ALLER AU CONTENU
DS 4
DS 4
ВЪВЕДЕНИЕ
ВЪНШЕН ДИЗАЙН
ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН
ОПЦИИ ЗА ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ
Технологичен опит
ЗАКЛЮЧЕНИЕ
ИЗЯВЕН И ДИНАМИЧЕН
Изтънчен и завладяващ дизайн

DS 4 се откроява с изключителните си пропорции и забележително присъствие, които му спечелиха наградата за най-красив автомобил на 2022 г., връчена от журито на 37-то издание на Международния автомобилен фестивал. Силуетът на DS 4 е динамичен и авангарден с големи колела, атлетични очертания и аеродинамичен профил. Изваяните задни светлини се съчетават хармонично с елегантната му форма, създавайки ярка, завладяваща индивидуалност.

 

 

Проникновен поглед
Вдъхновени от Париж, града на светлината, хипнотичните фарове на DS 4 - DS MATRIX LED VISION, в съчетание с дневните светлини - впечатляващи светлинни остриета, съставени от 150 светодиода, му придават изразителен, завладяващ поглед.
Големи алуминиеви джанти
Специално изработени, всички алуминиеви джанти, предназначени за DS 4, изразяват характерно послание. С възможност за надграждане до 20 инча всеки дизайн подчертава внушителното присъствие на автомобила.
LED 3D задни светлини
Специално изработени, всички алуминиеви джанти, предназначени за DS 4, изразяват характерно послание. С възможност за надграждане до 20 инча всеки дизайн подчертава внушителното присъствие на автомобила.


Предимствата на онлайн пазаруването

Choisissez votre véhicule en ligne
Configurez et commandez votre nouvelle voiture depuis chez vous. En cas de doute, vous pouvez également contacter notre service de vente en ligne.
Paiement simple et sécurisé

Choisissez la méthode de paiement de votre choix sur notre site internet sécurisé et débutez votre commande avec seulement 500 €.

La commande peut être annulée à tout moment si vous changez d'avis.

Livraison à domicile ou en DS Store
Faîtes-vous livrer chez vous ou récupérez votre véhicule dans l'un de nos nombreux DS Store.
14 jours pour changer d'avis
Si vous n'êtes pas satisfait, vous pouvez retourner le véhicule dans les 14 jours suivant sa livraison.


ЗА ДА СТИГНЕТЕ ПО-ДАЛЕЧ
Изберете своя нов DS

 

ВАШИЯТ DS 4

 

Изберете своя DS 4 от нашите автомобили на склад, налични близо до Вас.

 

 

Вашият персонализиран DS

 

Конфигурирайте най-подходящия за Вас DS

 

 

 

НАМЕРЕТЕ ЦЕНТЪР НА DS AUTOMOBILES

 

Намерете DS Store близо до вас, за да бъдете придружени от експертен консултант на DS при избора на своя автомобил.

Съвършената елегантност на опита
Съвършената елегантност на опита

Интериорен дизайн

DS 4 създава усещане за изключително изчистен стил с вградените в бордното табло екрани, контролера за управление на функциите E-TOGGLE, стилизираните бутони на електрическите стъкла и невидимите централни вентилационни отвори DS AIR. Използвайки богатия си опит, нашите дизайнери усъвършенстваха интериора с уникални материали като кован карбон, кафяв ясен и тапицерии от естествена кожа с натурална повърхност или фина напа, оформени релефно с мотив „верижка на часовник“ – един от емблематичните за марката детайли. 
Интериор Criollo Brown OPERA
Насладете се на качеството в нашия най-изискан интериор Criollo Brown Opéra. С емблеми DS на облегалките и тапицерии от фина естествена напа с емблематично релефно оформление в стил „верижка на часовник“ и функции за вентилация, масаж и отопление, седалките гарантират комфортни пътешествия през всички сезони.  
Наистина забележителен
Насладете се на богатата гама от изискани материали в интериора на DS 4: текстил Tungsten, Alcantara®, текстил DS, тапицерии от кожа напа и други фини естествени кожи с първокласни декорации като перлени шевове, релефни мотиви Clous de Paris, ясенов фурнир и кован карбон. Индивидуалната настройка на индиректното вътрешно осветление създава привлекателна атмосфера, отговаряща на Вашето настроение.  
Отопляем волан с цялостна облицовка от естествена кожа
Венецът в изпълнението на топ версиите е облицованият с естествена кожа волан с функция за отопление за осигуряване на превъзходен комфорт на водача. 
ЕРГОНОМИЧНОСТ И ИЗТЪНЧЕНОСТ
Технологии
Насладете се на завладяващо и въодушевяващо шофиране
DS 4 вдъхва живот на „разширената технология“ – изключително съчетание от най-нови технологии и разширена реалност. По-високата ефективност, подобрената свързаност, допълнителните иновации и оборудване подобряват изживяването при шофиране и повишават Вашата безопасност. 

