ALLER AU CONTENU
Френско изкуство на пътуването

Независимо дали е лично или споделено, ежедневно или извънредно, всяко пътуване се превръща в несравнимо пътешествие с DS Automobiles.

Ние сме родени в Париж, столицата на лукса и творчеството, където елегантността е издигната в ранг на Art de Vivre (изкуството да живееш).

Нашите автомобили перфектно съчетават съвършена изработка с най-съвременни технологии, устойчивост и несравнимо качество.

Във Вашия DS изтънчеността възвисява удоволствието Ви, събужда сетивата Ви и остава запечатана в спомените Ви.

 

Ето как ние издигаме шофирането до нивото на френското изкуство на пътуването.

 

 

 

Експертен опит 
Хора, които работят със сърцето си

 

 

 

СВЕТЪТ НА ВИСШАТА МОДА
Невероятен завършек 
Нашите автомобили са плод на иновациите и вдъхновението на нашите майстори-творци. Те са изградили перфектна комбинация от опит и изключително ноу-хау, които съчетават с висококачествени материали и завършек в стил Haute Couture. В DS всеки модел отразява персоналния подход в създаването на несравним дизайн, въплъщаващ удоволствие и уникален комфорт.
„Перлени шевове“

Вдъхновени от висшата мода и усъвършенствани от нашите майстори, перлените шевове добавят своето към елегантността и деликатността към детайла, като същевременно представляват истинско предизвикателство. Нишката от шева се появява и почти веднага изчезва в кожата на тапицерията, създавайки перфектно оразмерен шев. За създаването на процеса по изработването на перления шев са били необходими повече от четири години работа и разработването на специална машина. Уникален за света на автомобилите, той се превърна в ключов елемент на DS Automobiles.

 

С благодарност към Invenio Flory, дизайнер на съвременни декоративни елементи, че ни позволи да снимаме в неговото студио: https://invenioflory.fr

Стилът "Clous de Paris" 
Множество грациозни вълни и линии плюс невероятна техника. Създаден чрез фина часовникарска прецизност и вдъхновен от пирамидата на Лувъра, стилът на щампата "Clous de Paris" имитира визията на идеално подредени малки пирони с пирамидални глави, кръстосани в грациозен танц между светлината и сянката. В знак на почит към Града на светлината, този гравиран метален модел украсява повърхностите с висококачествена ювелирна изработка.
Тапицерия с дизайн наподобяващ каишка за часовник
Неуморна работа с кожа, контури, шарки и невероятно богат експертен опит. Те са в основата на емблематичната техника на сгъване, която украсява нашите седалки с тапицерия с дизайн наподобяващ каишка за часовник. Един единствен пласт кожа, обработен по специфичен начин от нашите майстори тапицери, превръща всеки елемент в уникален експонат и еталон за авангардност. Първоначално създаден за нашите концептуални автомобили, сега той присъства във всеки интериор на DS Automobiles.
ВДЪХНОВЕНИЕ
Запознайте се с майсторите, които вдъхновяват нашето ноу-хау

ПРЕВЪЗХОДСТВО ДЕН СЛЕД ДЕН

Истинско игрално поле за технически експерименти и обогатяване на опита – нашите екипи инвестират време за тестване на нови материали и технологии, за да установят партньорства с доказани майстори и да усъвършенстват техните начини в търсене на иновативно и премиум изживяване при шофиране.

Вкус от бъдещето

За създаването на концептуални автомобили нашите инженери и майстори се вдъхновяват от света на парижкия лукс и проектират технологиите на бъдещето, без да забравят красивото, сетивното и забележителното. Последният ни проект, концептуалният автомобил DS AERO SPORT LOUNGE, проправя пътя към бъдещето на DS Automobiles, където автомобилът се превръща в лично пространство, едновременно интелигентно и изцяло съобразено с индивидуалните предпочитания, свързано и изтънчено. 
 
ВИРТУОЗНОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ
Нашите екипи от майстори, тапицери, дизайнери, търговци, експерти и инженери властват над материалите и модернизират технологиите, за да усъвършенстват всеки детайл и покритие и да сътворят шедьовър, който съчетава изисканост и динамика. Изцяло ръчно изработени, някои тапицерии се превърнаха в емблематични сигнатури на нашата марка, потапяйки Ви в нашия свят на иновации и невероятен комфорт.
ТЕХНОЛОГИЯ
Създавайки формите на бъдещите пътувания
С две световни шампионски титли във Формула Е, DS Automobiles успя да достигне най-високото стъпало на подиума, благодарение на своята технология за електрическо задвижване E-TENSE. Амбициозни и авангардни, екипите непрекъснато създават новаторски решения, за да адаптират линии и форми, предлагайки все повече ефективност и мощност. Със своята изключителна динамика, нашите електрически модели отварят нови хоризонти, за да се насладите на удоволствието от шофирането със стил.
От пистата до пътя

В качеството си на първи премиум производител, участващ във Формула Е от 2015 г., DS Automobiles черпи опит от състезателните технологии, за да създаде специални автомобили. Водена от дързостта и желанието да изгради автомобила на утрешния ден, марката успя да трансферира уменията във Формула Е към новите модели, за да предложи най-доброто на пътя. Ето това е духът на авангарда.

Това, което екипите научават на световните състезателни писти, е в основата на работата на онези, които разработват настоящи и бъдещи електрифицирани автомобили, и представлява нестихващ стимул за тяхната изследователска и развойна работа.

ЗА ДА ПРОДЪЛЖИТЕ НАПРЕД

Only You

Уникални услуги с индивидуална програма, вдъхновена от Вас и създадена за Вас.

Наследство

Със своето легендарно наследство DS Automobiles е истински посланик на френското Art de Vivre, превръщайки всяко пътуване в завладяваща покана за участие в ново приключение.
 
УНИКАЛНИ УСЛУГИ
Светът на DS само за вас
Вдъхновени от Вас и създадени за Вас. Членовете на Only You се радват на изключителни и персонализирани услуги, предоставящи уникално DS изживяване. В хармония с вашето ежедневие, DS е заедно с Вас във всеки един момент по време на вашето движение и Ви предлага уникални изживявания. Нашата ексклузивна програма отваря вратите си за Вас, за да Ви приветства в нашата вселена, и да Ви гарантира насладите на изживяването от DS.
ПРЕЖИВЯВАНИЯ
Предимството на Only You 
ПРЕЖИВЯВАНИЯ
Предимството на Only You 
НЕЗАВИСИМОСТ
Наемете DS
НЕЗАВИСИМОСТ
Наемете DS
СПОКОЙСТВИЕ
MyDS
СПОКОЙСТВИЕ
MyDS
DS Преживявания при пътуване
Уникално преживяване
DS Automobiles Ви предлага възможността да подобрите приключенията си и нуждите си от бягство, за един уикенд, благодарение на ексклузивни и иновативни гастрономически и културни преживявания чрез новата си платформа за пътувания DS Travel Experiences.
ЕЛЕКТРИФИКАЦИЯ НА ВАШИТЕ УСЛУГИ
От разходка до планирана ваканция

Със своята технология E-TENSE DS Automobiles отваря врати за Вас към едно уникално изживяване на комфорт, ефективност и изтънченост. И добавя нов начин по който да погледнете на пътя, продиктуван от комфорта в интериора.

Благодарение на големия капацитет на батериите и широката мрежа от налични обществени зарядни станции, нашите електрически автомобили Ви приканват да се отправите към приключения без посока, за да превърнат всяко пътуване в бягство без граници.

Нашите услуги за свързана мобилност

Ние знаем, че времето е най-ценното нещо, което имаме. Ето защо DS Automobiles прави всичко възможно да Ви осигури свободно време, за да оцените по-добре всеки момент зад волана на Вашия електрически или хибриден автомобил.

