2015, лансирането на марката DS

2015, лансирането на марката DS

DS става самостоятелна марка официално на 1 юни 2014 и заявява своята амбиция: завръщането на френските автомобили във високия клас. DS продължава иновативността и отличителността, наследени от DS от 1955. Създадена за клиенти, които искат да изразят своята индивидуалност, гамата на DS включва моделите DS 3, DS 3 Cabrio, DS 4, DS 5, DS 5LS* и DS 6*.                                                                                                                                                                                                               В годината на лансирането си през 2015 г. DS отпразнува 60-годишнината от оригиналния DS. На автомобилното изложение в Женева новата марка разкрива своят рекламен слоган – DS AUTOMOBILES, SPIRIT OF AVANT-GARDE -, която обобщава душевността на DS. В Женева, DS също разкрива своя нов DS 5, който открива идентичността на марката DS, с новия си преден край, високотехнологично оборудване, усъвършенстване и мощни, ефективни двигатели.
*Продадени само в Китай. DS

За да отпразнува 60-годишнината от рождението на оригиналния модел DS и да се обяви лансирането на марката DS, в градините на Тюйлери в Париж се проведе забележително събитие DS Week (Седмицата на DS) . От 19-ти до 24-ти май, DS Week привлече над 12 000 посетители на своето авеню, оформено в стил “Хаусман”, покрай което са разположени шест бутика с опита на марката и колекция от стари и нови автомобили, потапящи посетителите в света на DS и правещи пътешествие във времето – от 1955 г. до настоящето и бъдещето.
DS Week достигна кулминационната си точка си в уникален момент, най-голямото струпване на колекционери на DS в световен мащаб:
– Над 700 класически автомобила DS и повече от 1500 страстни почитатели от цяла Европа се събраха на историческата писта Линас-Монтлери южно от Париж на 23 май. Ескортирана от концептуалния автомобил Divine DS и новия DS 5 на следващия ден, тази колекция от автомобили и придружаващите я фенове преминаха край река Сена, за да се съберат заедно на площад Конкорд.
Изключително! Митично!