ALLER AU CONTENU

DS E-TENSE PERFORMANCE

Стремежът към съвършенство чертае бъдещето

Когато "Формула Е" оформя бъдещите ни  автомобили

Със своя аеродинамичен дизайн и технологии, вдъхновени от победите ни в моторните спортове, DS E-TENSE PERFORMANCE възвестява новото поколение E-TENSE. Истинска връзка между Формула Е и бъдещите ни разработки, този 100% електрически концептуален автомобил проправя пътя към бъдещето на мощния спортен автомобил.

Чертаейки бъдещето на електромобила

Нещо повече от концептуален автомобил, DS E-TENSE PERFORMANCE е поглед към бъдещето на нашата гама E-TENSE.

Тази истинска свръхмощна лаборатория дава възможност на инженерите от DS Automobiles да анализират, разработват и формират най-новото поколение компоненти, които по-нататък ще се използват в нашите автомобили.

Свръхмощна технологична лаборатория

Тестван в реални условия от нашите състезатели от Формула Е, DS E-TENSE PERFORMANCE получава изключителна система за рекуперативно зареждане на своята батерия, с мощност 600 kW, по време на намаляване на скоростта и има могъщо ускорение, което му позволява да достигне от 0 до 100 км/ч за 2 секунди.
DS E-TENSE PERFORMANCE може да развие до 815 конски сили, чрез кумулативната мощност на своите два електромотора, комбинирани с четири задвижващи колела.  
Особено иновативни, ходовата част, моторът и батерията са в центъра на разработването на електрическия автомобил на бъдещето. 

Нова визия от DS Automobiles

В духа на първите ни концептуални автомобили DS E-TENSE PERFORMANCE пресътворява своя дизайнерски език, за 100% електрическо поколение.

Неговият интерферентен цвят с ефект на бръмбар играе със светлината, по елегантните му линии.

Двуцветният преден капак, новата светлинна сигнатура, увеличена от DS WINGS и триизмерното светещо лого на DS, предвещават бъдещето на нашите дизайни.

Отвътре формата на волана и черупковите седалки са вдъхновени от Формула Е, за да се гарантира прецизност на шофирането.

21-инчовите колела с уникални вложки са със специални аеродинамични характеристики.

Бъдещето на автомобила

DS AERO SPORT LOUNGE концептуален автомобил

Авангарден дизайн, уникална естетика, въплъщение на най-смелите фантазии; концептуалните автомобили са произведение на изкуството.

Ноу-хау

Надникнете зад кулисите в ателиетата на DS Automobiles