DS 9 E-Tense

ХИБРИДНА МОЩНОСТ И КОМФОРТ

DS 9 E-Tense
DS 9 E-Tense

Хибридните модели E-TENSE използват най-високите технологични постижения и експертизата на индустрията за върхово представяне. E-TENSE технологията съчетава натрупания опит за електрическата мощност, който ни изведе до победата във Формула Е, с конвенционален бензинов двигател. Истинско удоволствие всеки път когато ускорявате.

Несравнимо удоволствие от шофирането

DS 9 е се предлага в хибридна версия E-TENSE с бензинов PureTech двигател и обща мощност от 250 к.с. и пробег от 50 км в изцяло електрически режим.

Ще бъде налична и E-TENSE версия с 360 к.с. и интелигентно задвижване на 4-те колела.

Режими на шофиране

Режими на шофиране

Електромоторът, свързан с 8-степенната автоматична скоростна кутия е използван за потегляне и ускорение до 135 км/ч. Задейства се в зависимост от избрания режим на шофиране.

 

Zero Emissions Mode

Изцяло електрически режим: Електрическият режим, активен по подразбиране, ви позволява да се насладите на всяко градско пътуване без разход на гориво. Шофирайте и се наслаждавайте на забележителната тишина и неподправена пъргавина, без никакви CO2 емисии. Ярка синя LED светлина в горната част на предното панорамно стъкло на DS 9 ще индикира кога електрическият режим на автомобила е активиран. Този режим ви позволява да шофирате в града дори, когато има ограничение на трафика.

Hybrid Mode

Хибриден режим: Създаден да управлява автоматично мощността и енергията в 100% електрически, 100% бензинов или комбиниран режим в зависимост от ситуацията, като пасажерите няма да усетят промяна в комфорта при пътуване. Хибридният режим ви осигурява ефективност и гъвкавост.

 

Sport Mode

Спортен режим: В спортен режим DS 9 разгръща пълния си потенциал и показва оптимално представяне, благодарение на промяната времето за реакция на педала на газта, скоростната кутия, волана и окачването. Ще се насладите на динамично шофиране при пълна безопасност.

Регенеративно спиране

Регенеративно спиране

Когато намалявате скоростта, кинетичната енергия от колелата се трансформира в електрически заряд. По този начин удължавате пробега на вашия автомобил.

Спестявате енергия в режим E-SAVE

Спестявате енергия в режим E-SAVE

Този режим ви позволява да пестите енергия, за да имате възможността да изминете последните километри от вашето пътуване в напълно електрически режим, отделяйки ограничени вредни емисии. Това ви позволява да шофирате в градски условия дори когато има ограничение в трафика.

Спестявате енергия в режим E-SAVE