Открийте всички наши решения, за да направите всички дестинации достъпни за Вас.

FREE2MOVE ESOLUTIONS SERVICES
Инсталиране в дома
От избора до инсталиране на вашия DS ePro WALLBOX, ние ви гарантираме идеалното решение за бързо зареждане у дома.
Планиране на вашите пътувания
С Free2move eSolutions Charging можете да оптимизирате пътуванията си въз основа на потенциалния пробег на Вашия автомобил E-TENSE и наличието на обществени зарядни станции по вашия маршрут.
ОБЩЕСТВЕНИ ЗАРЯДНИ СТАНЦИИ
Шофирайте спокойно благодарение на мрежа от повече от 67 000 станции за зареждане във Франция и близо 330 000 станции в Европа.
DS Свързани услуги
EV TRIP PLANNER
Préparez vos trajets depuis votre smartphone via MyDS en estimant simplement votre besoin d’autonomie à l’arrivée de votre parcours et visualisez vos arrêts aux bornes de recharge, votre temps de parcours calculés selon vos besoins définis dans votre application. Gagnez du temps, en envoyant aussi votre parcours vers le 1er arrêt, directement à votre système d’infodivertissement DS. 
COMMANDES À DISTANCE
Commandez votre véhicule à distance avec votre smartphone pour verrouiller ou déverrouiller vos portes. Et repérez votre véhicule en activant votre klaxon ou vos feux. 
SEND2NAV
Avec l'application MyDS, vous pouvez facilement choisir votre prochaine destination et l'envoyer à votre système d'infodivertissement DS grâce à la fonction Send2Nav. 
ON STREET PARKING(i) selon villes éligibles  
Déplacez-vous sereinement en ville grâce à ce service inédit. Il vous guidera vers les rues, proches de votre destination, vous offrant le plus de probabilté pour vous stationner. Ne perdez plus votre temps ni votre carburant, faites confiance aux prévisions d’« On Street Parking » 

ЗА ДА ПРОДЪЛЖИТЕ НАПРЕД

Only You

Уникални услуги с индивидуална програма, вдъхновена от Вас и създадена за Вас.

Наследство

Със своето легендарно наследство DS Automobiles е истински посланик на френското Art de Vivre, превръщайки всяко пътуване в завладяваща покана за участие в ново приключение.
ДА ИЗЖИВЕЕТЕ ФРЕНСКО ИЗКУСТВО

Насладете се на френското изкуство на пътуването с DS Automobiles и се потопете във вечна интерлюдия, момент на бягство от рутината, изцяло посветен на откриване на съвършенството. Надграждайки своето легендарно наследство, DS Automobiles е създаден като истински посланик на френското Art de Vivre, превръщайки всяко пътуване в завладяваща покана за участие в ново приключение.

Насладете се на множество предложения за вълнуващи пътувания, които да Ви завладеят с гастрономически, културни и изискани изживявания.

Опитайте кухнята на велики готвачи, посетете най-великите музеи в света или се срещнете с майстори-занаятчии с високи постижения.
Потопете се във вечна интерлюдия, миг, прекъснат от света на изтънчеността.
ИЗКУСТВОТО НА ПЪТУВАНЕТО
Френско преоткриване
DS Automobiles представя документален филм, посветен на френското изкуство на пътуването, излъчен през следващите седмици в Prime Video и вече достъпен в YouTube. Посветен на епикурейството в различни форми, „Изкуството на пътуването – френско преоткриване“ подчертава френското изкуство да живееш по време на пътуване, посветено на сетивата.
Друга гледна точка
За да Ви гарантира, че ще получите уникално изживяване с дилърите и автомобилите, DS Automobiles внимателно подбира експерти и партньори, които вдъхновяват дизайнерите и майсторите да разработват иновативни технологии, с внимание към детайла и стил достоен за представител на висша мода.
DS x Парижката седмица на модата ®
DS x Парижката седмица на модата ®
ПЪТЕВОДИТЕЛИ

Изследвайте границите на изискаността,

авангардния дух в цялата му дързост,

френското изкуство да живееш в най-ценните му аспекти и пътувайте, обградени в цялата му пищност.

