ALLER AU CONTENU
От врата до врата
ОТ ВРАТА ДО ВРАТА
Със сервизната услуга “От врата до врата” ще се погрижим за автомобила Ви без да напускате дома си. Така си спестявате много време и усилия.

Ако се нуждаете от техническо обслужване, механичен ремонт или смяна на гуми, сигурно, лесно и бързо резервирайте час с услугата “От врата до врата”. Записването може да стане през сайта или по телефона. В удобно за Вас време и на посочен от Вас адрес, наш служител ще вземе автомобила Ви и ще го откара до сервиза. За да гарантираме Вашето и здравето на нашите служители, ние сме взели строги санитарни мерки: дезинфекциране и поставяне на защитни покривала на волана, скоростния лост, ръчната спирачка и шофьорската седалка.

 

Вашият автомобил ще бъде обстойно прегледан, а благодарение на услугата Video Check, Вие ще получите на Вашия телефон, таблет или компютър линк към видео с обобщение на необходимите ремонти и сервизни операции, които е препоръчително да бъдат направени, както и тяхната стойност. Ремонтите ще бъдат извършени след Вашето изрично съгласие. Информацията за необходимите сервизни дейности и съответните калкулации можете да получите на мейл или по телефон.

 

След сервизирането на автомобила Ви, той ще бъде върнат изчистен, дезинфекциран и в изрядно състояние. Ако по време на обслужването Ви е необходим заместващ автомобил, ние можем да Ви осигурим такъв.

 

Цени на услугата “От врата до врата” – 55 лева с ДДС. (*)