ALLER AU CONTENU
Инсталация за зареждане

Инсталиране и зареждане

ЗАРЕДЕТЕ ВАШИЯ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИЛИ PLUG-IN ХИБРИДЕН АВТОМОБИЛ

Зареждайте ежедневно, движете се винаги на електричество

Зареждането е важна стъпка, за да се възползвате напълно от Вашия електрически или хибриден автомобил. Когато не използвате автомобила си, включването му за зареждане отнема само няколко секунди. Препоръчваме Ви да зареждате Вашия plug-in хибриден автомобил всеки ден, за да се насладите на 100% електрически пробег, достатъчен за изминаване на по-голямата част от ежедневните пътувания.
Как да заредите автомобила си?
Има няколко варианта за зареждане на Вашия E-TENSE, а продължителността на процеса зависи от вида на системата. Заради множеството си предимства, като скорост на зареждане и безопасност, DS Wall Box е решението за зареждане, което ние препоръчваме. Нашите електрически и Plug-in хибридни автомобили са съвместими с тези методи за зареждане.

Зареждане в домашни условия

Можете да заредите своя електрически или хибриден автомобил, в еднофамилна къща или в друг вид жилище и гараж. Адаптирайте нашите решения за зареждане, в зависимост от Вашите нужди.

 

От обикновен домашен контакт, до инсталирането на wall box устройство, оптимизирайте времето за зареждане на Вашия автомобил E-TENSE.

DS Wall Box
Нашата DS ePro WALLBOX позволява сигурно и оптимално зареждане на Вашия DS. Нашият партньор Free2move eSolutions Ви предлага пълна диагностика, за да се определят параметрите на Вашата електрическа инсталация. В зависимост от избрания интензитет, зареждането на Вашия нов DS 3 E-TENSE до 100%, може да се извърши за 5 часа и 15 минути, с 3-фазен кабел Mode 3. с бордова силова електроника с мощност  
Усилен контакт за зареждане

Инсталирането на усилен контакт Ви позволява, да подобрите значително скоростта на зареждане на Вашия нов DS 3 E-TENSE. Това става с помощта на защитена система, осигуряваща по-голяма мощност.

За изминаване на статистически среднодневен пробег от 50 км, са необходими 2 часа и 30 минути, с усилен кабел Mode 2.

 
DS контакт за зареждане

Нашите модели E-TENSE могат лесно да се зареждат, с помощта на стандартен домашен контакт, благодарение на стандартния кабел Mode 2, доставен при покупката.

Това безопасно и удобно решение Ви позволява да достигнете заряд, за изминаване на 100 км пробег, за по-малко от 10 часа за новия DS 3 E-TENSE.

 

Free2move eSolutions

Правилното решение за зареждане, според Вашите нужди

DS Automobiles повериха на Free2move eSolutions задачата да Ви помогне, да изберете и инсталирате системата за зареждане, която съответства по най-добър начин на Вашите нужди.

В допълнение към лесното и безпроблемно обслужване, Вие ще получите гаранцията за качествено инсталиране и система, на най-добра цена.

Вашата wall box система инсталирана у дома  Tarif pour un particulier, TVA 5,5%, crédit d'impôt de 300€ déduit. 

DS ePro WALLBOX е мощна и безопасна система за зареждане. Тя е идеална за тези, които трябва да заредят бързо у дома, без да жертват безопасността.

Сензорен екран и специално приложение Ви позволяват да управлявате системата, чрез Bluetooth / WIFI или 4G.

Освен това е възможно да се контролира достъпът, за да се избегне неоторизирана употреба, благодарение на RFID картата.

Тази wall box система ще може да се използва и в бъдещето, свързана със следващото поколение комуникация между автомобил и електрически мрежи.

Лесен монтаж в 4 стъпки

ПРОФЕСИОНАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ ОТ СЪВЕТ ДО МОНТАЖ
1-.ИЗБОР
Вашият съветник ще Ви потърси, за да Ви помогне да изберете решението за зареждане, което по най-добър начин отговаря на Вашите нужди. 
2. ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА ИЗБОРА
Техник анализира възможността за инсталиране на избраното решение, за зареждане във Вашия дом. 
3. ОФЕРТА
Вашият съветник Ви изпраща оферта за закупуване и монтаж на Вашата wall box система. 
4. ИНСТАЛИРАНЕ
Техник доставя, монтира и активира Вашата wall box система у дома. 

КАБЕЛИ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ

Има няколко типа кабели за зареждане на Вашия електрически или хибриден автомобил, които трябва да бъдат използвани според избраното решение за зареждане и мощността на бордовото зарядно устройство на Вашия автомобил. Всички наши кабели за зареждане се предлагат като аксесоари. Научете повече в най-близкия DS STORE, за да разберете.
Mode 2 кабел

Този кабел може да осигури до

1,8 kW мощност на зареждане. Оптимизиран е за използване в домашен контакт.

 
Усилен кабел Mode 2 
Този кабел може да осигури до 3,2 kW мощност на зареждане. Оптимизиран е за използване с усилен контакт. 
Монофазен кабел Mode 3
Този кабел може да Ви осигури до 7,4 kW мощност. Той е оптимизиран за използване със DS Wall Box 7,4 kW или обществена станция за зареждане. 
Трифазен кабел Mode 3
Този кабел може да Ви осигури до 22 kW мощност на зареждане. Оптимизиран е за използване с DS Wall Box 11 kW или 22 kW или обществена станция за зареждане. 

КАКВО Е ВРЕМЕТО ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА МОЯ АВТОМОБИЛ?

Le temps de recharge d’un véhicule électrique dépend de de plusieurs facteurs : câble de recharge, borne de recharge, capacité de la batterie du véhicule électrique. Calculez votre de temps de recharge en fonction de votre niveau d'autonomie

Обществени станции за зареждане

Достъп до най-голямата мрежа от станции за зареждане

eSolutions Charging е решението на Free2move eSolutions, избрана от DS Automobiles за зареждане на вашия електрически или plug-in хибриден автомобил на обществени станции за зареждане.

Свързана с вашия автомобил през приложението, то позволява да шофирате навсякъде във Франция и Европа напълно спокойно.

Освен това, независимо дали ще се движите в града или ви предстои извънградско пътуване, можете лесно да откриете всички станции за зареждане, които са съвместими с моделите E-TENSE благодарение на специална навигационна функция.

 

Шофирайте напълно спокойно, наслаждавайки се на мрежа от повече от 67 000 зарядни станции във Франция и близо 330 000 в Европа

ИЗЧИСЛЕТЕ ВРЕМЕТО ЗА ЗАРЕЖДАНЕ

Разберете колко време отнема зареждането на Вашия DS и мощността, с която се зарежда батерията, като въведете Вашите критерии.
Как работят станциите за зареждане?

Зареждането на Вашия електрически автомобил може да става с променлив ток (AC) или постоянен ток (DC).

Променливият ток, използван от повечето обществени мрежи, Ви позволява да зареждате батерията си у дома.

Времето за зареждане зависи от мощността (kW) на системата за зареждане и от силовата електроника, на бордовото зарядно устройство във Вашия DS.

 

Повечето системи, монтирани край магистралите, са постояннотокови с голяма мощност.

Те са оборудвани със системи, които преобразуват променливия ток от далекопроводната мрежа, в постоянен за зареждане.

При дълго пътуване те Ви позволяват да се възползвате от бързо и оптимизирано зареждане на батерията.

Моля, имайте предвид, че те са съвместими само с изцяло електрически автомобили.

Научете повече за времето за зареждане

DS 3 E-TENSE

100 % électrique