ALLER AU CONTENU

SUV МОДЕЛИ И КРОСОУВЪРИ 

SUV модел, кросоувър, компактен SUV: всеки модел съчетава иновативен дизайн и най-новите технологични решения.
Уникална светлинна сигнатура, завладяваща възприятията. Внушителната и дръзка визия, създаваща усещане за сигурност и комфорт: това е определението за премиум автомобил DS.
SUV DS 7
Като любител на нови автомобилни изживявания, ние Ви предлагаме да усетите насладата на пътя по различен начин. Настанете се зад волана на DS 7 CROSSBACK, предлагащ два широки 12-инчови екрана, система DS NIGHT VISION, осигуряваща по-добра видимост на тъмно и DS CONNECTED PILOT, която автоматично контролира скоростта Ви, спрямо автомобила отпред и Ви държи в очертанията на лентата.
SUV DS 3

В качеството си на един истински премиум автомобил, DS 3 CROSSBACK Ви предлага комфорт и спокойствие по време на всяко Ваше пътуване.

Този компактен SUV е създаден, за да осигури иновативно и интензивно автомобилно изживяване, при което всеки километър е наслада за сетивата.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА SUV МОДЕЛИТЕ

Вижте нашите често задавани въпроси за SUV модели
Какво представлява SUV?
Терминът SUV е съкращение от "Sport Utility Vehicle" и се използва за автомобил, който е по-висок, в сравнение с обикновените. Това е характеристика, която му осигурява по-добра видимост и възможност да се движи по трасета, извън пътната мрежа.
Каква е разликата между SUV и кросоувър?

Разликата се крие в техния дизайн, както и в начина им на използване. SUV моделите са по-просторни и могат да се конкурират с редица семейни автомобили, като например вановете.

Терминът „кросоувър“ обикновено се прилага за автомобили с по-малки размери, по-близки до мини и компактни хечбек модели, по отношение на функционалност.

Как да изберем своя SUV?


Големи SUV автомобили

Ако търсите семеен автомобил, ще оцените по достойнство големите SUV модели, в които могат да се настанят удобно до 5 пътници. Те имат дължина до 5 метра, осигуряващи просторен интериор и багажник с голям обем. Гамата на DS Automobiles включва DS 7 CROSSBACK – SUV модел с едновременно внушителен и елегантен външен вид.

Комфортът на автомобила на френския производител се допълва от седалки, изработени с висококачествени материали.

Компактни SUV автомобили

Компактният SUV на практика е по-малък вариант на SUV модел. Той предлага все така високо позиционирани седалки, но не надхвърля дължина от 4,60 м. Компактният SUV има по-нисък разход на гориво от по-големите модели, а това го прави по-универсален. Той предлага отлично поведение на пътя, но може да се справи и с извънградски терен, а и да бъде удобен за градски условия.

Разгледайте нашия DS 3 CROSSBACK – компактен SUV, който се предлага с 5 нива на оборудване и системи за подпомагане на водача, като разпознаване на пътни знаци, спирачна система за безопасност и др.

Какви задвижвания се предлагат за SUV и кросоувър моделите?

Купуването на нов SUV изисква избор на най-подходящото за Вас задвижване.

SUV и кросоувър модели с бензинов или дизелов двигател

При вариантите с двигатели с вътрешно горене, можете да предпочетете бензинов (PureTech) или дизелов (BlueHDi). Изборът се базира на начина, по който ще използвате автомобила си.

 

SUV и кросоувър модели с електрическо задвижване

DS Automobiles предлага и plug-in хибридни SUV, които са първата стъпка към електрификацията. Съчетаването на двигателя с вътрешно горене с електрически мотор, позволява създаването на plug-in хибридни SUV и кросоувър модели с по-нисък разход на гориво, при шофиране във и извън града.

DS Automobiles предлага plug-in хибридния SUV DS 7 CROSSBACK със задвижване E-TENSE и DS 3 CROSSBACK, който се предлага и със 100% електрическо задвижване. И двата модела се предлагат с механична или автоматична трансмисия, в зависимост от избора на задвижване.