РАЗШИРЕН HEAD UP ДИСПЛЕЙ DS

Разширеният Head-Up дисплей осигурява завладяващо визуално изживяване, подобно на добавена реалност. Прожектираното на предното стъкло изображение симулира екран с диагонал 21 инча на 4 метра пред автомобила и изглежда сякаш проектирано на пътя. Така не се налага да сваляте поглед от него.
DS IRIS SYSTEM
DS IRIS SYSTEM е нашата нова информационна екосистема с интуитивно и ергономично управление, която може да бъде изцяло персонализирана. Тя включва и личен асистент със сензорен интерфейс и гласово управление, за да изпълни това, което искате, когато го поискате.
DS SMART TOUCH
DS SMART TOUCH Ви осигурява пряк достъп до Вашите 6 любими функции (крайна цел на навигацията, контакти, радио, настройка на вентилацията и т.н.) само с едно движение, без да откъсвате очи от пътя. Перфектно разположен близо до ръката ви, сензорният екран следва Вашите движения и разпознава жестове като приближаване, отдалечаване и дори ръкописен шрифт.
DS DRIVE ASSIST 2.0

DS DRIVE ASSIST 2.0 разширява възможностите по отношение на автономното движение, като добавя и функция за полуавтоматична смяна на лентата и препоръка за адаптиране на скоростта в съответствие с очакваните ограничения на скоростта.

 

DS DRIVE ASSIST
Създадохме DS DRIVE ASSIST с идеята да улесним водача и същевременно да му дадем възможност да поеме отново контрола върху управлението по всяко време. DS DRIVE ASSIST контролира скоростта и дистанцията спрямо превозното средство отпред и поддържа позицията на DS 4 точно в неговата лента, в зависимост от посоката, която водачът задава с волана. Системата контролира скоростта и посоката, осигурявайки Ви безопасност и спокойствие зад волана.
ОКАЧВАНЕ DS ACTIVE SCAN
С помощта на разположената в горната част на предното стъкло видеокамера, четирите позиционни сензора на колелата и трите акселерометъра в купето, системата DS ACTIVE SCAN въздейства незабавно и индивидуално върху компонентите на окачването на всяко от колелата, за да го втвърди или омекоти в зависимост от пътните условия.
DS NIGHT VISION
Разположената в предната решетка на DS 4 инфрачервена камера установява наличието на пешеходци и животни на разстояние до 200 метра пред автомобила и ги показва на цифровия екран на бордното табло, осигурявайки възможност на водача да види опасността и да реагира безопасно. Това е голяма стъпка напред по отношение на безопасността, която гарантира по-спокойно шофиране дори и посред нощ.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ
E-TENSE
Технология, вдъхновена от Formula E
DS 4 се възползва от иновативни технологии като регенеративно спиране и функцията E-SAVE, разработени от екипа на DS Performance.
E-TENSE
ИЗБЕРЕТЕ PLUG-IN ХИБРИД

Безшумно, комфортно шофиране

В нашите plug-in хибридни автомобили ще се наслаждавате на безшумно и изключително гъвкаво изживяване зад волана. Когато шофирате с електрическа мощност, на предното стъкло светва син LED индикатор, който указва активирането на режима.

Персонализирани услуги за E-TENSE

Възползвайте се от услугите на DS Automobiles от своя смартфон или автомобил, за да улесните ежедневието си: намерете зарядни станции и планирайте своето зареждане или инсталирайте зарядна станция в дома си.

Емисии

Със своя plug-in хибриден агрегат с 225 к.с. DS 4 E-TENSE комбинира ниски емисии и намален разход на гориво: от 30 г/км CO₂ и 1,4 л/100 км. Това означава, че можете да шофирате свободно дори в градове с емисионни ограничения на трафика. 
Пробег
Режим с нулеви емисии
Пробегът на Вашия plug-in хибриден автомобил може да бъде повлиян от различни фактори като метеорологични условия, скорост и дори Вашия стил на шофиране.

Скорост

Скоростта е един от факторите, които най-силно влияят върху пробега на Вашия plug-in хибриден автомобил. Старайте се да се движите с умерена и постоянна скорост, за да увеличите максимално пробега.

