ALLER AU CONTENU
Приложението MyDS

Приложението MyDS

Вашето лично пространство навсякъде, по всяко време

Бъдете във връзка с Вашия автомобил

Приложението MyDS е създадено, за да Ви позволи да се свържете с Вашия DS автомобил и неговия свят. Едно кликване Ви дава достъп до всички услуги Only You, гарантирайки удоволствието Ви преди, по време и след всяко пътуване. Всеки модел DS е съвместим с приложението MyDS.

Светът на DS във Вашия смартфон

Приложението MyDS

Ежедневна поддръжка

Преди пътуване: улеснете живота си, като откриете бързо автомобила си.*

 

По време на Вашето пътуване: следете Вашия маршрут и разхода на гориво. MyDS ще Ви уведоми, когато настъпи време за следващото планирано обслужване.*

 

След Вашето пътуване: на Ваше разположение е асистент, посветен на това да направи  живота Ви по-лесен, като Ви дава указания така, че да достигнете до крайната дестинация и след като слезете от автомобила.*

 

Приложението MyDS Ви показва разнообразна персонализирана информация: пробег, изминато разстояние, краен срок на обслужване след всяко пътуване, помагаща Ви да поддържате по-добре своя DS.

 

*При условие, че Вашият смартфон е свързан и има навигационна функция.

Наръчник за употреба

Всичко, което трябва да знаете за Вашия DS автомобил 

Незабавен достъп до всички технически данни на Вашия автомобил, чрез приложението MyDS. Независимо дали става въпрос за функционалност или за това как най-добре да обслужвате и поддържате Вашия DS, всичко е на едно място.

DS видео уроци

Възползвайте се от всичко, което Вашият DS може да предложи

 

Току-що получихте своя DS и търсите помощ или информация за оборудването му?

Открийте различните функции на Вашия автомобил с видеоклиповете с инструкции (видео уроци). Открийте цялата необходима информация, за автомобила и работата с оборудването му.

УПРАВЛЯВАЙТЕ ДИСТАНЦИОННО ВАШИЯ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛ 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОБЕГА

Вижте текущото ниво на заряд или приблизително оставащия пробег. С един бърз поглед можете да се информирате за нивото на заряд, на Вашия автомобил и предварително зададената температура в интериора.

ПРОГРАМИРАНЕ НА ЗАРЕЖДАНЕТО

Докато автомобилът Ви се зарежда, можете да видите скоростта и прогнозното време за зареждане. Можете също така да зададете времето за зареждане, за да се възползвате от тарифите извън пиковите часове.

ПРЕДВАРИТЕЛНА НАСТРОЙКА НА ТЕМПЕРАТУРАТА

Възможността за предварителната настройка на конкретна температура в интериора Ви позволява да програмирате отопляване или охлаждане на Вашия автомобил.

Създадена за Вашия комфорт, тази функция е налична независимо, дали автомобила Ви е включен в мрежата или не.

EV TRIP PLANNER : ПЛАНИРАЙТЕ МАРШРУТА СИ И СЕ НАСЛАДЕТЕ НА ПЪТУВАНЕТО С ПРИЛОЖЕНИЕТО MYDS

Подгответе пътуването си от Вашия смартфон, чрез приложението MyDS с EV Trip Planner*, включено в Connected Navigation Pack и вижте пътуването си стъпка по стъпка, включително подробности за спирките за зареждане на батерията. Изберете следващата си дестинация и я изпратете до Вашата информационно-развлекателна система DS IRIS SYSTEM, като използвате функцията Send2Nav във Вашето приложение MyDS.




*Налично само за версиите DS 3 CROSSBACK E-TENSE и DS 3 E-TENSE.

Уроци за дистанционно управление, за електрически автомобили


 

Активиране на дистанционно управление

Този видео урок Ви показва как да се регистрирате и активирате E-TENSE Remote Control, от приложението MyDS. Стъпка по стъпка ще разберете как да се абонирате за тази функция, за да бъдете информирани за състоянието на Вашия E-TENSE, когато пожелаете.

Дистанционно управление

С помощта на този видео урок можете да се научите, как да използвате възможностите на дистанционното управление E-TENSEю, от приложението MyDS.

Открийте, стъпка по стъпка, как да персонализирате приложението си, за да бъдете информирани за състоянието на Вашия автомобил E-TENSE.

Когато пожелаете можете да проверите нивото на заряд на батерията, да програмирате дистанционно зареждането на автомобила си или предварително да настроите темпертурата, в интериора за определен точен час, по избор за деня или за следващите дни.

Открийте всички услуги на MyDS

Току-що закупихте автомобила си и търсите помощ или информация за оборудването му?

Открийте всички наши видео уроци, като кликнете по-долу.

ПЪТНА ПОМОЩ
Подайте сигнал за повреда и проследете действията на екипа, на пътната помощ, в реално време. Чрез приложението MyDS можете да поискате помощ, да дадете информация за Вашата ситуация, да потвърдите местоположението си и да се обадите за съдействие. 
СКАНИРАНЕ НА АВТОМОБИЛА 

Достъп до интерактивния документ, за да поемете контрол над Вашия DS. Чрез приложението MyDS можете да направите справка с документацията на автомобила и наръчника на потребителя.

За допълнителна информация, търсете по снимки или сканирайте своя DS.

 
ПЪТНА ПОМОЩ
Подайте сигнал за повреда и проследете действията, на екипа на пътната помощ, в реално време. Чрез приложението MyDS можете да поискате помощ, да дадете информация за Вашата ситуация, да потвърдите местоположението си и да се обадите за съдействие. 

Мобилност

Чрез приложението MyDS можете да получите достъп до услугите, предлагани от нашия партньор в мобилността Free2Move.

С Mobility Pass и услугите Free2Move можете да забравите за обичайните пречки при пътуванията с автомобил.

Персонализирани услуги

ONLY YOU: ЛУКСЪТ ДА СИ ЦЕНТЪР НА ВНИМАНИЕ

НАЕМЕТЕ DS С FREE2MOVE RENT: наемете DS по Ваш избор. Резервирайте автомобил от Вашия смартфон.

 

DS CLUB PRIVILEGE: станете член на нашия специален клуб и се насладете на нещо уникално.

 

DS VALET: получете достъп до специален асистент, докато купувате Вашия DS или за резервиране на часове за посещение в нашите сервизи DS

 

DS ASSISTANCE: ползвайте безплатна денонощна помощ в рамките на целия живот на автомобила в континентална Франция и в Чужбина.

 
СТИГНЕТЕ ОЩЕ ПО-ДАЛЕЧ С ФУНКЦИЯТА ЗА СКАНИРАНЕ

Можете да се консултирате с онлайн наръчника за потребителя на Вашия DS, през Вашия смартфон.

 

1/ Изтеглете документа от приложението Scan MyDS.

2/ Използвайки камерата на Вашия смартфон, вече можете да сканирате части от Вашия DS, за да откриете подробна информация за тях.

 

Лесна бърза и ефективна, функцията за сканиране Ви дава цялата информация, от която се нуждаете.