ALLER AU CONTENU
DS 7 E-TENSE

АТЛЕТИЧЕН И ВНУШИТЕЛЕН

DS 7 E-TENSE 4x4 360

DS PERFORMANCE - емблема

Емблемата DS PERFORMANCE отпред на автомобила, подчертава този динамичен модел и го разграничава от останалите в гамата на новия DS 7, чрез неговата мощ.

DS IRIS SYSTEM

За новия DS 7 разработихме завладяващо и подчертано технологично място на водача. С 12,3-инчов дигитален инструментален панел и голям 12-инчов HD централен екран, ще се наслаждавате на по-добра четимост, за повече комфорт и ще имате достъп до цялата важна информация, с няколко докосвания.

21-инчови джанти BROOKLYN

Ексклузивни за версия E-TENSE 4x4 360, новите 21-инчови алуминиеви джанти BROOKLYN в съчетание със спирачни апарати DS PERFORMANCE, неотразимо открояват DS 7.

 

Интериор Opera в кожа Nappa (по избор)

Елегантен до най-малкия детайл, интериорът на plug-in хибрида DS 7 се отличава с изтънчени покрития и първокласни материали като облицовки от кожа Nappa. Тапицерията с мотив „верижка на часовник“, проектирана в най-добрите традиции на френското майсторство, подчертава седалките на този изключителен интериор. 

Безшумно, комфортно шофиране

Насладете се на най-добрата шумоизолация, допълнително подсилена от ламинираните стъкла. Новият plug-in хибрид DS 7 Ви създава усещане за шофиране, едновременно спокойно и отзивчиво.

DS PIXEL LED VISION 3.0

Предназначени за Вашата безопасност, интелигентните фарове DS PIXEL LED VISION 3.0 се адаптират към заобикалящата Ви среда, като регулират осветяването, според външните условия (град, провинция, атмосферни условия и т.н.) и насочват светлината в завоите, за да се подобри видимостта в ъглите.
HIFI SYSTEM FOCAL ELECTRA®
Вътре в DS 7 се наслаждавате на уникално аудио изживяване благодарение на аудиосистемата FOCAL Electra®. Тя съдържа 14 високоговорителя, включително субуфер и усилвател с обща мощност 515 Вт за изключително всепоглъщащ звук. 
Внимание към детайла
Интериорът от кожа Nappa в цвят Basalt Black или Pearl Grey с мотив на тапицерията „верижка на часовник“ е изтънчено въплъщение на френското майсторство, посветено на вашия комфорт, специално за тази версия.
OPÉRA перлено сив интериор
Интериор OPÉRA Noir basalte
Интериор RIVOLI Cuir Noir basalte
Черен интериор Alcantara® 

Високопроизводителен хибрид

E-TENSE 360 к.с., 4-колесно задвижване

Мощност и интелигентност

Със своя двигател E-TENSE с 360 к.с., един от най-мощните в своя клас, и с 4-колесно задвижване новият DS 7 осигурява безопасно шофране с неограничена тяга по всякакви терени.

Експертният опит на двойния шампион

Движени от DS Performance, спечелили титлите във Формула E през 2019 и 2020 г., разработването и усъвършенстването на двигателя и окачването са позволили да бъде постигнато изключително управление. Динамиката достига още по-големи висоти с DS 7 E-TENSE 4x4 360. Прецизност, водеща до безкомпромисен баланс между отлична динамика на задвижване и върховен комфорт.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ УСЛУГИ

Only You

Научете повече за нашия набор от специални услуги

DS SERVICE

Осигурете си спокойствие с нашите предложения за сервизно обслужване