ALLER AU CONTENU

DS Service

Поддръжката от висок клас, която не изисква усилия

DS SERVICE Ви посвещава специално допълнително внимание, когато трябва да се грижите за автомобила си

Вашето време е ценно; обслужването на Вашия автомобил DS е идеално вписано във Вашия график, така че да можете да си вършите работата, без дори да се налага да закарате DS в сервиза.

Обслужването никога не е било толкова просто.

Персонализирани съвети за поддръжка в сервиза

Експертизата на техниците от DS
Възползвайте се от превъзходното ниво на нашите сервизи, благодарение на близостта и опита на нашите квалифицирани сервизни консултанти и техници, специално обучени да се грижат за Вас и Вашия DS. 
Осигурете най-доброто обслужване за Вашия автомобил.
За да пътувате спокойно, възползвайте се от проследяването на състоянието, поддръжката или ремонта на Вашия DS. Гарантираме Ви за експертизата на нашите техници и резервни части, които отговарят на Вашия автомобил и конкурентни цени. 
Пакети и проверки
Нашите най-добри техници гарантират проверката и ремонта на Вашия автомобил, като същевременно Ви предлагат персонализирани пакети с контролирани разходи. 

Подкрепа по време на всеки етап

Запишете си час онлайн

Само с няколко кликвания или в приложението MyDS посочете най-близкия сервиз и изберете точния час на Вашето посещение.

DS Service прави всичко възможно, за да осигури наблюдението, поддръжката или ремонта на Вашия автомобил - винаги в съответствие със здравните разпоредби.

Прозрачни оферти

На нашия уебсайт или на MyDS можете да получите оферта за Вашите нужди. Това е и възможност да разберете кои пакети са подходящи за Вашия бюджет и Вашия автомобил.

Можете да оставите и да вземете своя DS, когато Ви е удобно.     

При възникнали повреди DS Ви предлага бързи и изгодни решения. Можете да си запишете час за сервиз онлайн и Вие сами да изберете кога да оставите или вземете Вашия автомобил.

DS VALET, за да пестите време

DS Automobiles Ви спестява време, като Ви предоставя специален помощник по време на покупката на Вашия DS, както и когато си записвате час в нашите сервизи. Ние ще се погрижим за Вашия автомобил и ще го доставим до избрано от Вас място.

Videocheck: следете обслужването чрез видео за пълна прозрачност

След като Вашият DS бъде оставен в сервиза и преди да започне каквато и да е работа по него, нашите експерти правят пълна диагностика на автомобила и я заснемат. Ако установят, че трябва да бъде извършена допълнителна работа, те ще Ви съобщят, като Ви изпратят видеоклипа от диагностиката и обяснят какво би трябвало да се направи. След това зависи от Вас дали сте съгласни или не това да бъде изпълнено едновременно  с обслужването.

DS Assistance

За пълна прозрачност се насладете на удобна услуга с дигитален наръчник, достъпен чрез приложението MyDS Scan. 

 

Вашият дигитален наръчник

Намерете лесно цялата информация, свързана с Вашия DS, благодарение на експлоатационните книжки.

Персонализирани услуги

Вашето изживяване се обогатява

ONLY YOU Ви предлага набор от услуги, предназначени за Вас и адаптирани към Вашите очаквания. Възползвайте се от услуги като DS VALET, които Ви гарантират спокойствие, мобилност и ексклузивност, за да се насладите на уникалното изживяване с DS.

Приложението MyDS 

Приложението MyDS е създадено, за да Ви свързва с Вашия автомобил DS и неговата среда. Разширете изживяването си при шофиране преди, по време и след всяко пътуване.