ALLER AU CONTENU

Резервни части за Вашият DS

Широка гама от резервни части

В зависимост от Вашите нужди DS SERVICE предлага широка гама от резервни части, за Вашия автомобил: оригинални части, части от различни марки или рециклирани части.

Намерете най-доброто решение на достъпна цена.

Оригинални части
Ангажимент към автентичността 

Оптимални за безопасността и поведението на пътя 

Оригиналните части на DS, наречени MOPAR, са проектирани от същите хора, които са проектирали нашите автомобили.

Никой не разбира цялата функционалност и конструкция на автомобила DS, както ние.

Нашата пълна гама от части, отговаря на строги стандарти за тестване. Частите са изработени от същите висококачествени материали, гарантиращи външен вид, издръжливост, надеждност, безопасност, комфорт и остатъчна цена за Вашия автомобил за години напред.

 

Водещи иновативни технологии, експертен опит и наличност

Оригиналните части на DS, наречени MOPAR, се разработват успоредно с автомобилите на DS, следователно са напълно интегрирани и съответстват на високото технологично ниво, на всеки нов модел автомобил, напускащ завода. Освен това те се предлагат на пазара, едновременно с автомобилите и са налични за употреба, при необходимост. 

 

Перфектно съответствие 

Само оригиналните части на DS, наречени MOPAR, са перфектно интегрирани със спецификациите и конструкцията на автомобилите ни. Това означава, че можете да разчитате на лесна подмяна, с части, които винаги съответстват по идеален начин. 

 

Открийте нашите услуги Original.

 

Те са достъпни в мрежата на DS, по целия свят и най-малко 10 години след производството на последния автомобил.

ЧАСТИ EUROREPAR
Комбинация от качество, цена и надеждност

Eurorepar е гама от по-бюджетни резервни части, насочени към всеки автомобил на DS Automobiles.

Проверени от нашите експерти и с гаранция от 2 години, частите Eurorepar намаляват разходите за поддръжка за автомобили, които са на възраст от повече от три години и се предлагат във всеки одобрен сервиз, с пълна гама от 12 000 артикула.

SUSTAINera – Части и аксесоари от кръговата икономика, създаващи по-добро бъдеще
Запазете качеството, намалете вредното въздействие, върху нашата планета.

DS Automobiles предлага набор от части и аксесоари SUSTAINera, за да поддържате Вашия автомобил и да помогнете за намаляване на въглеродния отпечатък, чрез редуциране на отпадъците от суровини.

 

Всичко е свързано с това, което смятаме за четирите R:

• Програма Reman

• Repair (Ремонт)

• Reuse (Повторно използване)

• Recycle (Рециклиране) 

 

SUSTAINera Parts & Accessories предоставя качеството и издръжливостта, които собствениците на DS очакват, но на по-ниска цена от новите части и с по-малко въздействие, върху ресурсите на планетата.

Кръгова икономика 

Възстановени части. С широка гама от 40 групи продукти, нашите възстановени части гарантират, че Вашият автомобил е поддържан или ремонтиран, съгласно най-високите стандарти.

От двигатели, до скоростни кутии, турбини, инжектори, съединители, алтернатори, стартери, тягови батерии за електрически автомобили и други, нашите части REMAN Ви осигуряват същите качества и издръжливост, като оригиналните части.

            

Ремонтни услуги: Чрез ремонт на Вашите оригинални електронни части, автоматична трансмисия и тягови батерии, ние Ви предлагаме решение, съответстващо на възрастта на Вашия автомобил и Вашия бюджет.

 

Части втора употреба: Всяка една от тези употребявани оригинални части, взети от разглобени автомобили е проверена и потвърдена, в съответствие със строг процес. С едногодишна гаранция, включена в цената, това е идеалното решение за удължаване на живота на по-стари автомобили.

 

Рециклирани части: Чрез рециклиране на каталитични конвертори, акумулатори, както и много други части, които не могат да се използват повторно и управление на отпадъците, генерирани в нашите процеси, ние опазваме околната среда. Това означава редуцирано количество на отпадъците и намален вреден ефект, върху ресурсите на нашата планета и добитите материали, които след това се подават обратно в производствения процес, за нови автомобили и следпродажбени продукти.

Персонализирани услуги
ВАШАТА ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ
Изберете най-близкия сервиз и се възползвайте от експертите на DS, за да гарантирате, че Вашия автомобил е правилно поддържан, в съответствие с разпоредбите за безопасност на пътя.
DS АКСЕСОАРИ
Разгледайте гамата аксесоари на DS Automobiles