ALLER AU CONTENU

ПАКЕТ КОМПЛЕКТ АНГРЕНАЖЕН РЕМЪК  

За да запазите двигателя си

Като една от най-важните части на Вашия автомобил, ангренажният ремък трябва да е в перфектно състояние, за да може двигателят да функционира правилно.

 

DS Service е създал адаптиран за Вашите нужди пакет ангренажен ремък, за да гарантира, че Вашият ангренажен комплект е винаги в добро състояние и ще запази Вашия двигател.


Този пакет включва:

  • Монтиране на нов комплект ангренажен ремък, включващ самия ремък и обтегачи
  • Труд за монтажа 
  • Специфични проверки на цялостната система на ангренажния ремък
  • Смяна на маслото в компресора
  • Оглед и визуални проверки от експерти на DS
  • Протокол за извършената работа

ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ СМЕНЯ АНГРЕНАЖНИЯТ РЕМЪК?

В резултат на постоянните натоварвания на двигателя, компонентите от газоразпределителната система претърпяват естествено износване с увеличаване на пробега. Неблагоприятните външни условия могат да доведат до преждевременно износване. Течът във водната помпа и източването на охладителната течност могат значително да съкратят живота на ангренажния ремък. Поради всички причини е необходимо редовно обслужване на системата. 

НАШИТЕ СЪВЕТИ ЗА ПОДДРЪЖКАТА НА АГРЕНАЖНИЯТ РЕМЪК

  • Смяна на водната помпа едновременно с комплекта ангренажен ремък. Смяната и на двете ще помогне да се удължи животът на системата и да се избегне необходимостта от допълнителна работа.
  • Смяна на ангренажния ремък по превантивни причини, съгласно препоръките на производителя (вижте ръководството за поддръжка)
  • За Ваша безопасност след 80 000 км попитайте Вашия дилър на DS за съвет.
DS AUTOMOBILES И ОКОЛНАТА СРЕДА 
Като отговорен производител, DS Automobiles участва активно в третирането на замърсяващи продуктиЗа повече информация посетете сайта: www.stellantis.com.
От конструирането на нашите автомобили до рециклирането на употребявани части - DS Automobiles и нашата мрежа се ангажират да бъдат екологично отговорни на всеки етап от жизнения цикъл на автомобилаЗа повече информация посетете сайта: www.stellantis.com.

Персонализирани услуги

Високо ниво на сервизно обслужване DS
DS Service Ви предлага спокойствието на отличната поддръжка.
Следпродажбени оферти
DS Service Ви подкрепя на всеки етап от живота на Вашия автомобил с изключителни оферти.