ALLER AU CONTENU

PLUG-IN ХИБРИДНИ АВТОМОБИЛИ

Удоволствието от шофирането на хибрид

С plug-in хибридните автомобили DS можете да се насладите на удоволствието от 100% електрическо шофиране и да пътувате на по-далечни разстояния напълно спокойно. Автомобилът ефективно комбинира електрическия мотор, идеален за движение в града, с бензинов двигател, удобен за шофиране на по-дълги разстояния, когато това Ви е нужно.

 

Нашите E-TENSE plug-in хибридни модели са създадени благодарение на богатия опит в областта на технологиите за постигане на изключително поведение на пътя.

 

Ще се насладите на динамиката и гъвкавостта, предлагани благодарение на мощната комбинация от електромотор и двигател с вътрешно горене.

 

За да е по-дълго удоволствието от шофирането в електрическия режим, Вашият plug-in хибриден автомобил разполага с регенеративно спиране – технология, вдъхновена от Формула Е, която Ви позволява да зареждате батерията при спиране. 

DS 7 E-TENSE 4x4
DS 7 E-TENSE 4x4 с мощност до 360 к.с., задвижване на четирите колела и пробег до 58 км в чисто електрически режим. Освен всичко друго този plug-in хибриден модел ще Ви предложи невероятни динамични качества при потегляне от място.
DS 4 E-TENSE

Със своето plug-in хибридно задвижване с мощност от 225 к.с. DS 4 E-TENSE съчетава ниски емисии и разход на гориво, съответно 30 г/км CO2 и 1,4 л/100 км бензин. Това означава, че можете да шофирате в града, дори когато се движите на места с екологични ограничения. 

 

Автоматично преминаващ от 100 % електрическо към 100 % задвижване от бензинов двигател или комбинация от двете, ако е необходимо, хибридният режим се адаптира към всички условия на шофиране с цел най-оптимално използване на електрическата енергия.

DS 9 E-TENSE

DS 9 E-TENSE се предлага с два варианта на задвижване (250 к.с. предно предаване и 360 к.с. двойно предаване) с емисии от 26 до 41 г CO₂/км.

 

Със своите два електромотора, разположени съответно в предната и задната част на автомобила, E-TENSE 4x4 360 Ви осигурява до 360 к.с. мощност и невероятна динамика.