ALLER AU CONTENU

НАСЛЕДСТВО

Изобретявайки автомобила от бъдещето
Създадена през 2014 г., гамата DS Automobiles е символ на дързост и иновации. Вдъхновена от оригиналния DS, представен на автомобилното изложение в Париж през 1955 г., тя обединява най-добрите експертни познания, предизвиквайки установените автомобилни правила, като създава автомобили за бъдещите поколения.

Раждането на DS: един вдъхновяващ пример

През 1955 г. първият DS дебютира на автомобилното изложение в Париж, предизвиква възторг и влиза завинаги в историята на автомобилите. Иновативен автомобил, грациозен и бляскав, той възражда богатия опит и съдържание на френския лукс в духа на "avant-garde". И до днес той е в основата на нашето ДНК и вдъхновява всички наши проекти.

Непреходни технически детайли 

От моделите DS на миналия век до моделите на днешния и утрешния ден, нашите екипи работят със същата жажда за иновативност, за уникалност и за елегантност. Те преоткриват оригиналните технологии като насочващи се светлини или хидравлично окачване и ги превръщат в лесно разпознаваеми характерни елементи на марката, адаптирани към най-новите очаквания в областта на мобилността.

УНИКАЛНИ САМИ ПО СЕБЕ СИ 

DS PIXEL LED VISION 3.0

Първият DS се отличаваше с насочващи се светлини. За Вашата безопасност интелигентните предни светлини DS PIXEL LED VISION 3.0, с които е оборудван новият DS 7, се адаптират към околната среда, за да настроят светлините, според външните условия (в градски условия, в извънграска среда, според времето и т.н.) и да насочват снопа към кривата на завоите, за да подобрят видимостта по време на шофиране.

Благодарение на функцията PIXEL можете да шофирате продължително време, с включени дълги светлини, без да заслепявате автомобила пред Вас или идващия срещу Вас.

 
DS ACTIVE SCAN ОКАЧВАНЕ
С респект към произхода на DS Automobiles, хидравличното окачване е заменено с DS ACTIVE SCAN SUSPENSION, което мигновено анализира данните от пътя, за да регулира твърдостта или мекотата на окачването и да гарантира възможно най-добрия комфорт по време на пътуване. 
DS CORNETS
Като препратка към емблематичния DS, страничните габаритни DS Cornets на DS 9 са разположени високо, от двете страни в линията на покрива. Тънки и изящни, те се вписват невероятно в стилистиката на този елегантен модел. 

Продължаваме да пишем историята си на езика на DS

Водени от богатата история на марката DS Automobiles и авангардните ни ценности, нашите екипи от инженери и дизайнери използват забележителния си опит в областта на френския лукс, за да продължат пътеписа и да разработват автомобила на бъдещето. Под техния експертен поглед, нашите автомобили се превръщат в примери за технология, с уникални силуети и индивидуалност.

ЗА ДА ПРОДЪЛЖИТЕ НАПРЕД

Ноу-хау

Екипите на DS Automobiles включват изключително талантливи експерти, които са гарант за едно наистина уникално френско ноу-хау.

DS новини

Бъдете информирани с последните новини и събития от DS Automobiles.