ЗА ДА ПРОДЪЛЖИТЕ НАПРЕД

Наследство

Със своето легендарно наследство DS Automobiles е истински посланик на френското Art de Vivre, превръщайки всяко пътуване в завладяваща покана за участие в ново приключение.

Only You

Уникални услуги с индивидуална програма, вдъхновена от Вас и създадена за Вас.
Легендарен автомобил

“През 1955 г. един автомобил предизвиква сензация на автомобилното изложение в Париж. Този луксозен автомобил разбива всички установени правила в автомобилостроенето, демонстрирайки, че френският лукс е символ на новаторство, елегантност, професионализъм и престиж. Този автомобил е DS.”

 

“Със своето създаване през 2014, френската автомобилна марка DS се позовава на забележителното наследство, оставено от DS 19, лансиран преди 60 години. Легендарният модел е въплъщение на иновации, съвършенство и авангардизъм. Заедно със своя „брат” – моделът SM, те символизират най-високия клас автомобили във френското автомобилостроене.
Както DS от 1955, днешните модели DS се характеризират с отличителен дизайн и технологии, комфорт и удоволствие при управление, материали от най-висок клас, изтънченост и внимание към всеки детайл. Историята продължава и тези две букви заявяват своята амбиция, да се свързват с лукса в автомобилната индустрия по света.”


Ив Бенфон
Изпълнителен директор на DS

DS по света и през десетилетията

DS 19 се радва на международна популярност, произвеждан е във Великобритания и Белгия от 1956 и в Южна Африка от 1959. Символ на френска елегантност и авангарден дух, моделът е изнасян в Западна Европа, тоталитарните държави и републики, Канада, Австралия и САЩ, където печели сърцата на множество фенове.

 

Достойнствата на DS често са свързвани с киното, както и с политическата власт – от Шарл дьо Гол до Франсоа Оланд. С цел да замени произведения през 1955, на базата на Traction Avant, автомобил, френският президент поръчва нов DS, който е доставен в Елисейския дворец на 14 ноември 1968.


Изискванията били автомобилът да е по-дълъг от използвания по това време, Линкълн, от президента на САЩ. Разработен и произведен от Хенри Шапрон, уникалният модел DS е с дължина 6.53м и е оборудван много луксозно –  извито и наклоняващо се разделително стъкло между шофьора и пасажерите, кафява кожена тапицерия, сгъваема седалка за преводач, електрически стъкла, климатик, вградени телефон и мини-бар.

DIVINE DS РАЗКРИВА БЪДЕЩЕТО
Показан за пръв път на автомобилното изложение в Париж през 2014, Divine DS разкрива същността на Марката и нейното бъдеще. Концепцията се характеризира с изтънченост и технологии. Тя доказва, че автомобилите DS винаги ще бъдат водещи по отношение на дизайн и ще се отличават със своето пътно поведение, материали от най-висок клас и внимание към всеки детайл.
ЛАНСИРАНЕТО НА МАРКАТА DS ПРЕЗ 2015

DS става самостоятелна марка официално на 1 юни 2014 и заявява своята амбиция: завръщане на френските автомобили във високия клас. DS продължава иновативността и отличителността, наследени от неговия предшественик, DS от 1955. Създаден за клиенти, които искат да изразят своята индивидуалност, гамата на DS включва моделите:

 

  • DS 3,
  • DS 3 Cabrio,
  • DS 4,
  • DS 5,
  • DS 5LS*,
  • DS 6*.

 

В годината на лансирането си DS отпразнува 60-годишнината от оригиналния DS. На автомобилното изложение в Женева новата марка разкрива своя рекламен слоган – DS AUTOMOBILES, SPIRIT OF AVANT-GARDE, който обобщава душевността на DS. В Женева, Марката разкрива още и своя нов DS 5, който, от своя страна, поставя основите, върху които се идентичността на новия DS, с новата визия на предената си част, високотехнологично оборудване, усъвършенствани и мощни, ефективни двигатели.