Климатизация и отопление

В зависимост от метеорологичните условия батерията на Вашия автомобил се използва за поддържане на комфортна температура в купето. През зимата разходът на електроенергия може да бъде с 35% по-висок от този през пролетта и затова е добре да затоплите или охладите купето на Вашия plug-in хибриден автомобил, докато той все още се зарежда.

Стил на шофиране и релеф на маршрута

Промените в надморската височина по маршрута и Вашият стил на шофиране също оказват силно влияние върху пробега на Вашия plug-in хибриден автомобил. Използването на хибридния от четирите предлагани режима на движение, икономичният стил на шофиране и използването на регенеративно спиране ще Ви помогнат да извлечете максимума от батерията и да постигнете до 15% енергийна икономия.
Финансови ползи
Изчислете своите икономии от превключване на plug-in хибрид
SAVINGS WIDGET (NOT AVAILABLE YET)
Изчислете пробега
Променете настройките по-долу, за да видите своя реален пробег

Време за зареждане
Изчислете времето за зареждане в зависимост от зарядната станция
Заредете своя DS 4,
 Където и да се намирате
Насладете се на зарядна станция по поръчка
DS Automobiles Ви подкрепя при избора и инсталирането на максимално подходящата за Вас зарядна станция: от обикновен домашен контакт до инсталирането на Wall Box от нашия партньор Free2move eSolutions.
DS СВЪРЗАНИ УСЛУГИ
DS IRIS SYSTEM & CHATGPT

DS IRIS SYSTEM VOUS PROPOSE LES SERVICES DE CHATGPT(i) La nouvelle fonctionnalité de DS Automobiles utilise la puissance de l'Intelligence Artificielle générative avec la plateforme Chat AI de SoundHound, qui intègre plusieurs domaines de connaissance, combinés avec les modèles de langage les plus avancés comme l'API ChatGPT pour fournir des réponses plus rapides et plus complètes que le système de reconnaissance vocale DS IRIS SYSTEM précédent. ChatGPT est intégré au DS IRIS SYSTEM grâce au système de reconnaissance audio et vocale de SoundHound. Comme il s'agit d'un modèle de langage d'intelligence artificielle, il est développé pour générer des réponses de type humain fondées sur l'apprentissage profond, mais comme il s'agit d'une technologie nouvelle et en développement, ses réponses ou informations peuvent ne pas être totalement exactes, correctes ou objectives. Comme pour tout autre assistant virtuel, nous vous recommandons de ne pas vous fier uniquement aux informations fournies et d'éviter de partager des informations privées. Veuillez consulter les conditions générales.  

 

Déjà particulièrement intuitif et réactif, le système de reconnaissance vocale DS IRIS SYSTEM intègre désormais l'Intelligence Artificielle SoundHound optimisée par l'API ChatGPT.

Votre DS est désormais enrichie d'une fonction innovante qui vous permet d'explorer une toute nouvelle relation avec votre véhicule, en vous offrant un compagnon de voyage qui rendra vos trajets encore plus sûrs et plus agréables.

Услуги, включени в покупката на Вашия автомобил

DS Automobiles Ви предоставя набор от свързани услуги, за да ви осигури удоволствие във всеки момент зад волана: 

Пакет Connect One за период от 10 години и - след абонамент, пакет Connect Plus за период от 3 години от датата на гаранцията на производителя.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ УСЛУГИ
ONLY YOU
Научете повече за нашия набор от специални услуги
Сервизно обслужване
Осигурете си спокойствие с нашите предложения за сервизно обслужване и подпомагане 

Правна информация

 

¹ Посочените стойности за разход на гориво, CO₂ емисии и пробег са в съответствие с тестовата процедура WLTP, по която се одобряват новите превозни средства от 1-ви септември 2018 г. WLTP заменя Новия европейски цикъл на шофиране (NEDC), който бе предишният тестови протокол. Поради по-реалистични условия на изпитване разходът на гориво и CO2 емисиите, измерени съгласно протокола WLTP, в повечето случаи са по-високи в сравнение със стойностите, измерени съгласно NEDC. Стойностите за разход на гориво, CO₂ емисии и пробег могат да варират в зависимост от условията на употреба и различни фактори като: честота на зареждане, стил на шофиране, скорост, спецификация, опции, видове гуми, външна температура и температура вътре в автомобила. Попитайте своя търговец за повече информация. Повече подробности тук.