Удостоверение за регулярна техническа поддръжка

Удостоверение за регулярна техническа поддръжка

Цена: 66 лева с ДДС

Удостоверява дата и пробег на последно периодично обслужване, последна смяна на ангренажен ремък, последна смяна на спирачни накладки и/или дискове, записани в базата данни на производителя “PSA Group” и/или вносителя за България “София Франс Ауто” АД.

При закупуване на автомобил втора употреба най-честите въпроси, които си задава новият или бъдещият нов собственик, са кога и при какъв пробег е направено последното обслужване /смяна масло и филтри/, последната смяна на ангренажен ремък, ролки, накладки и спирачни дискове.

Когато автомобилът е внесен отвън или е купен в България, но не е посещавал оторизираната мрежа на “DS” в България, единствено информация може да се вземе от базата данни на производителя “PSA Group”, при условие, че посещенията са регистрирани. Ако автомобилът е закупен и поддържан в оторизираната мрежа на официалния вносител в България — “София Франс Ауто” АД, информацията за него се взема от централизираната база данни на вносителя – “ERP Universum”. Този продукт ви дава тази възможност.