 

За да отпразнува 60-годишнината от рождението на оригиналния модел и да се обяви лансирането на марката DS, в градините на Тюйлери в Париж се провежда забележително събитие – DS Week (Седмицата на DS) . От 19-ти до 24-ти май, DS Week привлича над 12 000 посетители на своето авеню, оформено в стил “Хаусман”, покрай което са разположени шест бутика с тематика историята на Марката и колекция от стари и нови автомобили, потапящи посетителите в света на новите луксозни френски автомобили и съпровождащи гостите в истинско пътешествие във времето – от 1955 г. до настоящето и бъдещето.

 

*Предлагани само в Китай.

 

Ingrédient 1 : Truite fumée de la ferme Aquacole du Cézallier
Une fois sublimé, un produit exceptionnel à l’état naturel, ne peut donner qu’un résultat d’une qualité inégalable. La truite fumée qui est produite au sein de la ferme aquacole du Cézallier en est l’exemple parfait. C’est Stéphane et Valentin Heinis, les producteurs choisis par notre chef, qui ont imaginé ce procédé qui leur est propre. La truite est suspendue par ficelle et fumée avec de la sciure et des copeaux de chêne d’ébénisterie pour en obtenir les plus grandes saveurs. Lorsqu’il ne suffit que de 17 heures de fumage sur les périodes chaudes, il en nécessite jusqu’à 40 pour les mois de novembre et décembre. La partie la plus noble du filet est récupérée puis recousue à sa peau dont les huiles permettront de concentrer les goûts dans la chair. Ce travail d’orfèvre manifeste un désir commun, celui d’un chef et de deux producteurs prêts à redoubler d’ingéniosité pour magnifier toujours un peu plus leurs produits.
Ingrédient 1 : Truite fumée de la ferme Aquacole du Cézallier
Une fois sublimé, un produit exceptionnel à l’état naturel, ne peut donner qu’un résultat d’une qualité inégalable. La truite fumée qui est produite au sein de la ferme aquacole du Cézallier en est l’exemple parfait. C’est Stéphane et Valentin Heinis, les producteurs choisis par notre chef, qui ont imaginé ce procédé qui leur est propre. La truite est suspendue par ficelle et fumée avec de la sciure et des copeaux de chêne d’ébénisterie pour en obtenir les plus grandes saveurs. Lorsqu’il ne suffit que de 17 heures de fumage sur les périodes chaudes, il en nécessite jusqu’à 40 pour les mois de novembre et décembre. La partie la plus noble du filet est récupérée puis recousue à sa peau dont les huiles permettront de concentrer les goûts dans la chair. Ce travail d’orfèvre manifeste un désir commun, celui d’un chef et de deux producteurs prêts à redoubler d’ingéniosité pour magnifier toujours un peu plus leurs produits.
Ingrédient 2 : Poivre des Jardins de la mer
De certaines plantes, certains producteurs récoltent des fleurs ou des fruits. D’autres récoltent du poivre, assaisonnement incontournable de la cuisine française. C’est ici l’exemple du Maceron cultivé par Jean-Marie Pédron aux Jardins de la Mer. Plante emblématique de la façade maritime, sa croissance dure de décembre à juillet, où elle peut atteindre jusqu’ à 1,50 mètres de haut. C’est à ce moment que les graines situées au-dessus des tiges, se forment et noircissent. Véritable travail d’orfèvre, nos artisans les plus patients les sèchent, les tamisent avant d’en obtenir le fameux poivre de Maceron. Au goût légèrement piquant et profond, on ne peut que reconnaître des notes de céleri dont la plante est l’ancêtre.
Ingrédient 2 : Poivre des Jardins de la mer
