ALLER AU CONTENU
DS Just Drive
DS JUST DRIVE
Е НАШИЯТ КОМПЛИМЕНТ КЪМ ВАС
Безпрецедентна услуга, която прави притежанието на всеки DS автомобил истинско удоволствие и Ви гарантира безгрижие за целия период на гаранцията.

Ние държим на нашите клиенти и специално за Вас, като част от програмата DS Only You, разработихме DS Just Drive – пакет, който получавате безплатно към всеки DS.

 

С DS Just Drive шофирате спокойно, без притеснения и допълнителни разходи до края на гаранцията (i) 5 години или 100 000 км пробег. В зависимост от двигателя, Производителят предписва фиксирани задължителни сервизирания.  на Вашия автомобил, защото всички сервизни гаранционни обслужвания, предписани от производителя за съответния модел и двигател са напълно безплатни за Вас. Всичко, което трябва да направите е да запазите час за сервиз, в удобно за Вас време.

 

Нямате време да закарате автомобила си в сервиза или не Ви е удобно? Няма проблем, ние ще се погрижим, защото DS е не просто автомобил, преживяване е и ние държим то да е ексклузивно и специално, каквито са и нашите клиенти. На Ваше разположение, като комплимент от нас, специално за гаранционните обслужвания, е услугата От-врата-до-врата (i) Услугата е комплимент и може да се използва безплатно само за извършнавето на периодичните технически гаранционни обслужвания, предписани от Производителя за съответния автомобил. Не може да се прехвърлят към други автомобили, за завеждане на щета, други сервизни ремонти или друго. Услугата се прадлага и срещу допълнително заплащане извън гаранционните обслужвания.  . Когато запазвате часа си в сервиза, посочете адрес и час, в който желаете наш служител да дойде да вземе автомобила Ви и да го закара в оторизирания сервиз. След като бъде обслужен, ще Ви бъде върнат също на посочен от Вас адрес.