DS 4 E-TENSE

Мобилност от ново поколение

DS 4 E-TENSE
DS 4 E-TENSE

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПРОБЕГ

До 63 км (комбиниран цикъл WLTP)

ЗАРЕЖДАНЕ

1 час 45 минути за зареждане до 100% (на зарядна станция с 32 A и 7,4 кВт)

 

МОЩНОСТ

225 к.с. (180 к.с. двигател с вътрешно горене + 110 к.с. електродвигател)

E-TENSE мощ

Мобилност от ново поколение

Насладете се на невероятно пътуване с нашата plug-in хибридна технология E-TENSE. Комбинацията от електрически и бензинов двигател съчетава гъвкавостта и динамиката, за да ви достави удоволствие и комфорт.

E-TENSE - технология, вдъхновена от Формула Е

 Надграждайки опита от участието и славата на двойната шампионска титла във Формула Е, ние внедрихме в DS 4 голяма част от родените и усъвършенствани в моторните спортове иновативни технологични решения като рекуперацията на енергията при спиране и функцията E-SAVE.

Емисии

Емисии

Със своето рlug-in хибридно задвижване с мощност 225 к.с. DS 4 E-TENSE постига извънредно ниски нива по отношение на емисиите и разхода на гориво от 27 г/км CO2 и 1,2 литра/100 км. Това означава, че можете да шофирате свободно дори в градове с емисионни ограничения на трафика.

Безшумно и комфорно пътуване

Безшумно и комфорно пътуване

Нашите plug-in хибридни модели ще ви предложат тиха и извънредно гъвкава мобилност. Когато пътувате на електрическа тяга, синият LED индикатор на челното стъкло показва, че режимът с нулеви локални емисии е активиран.

Безшумно и комфорно пътуване
Специални E-TENSE услуги

Специални E-TENSE услуги

Възползвайте се от удобствата на услугите на DS Automobiles с вашия смартфон или в автомобила и улеснете своето ежедневие. Намерете най-близките зарядни станции, планирайте зареждането или инсталирайте собствена зарядна станция у дома.

Технологично съвършенство

Пробег и зареждане

Работа в режим на нулеви емисии

Редовното зареждане на акумулаторната батерия ви дава възможност да се възползвате от всички предимства на рlug-in хибридните автомобили. За да постигнете максимална ефективност, ние ви препоръчваме да зареждате вашия DS 4 E-TENSE всеки ден. На продължителността на пробега на вашия plug-in хибриден автомобил могат да повлияят различни фактори като метеорологичните условия, скоростта на движение и дори вашия стил на шофиране.

 

Скорост

Скоростта на движение е един от факторите, които оказват най-силно влияние върху пробега на вашия plug-in хибриден автомобил. Старайте се да се движите с умерена и постоянна скорост, за да увеличите максимално пробега.

Климатизация и отопление

В зависимост от метеорологичните условия акумулаторната батерия на вашия автомобил се използва за поддържане на комфортна температура в купето. През зимата разходът на електроенергия може да бъде с 35% по-висок от този през пролетта и затова е добре да затоплите или охладите купето на вашия plug-in хибриден автомобил, докато той все още се зарежда.

Стил на шофиране и профил на маршрута

Промените в надморската височина по маршрута и вашия стил на шофиране също оказват силно влияние върху пробега на вашия plug-in хибриден автомобил. Използването на хибридния от четирите предлагани режима на движение, икономичния стил на шофиране и използването на рекуперацията при спиране ще ви помогнат да извлечете максимума от акумулаторната батерия и постигнете до 15% енергийна икономия.

Време за зареждане

Калкулатор пробег