ALLER AU CONTENU

ПОДДРЪЖКА НА ВАШИЯ АВТОМОБИЛ С ДВГ ИЛИ PLUG-IN ХИБРИД

 DS Service, спокойствието на отличната поддръжка

Погрижете се за автомобила си в дългосрочен план, като го поддържате на редовни интервали. 

 

Във Вашата сервизна книжка на DS Service ще намерите цялото обслужване, което трябва да се извърши, както и периодичността, съответстваща на всяка операция. Прилагането на гаранцията на производителя зависи отчасти от правилното изпълнение на тези периодични проверки.

 

И за да Ви улесним още повече, получете достъп до дигиталната си сервизна книжка в приложението MyDS: Вашата електронна сервизна книжка вече е на една ръка разстояние.

ПАКЕТИ НА DS ЗА ПОДДРЪЖКА И ПРОВЕРКИ 

Нашите най-добри техници гарантират проверката и ремонта на Вашия автомобил DS, като същевременно Ви предлагат персонализирани пакети с контролирани разходи за части и труд. Редовната поддръжка ще Ви помогне да избегнете потенциални аварии.

 

Открийте ексклузивните и изгодни сервизни пакети на DS Automobiles: сервизно обслужване от производителя, смяна на масло, проверка на спирачките и климатика.

ДОГОВОР ЗА ПОДДРЪЖКА 

За поддръжката на Вашия DS plug-in хибрид изберете офертата, която най-добре отговаря на Вашите шофьорски навици и нужди. 

 

Нашите решения са със същата периодичност, както за автомобил с вътрешно горене, за да Ви гарантираме пълно спокойствие при използването на Вашия автомобил и с оглед на неговата препродажба.

 

Възползвайте се от достъпни планове и месечни плащания: фиксирана сума за целия срок на действие на договора, гарантирано на днешната цена, без инфлация, без изненади.

ЕЛЕКТРОННА СЕРВИЗНА КНИЖКА

Вашата сервизна книжка се превръща в цифрова

Възползвайте се от услуга на една ръка разстояние, благодарение на дигиталния дневник за поддръжка "Електронна сервизна книжка", достъпна от приложението MyDS. 

Тя е практична и Ви позволява лесно да намерите цялата информация, свързана с поддръжката на Вашия DS:

- подробности за извършените операции,

- Следващите стъпки за поддръжка (срок/пробег).

Освен това в случай на препродажба на Вашия автомобил, електронната сервизна книжка гарантира сигурност за Вашия купувач, който ще може да я наследи.

За да се възползвате от нея, изтеглете приложението MyDS и се свържете с Вашия експертен консултант от DS, за да я активирате. 

 

За Ваше удобство сервизната Ви книжка за DS 3 Crossback, DS 4, DS 7 Crossback, DS 7 или DS 9 се предлага и в хартиен формат.

 

ЗАПИСВАНЕ НА ЧАС ЗА СЕВИЗ

Изберете най-близкия сервиз на DS и се възползвайте от качеството и експертния опит на DS. Наблюдава се спазването на здравните разпоредби.

 

Запишете си час онлайн и изберете часов интервал в удобно за Вас време.

Вашето изживяване се обогатява

ONLY YOU Ви предлага набор от услуги, предназначени за Вас и адаптирани към Вашите очаквания. Следващия път, когато дойдете в някой от нашите сервизи, възползвайте се от услуги като DS VALET, за да бъдете освободени от неудобството да се разкарвате напред-назад. Насладете се на уникално DS изживяване, за да Ви гарантира спокойствие, мобилност и ексклузивност.

Персонализирани услуги

DS Assistance

Нашата ангажираност с Вашата безопасност и комфорт.

Възползвайте се от услугата DS ASSISTANCE, която Ви предпазва и от най-малкия проблем с Вашия автомобил.

Приложението MyDS

Приложението MyDS е създадено, за да Ви свърже с Вашия автомобил DS и неговата среда.

Обогатете изживяването си при шофиране преди, по време и след всяко пътуване.