ALLER AU CONTENU

ПАКЕТ АКУМУЛАТОР

За дълготрайна ефективност

Акумулаторът има за задача да стартира Вашия DS в различни атмосферни условия и по всяко време. Погрижете се за него, за му осигурите дълговечност.

 

DS Service предлага подходящо обслужване на акумулатори и избор от висококачествени акумулатори, които отговарят на строгите спецификации на производителя.

 

Тази цена включва:

  • подмяната на вашият акумулатор (гаранция 2 години),
  • Монтаж на акумулатора
  • + 15 визуални огледа

ЗАЩО СЕ ИЗНОСВА АКУМУЛАТОРЪТ НА АВТОМОБИЛА?

Акумулаторът претърпява естествено изтощаване с времето и в следствие на употребата му. Освен това силни разряди, повреда в електрическата верига или екстремни температури могат да причинят преждевременно износване.

СПАД НА ЗАРЯДА НА АКУМУЛАТОРА

Електрически консуматори, работещи при изключен двигател (светлини, радио, климатична система и др.) предизвикват дълбок разряд на акумулатора.

ЕКСТРЕМНИ ТЕМПЕРАТУРИ

Екстремните температури увреждат активния материал, намалявайки проводимостта на електролита (смес вода + киселина). Акумулаторът е с намален капацитет и работата му се влошава.

ПОВРЕДА НА АЛТЕРНАТОРА

Алтернатор, който не генерира достатъчно мощност, не зарежда правилно акумулатора. А ако алтернаторът генерира твърде много мощност, ще презареди акумулатора и ще го го увреди преждевременно. И накрая, лошите съединения могат да доведат до утечки, ускоряващи спада на заряда.

НАШИЯТ СЪВЕТ ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА АКУМУЛАТОРА

  • Избягвайте ненужното включване на консуматори на електричество, когато двигателят не работи.
  • Уверете се, че повърхността на батерията е винаги чиста и суха. При редовна употреба и ако следвате указанията за поддръжка, Вашия акумулатор може да издържи до четири или дори пет години.
Редовната проверка на цялата система за зареждане от Вашия DS експерт ще помогне да се избегнат неизправности, особено в началото на зимата. Можете също да изберете да смените акумулатора като превантивна мярка и да избегнете неудобството от евентуална повреда.
DS AUTOMOBILES И ОКОЛНАТА СРЕДА 
Като отговорен производител, DS Automobiles участва активно в третирането на замърсяващи продуктиЗа повече информация посетете сайта: www.stellantis.com.
От конструирането на нашите автомобили до рециклирането на употребявани части - DS Automobiles и нашата мрежа се ангажират да бъдат екологично отговорни на всеки етап от жизнения цикъл на автомобилаЗа повече информация посетете сайта: www.stellantis.com.

Персонализирани услуги

Високо ниво на сервизно обслужване DS
DS Service Ви предлага спокойствието на отличната поддръжка.
Следпродажбени оферти
DS Service Ви подкрепя на всеки етап от живота на Вашия автомобил с изключителни оферти.