ALLER AU CONTENU

Пакети за поддръжка DS 

DS Ви подкрепя на всеки етап от живота на Вашия автомобил

Нашите експертни техници ще проверят и ремонтират Вашия автомобил, като същевременн ще Ви предложат пакети и оценки, гарантирани от производителя.

Акценти на DS Service

  • Ол инклузив ценообразуване: пакетите включват части, труд и едногодишна гаранция за оригинални части DS, известни като MOPAR.
  • Отношения на доверие: благодарение на Videocheck нашите експертни техници споделят с Вас видео, за всяка необходима допълнителна работа.
  • Качество: нашите техници са обучени в най-новите технологии, инсталирани на Вашия DS.

Оригинално качество, включващо спокойствие

Ол инклузив пакети, включващи проверки от нашите експерти, труд и оригинални DS части, наречени MOPAR. Всички части, използвани за операциите по поддръжката на автомобила Ви, са 100% идентични с частите, монтирани на нови автомобили. Те са най-подходящи за Вашия автомобил DS и гарантират максимална безопасност. Благодарение на това оригинално качество можете да поддържате доброто състояние на Вашия автомобил през годините.

ПАКЕТ ЗА ТЕХНИЧЕСКО  ОБСЛУЖВАНЕ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛ

За да гарантираме, че ще можете да се наслаждавате на едно и също удоволствие от шофирането през годините, ние разработихме програма за поддръжка, съобразена с Вашия DS. 

ПАКЕТ ЗА СМЯНА НА МАСЛО

За да опазите двигателя и неговата дълготрайност и по този начин да намалите емисиите на замърсители и разхода на гориво, маслото на Вашия автомобил трябва да се сменя поне веднъж годишно.

ПАКЕТ ЗА КЛИМАТИЧНАТА СИСТЕМА DS

Климатичната система Ви позволява да поддържате комфорта си и да се наслаждавате на здравословен интериор.

ПАКЕТ ЗА ПРЕДНОТО СТЪКЛО

Когато шофирате Вашия DS, очаквате идеална видимост и защита срещу външна агресия. Ако челното стъкло се повреди, нашите експерти веднага ще го ремонтират или дори сменят, за да гарантират Вашата безопасност. 

ПАКЕТ ЗА ЧИСТАЧКИ НА ЧЕЛНОТО СТЪКЛО

Чистачките на челното стъкло са съществена част от Вашия автомобил и гарантират Вашата безопасност.

ПАКЕТ ЗА СПИРАЧКИТЕ

Спирачната система трябва да реагира незабавно и точно на Вашите действия с нея. Редовните проверки ще гарантират Вашата безопасност и ще бъде избегнато удължаване на спирачния път.

ПАКЕТ ЗА МОНТАЖ И БАЛАНСИРАНЕ НА ГУМИ 

Като единствени точки на контакт между Вашия автомобил и земята, гумите Ви са от решаващо значение за Вашата безопасност и комфорт, както и за поведението на Вашия DS.

ПАКЕТ ЗА АМОРТИСЬОРИТЕ

Изправността на Вашите амортисьори е синоним на безопасността на Вашия автомобил. За да сте сигурни, че ще се насладите на безупречно изживяване при шофиране, марката DS Automobiles препоръчва редовно да следите състоянието на амортисьорите.

ПАКЕТ ЗА ГАЗОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИЯ МЕХАНИЗЪМ

Считан за една от най-важните части на Вашия автомобил, ангренажният ремък трябва да е в перфектно състояние, за да може двигателят да функционира правилно.

ПАКЕТ ЗА АКУМУЛАТОРА

За безпроблемна работа на Вашия DS при всякакви метеорологични условия, важна роля играе акумулаторът. Предпазвайте го за оптимална издръжливост. 

ПАКЕТ ПОДГОТОВКА ЗА ГОДИШЕН ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕД

Технически преглед при пълно спокойствие, благодарение на предварителната техническа проверка. 

Нашите техници извършват предварителна техническа проверка на Вашия автомобил, по всички точки на техническия преглед и Ви предупреждават, ако са необходими съществени ремонти.

ПАКЕТ ЗА КАРОСЕРИЯТА

Каросерията на Вашия автомобил може да страда от драскотини и малки вдлъбнатини. Възстановете първоначалния вид на автомобила с помощта на ноу-хау, на експертните специалисти по каросерии на DS.

Възползвайте се от решенията за плащане на DS Service

СПОКОЙНО ШОФИРАНЕ С MYDS

С приложението MyDS, налично в App Store и Android, се възползвайте от много услуги, за да направите поддръжката на Вашия DS възможно най-приятна.

 

Благодарение на него бивате предупреждавани за сроковете за поддръжка на Вашия DS, можете да си запишете час онлайн и да получите оферта в любимия си сервиз, без да напускате дома си. В допълнение към това предимство откривате предложения от DS и партньори, VIP покани и проверки преди технически преглед. Няма никакви причини да не го изтеглите! 

 

Персонализирани услуги

Запишете час онлайн

Възползвайте се от експертния опит на нашите квалифицирани сервизни консултанти и техници, специално обучени да се грижат за Вас и Вашия DS. Запишете онлайн час или посетете най-близкия до Вас сервиз. 

ЕЛЕКТРОННА СЕРВИЗНА КНИЖКА

Намерете цялата информация за поддръжката на Вашия DS лесно, благодарение на цифровия дневник за поддръжка "Електронна сервизна книжка".

Правна информация

(1), (2) и (3) В зависимост от наличността във Вашия сервиз на DS Automobiles. 

(2) Плащане с банкова карта: приеманите банкови карти са: CB, Visa, Mastercard; не се приемат предплатени карти, системни карти за авторизация, като Electron, Maestro, Compte Nickel, Revolut, American Express и др., както и виртуални карти или електронни карти. 

(3) Отложено плащане след D+30 дни. 

(4) Плащане с кредитна карта: приеманите кредитни карти са: CB, Visa, Mastercard; не се приемат предплатени карти, системни карти за авторизация, като Electron, Maestro, Compte Nickel, Revolut, American Expressи др., както и виртуални карти или електронни карти.