ALLER AU CONTENU

Гама автомобили DS

РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШИТЕ МОДЕЛИ

DS Automobiles Ви кани да изживеете невероятни пътувания, благодарение на големия избор от премиум модели, които могат да бъдат съобразени с Вашите индивидуални предпочитания.

SUV модели и кросоувъри

С дизайн, който внушава могъщество и елегантност, нашите SUV модели се противопоставят на установените правила. Съчетавайки комфорта и най-добрите технологии, DS 3 CROSSBACK и НОВИЯТ DS 7 са създадени, за да предложат изключителна наслада за сетивата Ви.

Седани и хечбек модели 

Гамата от седани и компактни хечбек модели ще Ви накара да се влюбите в тях, благодарение на елегантността и отличното им поведение на пътя. В DS 4 и DS 9 можете да се насладите на безкомпромисен комфорт при шофиране, както на дълги разстояния, така и при кратки градски пътувания. Предлагат се с двигатели с вътрешно горене или с електрически мотор, а освен това можете да избирате и измежду различни нива на оборудване.

Електрически автомобили

Електрическият автомобил е създаден, благодарение на нашите постижения във Формула Е. Той е неизменна част от нашето ДНК и олицетворява бъдещето. Електрическите автомобили ще преобразят Вашите пътувания с въртящ момент, ефективност и интериор, подкрепен с тишина. Разгледайте електрическия автомобил на DS.

Plug-in хибридни автомобили

Нулеви емисии на CO2 в 100% електрически режим, по-нисък разход в комбиниран цикъл – това са част от предимствата на plug-in хибрид. Ефективни и функционални, нашите plug-in хибридни автомобили превръщат всяко пътуване в специално изживяване.

Plug-in хибридни автомобили

Нулеви емисии на CO2 в 100% електрически режим, по-нисък разход в комбиниран цикъл – това са част от предимствата на plug-in хибрид. Ефективни и функционални, нашите plug-in хибридни автомобили превръщат всяко пътуване в специално изживяване.

ЗА БИЗНЕСА

DS Automobiles предлага голям избор от премиум автомобили, които могат да бъдат персонализирани, за да отговорят на всички Ваши бизнес нужди.

 

От избора на автомобили, до управлението на Вашия парк – нашите DS експерти могат да се справят със специфичните нужди на Вашата компания.

ИЗБЕРЕТЕ ГАМАТА ОТ КОЯТО Е ВАШИЯ АВТОМОБИЛ

ВИЖТЕ НАШИТЕ ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Как да изберете новия си автомобил?

Покупката на нов автомобил представлява значителна инвестиция и изисква съобразяване с много фактори: форма на автомобила, брой места, автоматична или механична трансмисия, задвижване, честота на използване и т.н. Препоръчваме Ви също да обмислите начина, по който ще го използвате: шофиране в градски условия или дълги пътувания по междуградски пътища, например.

Какъв тип автомобил да изберете?

За да изберете новия си автомобил, трябва да познавате спецификите на различните видове автомобили. DS Automobiles предлага гама от седани и хечбек модели, но също така и SUV и кросоувъри.

 


SUV и кросоувър модели

SUV и кросоувър моделите си приличат по отношение на своята стилистика, при това имат по-голям просвет, който им осигурява по-висока стойка, подобна на тази на офроуд автомобил. Тези просторни автомобили предлагат много вътрешно пространство и едновременно с това осигуряват комфорта на семеен автомобил. В гамата на DS се предлагат DS 3 CROSSBACK, новият DS 7 и DS 4 във версията му CROSS

 

Седани и хечбек модели

Седаните и хечбек моделите са средни по размер, с издължена форма и елегантен външен вид. Обикновено разполагат с мощни двигатели, които им позволяват да изминават дълги разстояния, гарантирайки комфорт на водача и пътниците. Такива са моделите DS 9 и DS 4. 

Електрическо, хибридно, бензиново или дизелово: какво задвижване да изберете?

Автомобили с двигател с вътрешно горене

Автомобилите с двигател с вътрешно горене, бензинов или дизелов, все още са сред най-търсените въпреки ръста на продажбите на електрическите модели. Автомобилите с двигатели с вътрешно горене са предпочитани за пътуване на дълги разстояния, заради по-големия им пробег. 

 

Нов електрически автомобил 

Закупуването на нов електрически автомобил определено изисква по-високи разходи. Въпреки това, предимствата на това задвижване са безспорни: разходите за енергия и обслужване на автомобила са по-ниски, освен това щадят околната среда и не отделят емисии на CO2.

 

 

Компромисът на хибрида?

Хибридният автомобил съчетава двигател с вътрешно горене с електрически мотор. Следователно хибридният начин на задвижване може да бъде перфектният компромис, предлагайки предимствата на всяка от технологиите. Днес всички модели от гамата DS се предлагат като хибридни.

 

Надеждност и спокойствие с нов автомобил

Цената на един употребяван автомобил определено е по-ниска от тази на нов. Въпреки това, придобиването на нов автомобил ви дава известно спокойствие: гаранция от производителя, удължен живот на частите, спестяване на разходи за поддръжка и т.н..

 

Финансиране на вашия нов автомобил

DS Automobiles предлага няколко финансови решения, които са съобразени с особеностите на вашия нов автомобил . Ако искате да си купите нов автомобил без първоначална вноска, има няколко възможности за финансиране, автомобилен кредит или лизинг. 

Защо да си купите нов автомобил?

Надеждност и спокойствие с нов автомобил

Цената на един употребяван автомобил определено е по-ниска от тази на нов. Въпреки това, придобиването на нов автомобил Ви дава известно спокойствие: гаранция от производителя, удължен живот на частите, спестяване на разходи за поддръжка и т.н..

 

Финансиране на вашия нов автомобил

DS Automobiles предлага няколко финансови решения, които са съобразени с особеностите на вашия нов автомобил . Ако искате да купите нов автомобил без първоначална вноска, има няколко възможности за финансиране, автомобилен кредит или лизинг.

Изберете автомобил за вашия бизнес

Независимо дали имате частен бизнес или сте таксиметров шофьор, или дори фирма, която си търси служебен автомобил, DS Automobiles предлага широк избор от премиум автомобили с хибридни версии, които да отговарят на Вашите изисквания.