De certaines plantes, certains producteurs récoltent des fleurs ou des fruits. D’autres récoltent du poivre, assaisonnement incontournable de la cuisine française. C’est ici l’exemple du Maceron cultivé par Jean-Marie Pédron aux Jardins de la Mer. Plante emblématique de la façade maritime, sa croissance dure de décembre à juillet, où elle peut atteindre jusqu’ à 1,50 mètres de haut. C’est à ce moment que les graines situées au-dessus des tiges, se forment et noircissent. Véritable travail d’orfèvre, nos artisans les plus patients les sèchent, les tamisent avant d’en obtenir le fameux poivre de Maceron. Au goût légèrement piquant et profond, on ne peut que reconnaître des notes de céleri dont la plante est l’ancêtre.
Ingrédient 3 : Truite fraiche de la ferme aquacole du cézallier
L’exigence d’un producteur se remarque à ses convictions. Ici, celles de Stéphane et Valentin Heinis sont en parfait écho avec celles de notre chef : respecter ce que la nature est capable de nous offrir, et respecter surtout l’environnement duquel un produit est issu. Soucieux du bien-être animal et de la maîtrise de leur élevage de A à Z… c’est aussi grâce à ces valeurs que l’on peut obtenir un produit d’exception. La truite vivant en rivière est  sujette à de nombreuses variations thermiques et se nourrit dans son environnement naturel de différents éléments présents dans l'eau, des insectes ou des coquillages. À la ferme aquacole du Cézallier, le goût de la truite est tout aussi singulier que l’est son environnement reproduit dans les bassins d'élevage. Cette méthode d'élevage participe ainsi à sa multitude de saveurs et construit sa singularité.
Ingrédient 3 : Truite fraiche de la Ferme aquacole du cézallier
L’exigence d’un producteur se remarque à ses convictions. Ici, celles de Stéphane et Valentin Heinis sont en parfait écho avec celles de notre chef : respecter ce que la nature est capable de nous offrir, et respecter surtout l’environnement duquel un produit est issu. Soucieux du bien-être animal et de la maîtrise de leur élevage de A à Z… c’est aussi grâce à ces valeurs que l’on peut obtenir un produit d’exception. La truite vivant en rivière est  sujette à de nombreuses variations thermiques et se nourrit dans son environnement naturel de différents éléments présents dans l'eau, des insectes ou des coquillages. À la ferme aquacole du Cézallier, le goût de la truite est tout aussi singulier que l’est son environnement reproduit dans les bassins d'élevage. Cette méthode d'élevage participe ainsi à sa multitude de saveurs et construit sa singularité.
Ingrédient 4 : Algues des Jardins de la mer
Pour récolter les algues nécessaires au chef, il faut aller au plus près de l’océan, en particulier auprès des Jardins de la Mer, domaine géré par Jean-Marie Pedron. Pour sublimer des plats salés, à déguster crues, émincées en salade, pôelées, utilisées pour farcir une volaille, à sécher pour en faire une chips, les possibilités sont immenses. Les algues sont choisies pour leur goût salin, voire pour des saveurs qui se rapprocheraient parfois presque de la truffe. Un producteur d’algues se doit donc avant tout d’en être un connaisseur. Il en reconnaît les reflets irisés et la texture moelleuse pour en juger de sa qualité. Grâce à sa passion, il a réussi à transmettre à Julien Dumas le goût pour la cueillette de ces produits d’exception. Une preuve supplémentaire que la cuisine est avant tout une affaire de transmission.
Ingrédient 4 : Algues des Jardins de la mer
Pour récolter les algues nécessaires au chef, il faut aller au plus près de l’océan, en particulier auprès des Jardins de la Mer, domaine géré par Jean-Marie Pedron. Pour sublimer des plats salés, à déguster crues, émincées en salade, pôelées, utilisées pour farcir une volaille, à sécher pour en faire une chips, les possibilités sont immenses. Les algues sont choisies pour leur goût salin, voire pour des saveurs qui se rapprocheraient parfois presque de la truffe. Un producteur d’algues se doit donc avant tout d’en être un connaisseur. Il en reconnaît les reflets irisés et la texture moelleuse pour en juger de sa qualité. Grâce à sa passion, il a réussi à transmettre à Julien Dumas le goût pour la cueillette de ces produits d’exception. Une preuve supplémentaire que la cuisine est avant tout une affaire de transmission.
