ALLER AU CONTENU

DS AERO SPORT LOUNGE

Концептуалният автомобил, който преоткрива пътуването

Бъдещето на автомобила е тук. Създаден чрез опита на страстни и ангажирани мъже и жени, DS AUTO SPORT LOUNGE въплъщава амбицията на

DS Automobiles, да въведе различен поглед върху автомобила.

От обикновен предмет, той се трансформира в произведение на изкуството, предназначено да превърне всяко пътуване във вдъхновяващо пътешествие.

Авангардни линии
Визуализиран около своите пътници, DS AERO SPORT LOUNGE е широк, нисък, дълъг и лек. Със своите линии на фастбек, той съчетава аеродинамична ефективност с феноменален дизайн. 
Светлинна сигнатура 
DS AERO SPORT LOUNGE се възползва от новите възможности, предлагани от електрификацията: светлинна сигнатура E-TENSE, осветени емблеми и хипнотизираща графична анимация. 

Силата на линиите

Със своите черти, напомнящи лястовица и боята Crystal Pearl, DS AERO SPORT LOUNGE едновременно разцепва въздуха и го използва.
Дългата линия на покрива, съчетана с липсата на физически огледала, заменени с камери, му придават емоционален и изразителен стил –
за динамичен дизайн и внушително присъствие.

Изтънченост и технология

Просторният интериор на DS AERO SPORT LOUNGE е издържан в спортен дух. Екраните от двете страни на арматурното табло позволяват контрол на някои функции, като същевременно напълно освобождават централната част. 
Тя оживява пред пътниците с необходимите навигационни функции, докато информацията за шофирането се прожектира върху челното стъкло, с добавена реалност.

Разкошни материали

DS AERO SPORT LOUNGE съчетава изкуство и технология, като използва уникалните умения на художествени работилници и занаятчии:

сламени вложки, памучен сатен, микрофибър от три материала.

Сламени вложки
Памучен сатен
Микрофибър от три материала

Технологии в интериора

Централният подлакътник между седалките, играе роля в управлението на системите.

С функциите Leap Motion и Ultrahaptics правите жест с ръка във въздуха и получавате тактилен отговор.

Свързана мощност

На предния капак осветена лента, отвежда информация до арматурното табло, вдъхвайки живот на IRIS, изкуствения интелект на DS AERO SPORT LOUNGE.

Силовият блок на E-TENSE осигурява 500 kW мощност, свързана със 110 kWh батерия от ново поколение, за по-дълъг пробег от 650 км и ускорение от

0 до 100 км/ч само за 2,8 секунди.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION гарантира максимален комфорт.

Свръхмощна технологична лаборатория

Тестван в реални условия от нашите състезатели от Формула Е, DS E-TENSE PERFORMANCE получава изключителна система, за рекуперативно зареждане на своята батерия, с мощност 600 kW, по време на намаляване на скоростта и има могъщо ускорение, което му позволява да достигне от
0 до 100 км/ч за 2 секунди.

Бъдещето на автомобила

DS E-TENSE PERFORMANCE концептуален автомобил

Авангарден дизайн, уникална естетика, въплъщение на най-смелите фантазии; концептуалните автомобили са произведение на изкуството.

Ноу-хау

Надникнете зад кулисите в ателиетата на DS Automobiles