ALLER AU CONTENU

ГАМА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛИ

Удоволствието на изцяло електрическия автомобил
Електрическият автомобил е синоним едновременно на устойчива мобилност и на удоволствие. С нашите електрически автомобили ще се насладите на уникално изживяване. Благодарение на мигновено наличния въртящ момент, без вибрации и тишина в интериора Вие можете наистина да се отпуснете зад волана.
DS 3 E-TENSE 100% EЛЕКТРИЧЕСКИ
Създаден на нова технологична платформа и с иновативни материали, DS 3 предлага увеличен автономен пробег в своята 100% електрическа версия – до 575 км в градски цикъл. Едновременно с това той е един от най-леките компактни SUV модели в своя клас. За да бъде надежден партньор във вашите бързи бягства и дълги пътешествия, батерията му може да се зареди до 80% само за 30 минути.
РАЗГЛЕДАЙТЕ DS 3 E-TENSE
РАФИНИРАНОСТТА НА 100% ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯ АВТОМОБИЛ

Незамърсяващо и богато, шофирането на нашия електрически модел се откроява с незабавното ускорение и успокояваща тишина за несравним комфорт на пътуване. Със своето ново задвижване и батерия, новият DS 3 има пробег от 400 километра, според стандарта WLTP.

 

  • РЕГЕНЕРАТИВНО СПИРАНЕ - Благодарение на участието ни във Формула Е, разработихме няколко иновации, включително регенеративно спиране. Спирането с мотора по време на забавяне ни позволява да трансформираме кинетичната енергия в електричество, като по този начин зареждаме батерията на Вашия електрически автомобил.
  • РЕЖИМИ НА УПРАВЛЕНИЕ - Имате три режима на шофиране, като използвате батерията в по-голяма или помалка степен. Еко режимът позволява да запазите автономността на вашия електрически автомобил. Спортният режим увеличава удоволствието от шофирането. Нормалният режим задава настройките на автомобила, така че да осигури възможно най-добрия комфорт при всяко пътуване.  
  • ПРЕДВАРИТЕЛНО КЛИМАТИЗИРАНЕ - Програмирането на температурата във Вашия DS 3 E-TENSE Ви позволява да увеличите максимално обхвата на батерията. Тази функция се регулира в колата с помощта на сензорния екран или дистанционно чрез Вашето приложение MyDS.