Ingrédient 5 : Huile de noix de l'huilerie de Vensat
Cette huile de noix est produite à Vensat (63), une petite commune de 540 habitants, par Claude et Sylvie Gendre depuis quatre générations. De ce savoir-faire artisanal découle un produit d’exception et d’une qualité extrêmement rare. Les noix ne sont pas traitées, aucun additif n’est ajouté. Le processus est rigoureux : les noix sont ramassées, séchées, torréfiées, passées au tour sous une roue de 1 300 kilos avant d’en récupérer le produit fini. Avec sa couleur ambrée et son odeur sucrée, cette huile de noix réveille les souvenirs de Julien Dumas, ses passages devant la pâtisserie de son enfance à Grenoble dont il revoit encore les tartes aux noix. 
Ingrédient 5 : Huile de noix de l'huilerie de Vensat
Cette huile de noix est produite à Vensat (63), une petite commune de 540 habitants, par Claude et Sylvie Gendre depuis quatre générations. De ce savoir-faire artisanal découle un produit d’exception et d’une qualité extrêmement rare. Les noix ne sont pas traitées, aucun additif n’est ajouté. Le processus est rigoureux : les noix sont ramassées, séchées, torréfiées, passées au tour sous une roue de 1 300 kilos avant d’en récupérer le produit fini. Avec sa couleur ambrée et son odeur sucrée, cette huile de noix réveille les souvenirs de Julien Dumas, ses passages devant la pâtisserie de son enfance à Grenoble dont il revoit encore les tartes aux noix. 
La dégustation
Algues, poivre, huile de noix, truite fumée et fraîche provenant de fournisseurs d’exception : voici les 5 ingrédients que nos influenceurs ont apportés à notre chef étoilé pour qu’il puisse créer ses plus grands plats. Quand vient le moment de la dégustation, nos experts en gastronomie ont pu se rendre compte que leur voyage valait la peine d’être vécu. La magie apportée par Julien Dumas dans sa cuisine montre que les plus grandes expertises passent avant tout par toute une collection de savoir-faire. 
JULIEN DUMAS
Le chef étoilé Michelin Julien Dumas est l’ambassadeur gastronomie de DS Automobiles. À la tête du restaurant Bellefeuille de l’Hôtel Saint-James Paris, il propose une cuisine saisonnière inspirée par la nature. Animé par une quête toujours plus grande d’excellence et d’authenticité, Julien Dumas et DS Automobiles partagent des valeurs communes.
LA MALLE BERNARD
Voyager c’est collecter de nouveaux souvenirs, goûts, parfums. DS Automobiles a imaginé un bagage culinaire inédit garni de pots et de flacons. Créé sur-mesure pour capturer toutes ces émotions, il a été fabriqué par un connaisseur du monde du voyage, La Malle Bernard.
Le plaisir du voyage
Collection Esprit de Voyage : venez vivre l'Art du Voyage à la française
Inspirée par le voyage et le savoir faire-français, DS Automobiles présente sa collection Esprit de Voyage. Cette Collection limitée apporte une touche supplémentaire de raffinement à nos modèles, qui vous invite au voyage et à la découverte. Exceptionnelle, élégante, exclusive : trois termes caractérisant une expérience inoubliable au cœur de l’Art du Voyage à la française.

ЗА ДА ПРОДЪЛЖИТЕ НАПРЕД

Only You

Уникални услуги с индивидуална програма, вдъхновена от Вас и създадена за Вас.

Наследство

Със своето легендарно наследство DS Automobiles е истински посланик на френското Art de Vivre, превръщайки всяко пътуване в завладяваща покана за участие в ново приключение.