ALLER AU CONTENU

Пакет за поддръжка на каросерията

Да запазите формите на автомобила

DS Services Ви предоставя бързи и рентабилни решения за отстраняване на последствията от въздействия върху Вашата каросерия. Възстановете оригиналния вид на автомобила си благодарение на експертния опит на специалистите по каросерии на DS.

 

Ако Вашият автомобил DS е претърпял увреждане на каросерията, ремонтът му изисква специалното внимание и експертния опит на професионалистите.

 

Вашият сервиз на DS Services Ви гарантира:

  • качествена работа, отговаряща на най-строгите изисквания на производителя,
  • екип от обучени в ремонта на каросерии специалисти,
  • части и труд със съответната гаранция,
  • специално оборудване и инструменти,
  • DS оригинални части, наречени MOPAR или части от кръговата икономика,
  • строг контрол на качеството.

За да получите най-доброто обслужване  

Ние извършваме всички необходими дейности за цялостна обновяване на автомобила, включително и свързани с предното стъкло. Това става в същия DS Service където извършвате сервизното обслужване и поддръжката на автомобила си.

 

Освен това DS Ви предлага набор от пакети за ремонт и боядисване на каросерията и смяна на стъклата (ремонт на удари и оптично обновяване) на изгодни цени, за да възстановите оригиналния вид на Вашия автомобил.

 

DS AUTOMOBILES И ОКОЛНАТА СРЕДА 
Като отговорен производител, DS Automobiles участва активно в третирането на замърсяващи продуктиЗа повече информация посетете сайта : www.stellantis.com.
От конструирането на нашите автомобили до рециклирането на употребявани части - DS Automobiles и нашата мрежа се ангажират да бъдат екологично отговорни на всеки етап от жизнения цикъл на автомобилаЗа повече информация посетете сайта : www.stellantis.com.

Персонализирани услуги

Високо ниво на сервизно обслужване DS
DS Service Ви предлага спокойствието на отличната поддръжка.
Следпродажбени оферти
DS Service Ви подкрепя на всеки етап от живота на Вашия автомобил с изключителни оферти.