March 2, 2020

DS AERO SPORT LOUNGE: Изкуството да пътуваш!

26 февруари 2020 г

DS AERO SPORT LOUNGE: Изкуството да пътуваш!

С DS AERO SPORT LOUNGE DS Automobiles вдъхват живот на една изцяло нова концепция в съвременното автомобилостроене. Отличителни и изкусителни форми, съчетани с елеганти и същевременно пищни линии, интелигентен и едновременно поетичен, концептуалният модел DS AERO SPORT LOUNGE е поглед в бъдещето.

РАЗМЕРИ МОЩНОСТ ПРОБЕГ

Дължина : 5 метра

Ширина : 2,10 метра

Мощност: 500 kW (680 к.с.)

Ускорение: от 0 до 100 км/ч за 2,8 сек.

650 км (данни по WLTP)

News - Slideshow

Глътка иновация

Висока шофьорска позиция, която осигурява отлична видимост и първокласен комфорт, които са допълнени от аеродинамика, техническа ефикасност и изключителен авангарден дизайн…DS AERO SPORT LOUNGE е уникален. Благодарение на пропорциите и силуета си, той разпределя въздушния поток и оптимизира аеродинамичната ефективност. Моделът носи характерния светлинен подпис E-TENSE, емблематичен за електромотора 500 kW. Към матричните DS MATRIX LED VISION фарове са добавени дневни светлини и светещи панели DS LIGHT VEIL, за да оформят визията за бъдещия неподправен DS подпис.

Un souffle innovant (2)

Пътуването се превръща в изкуство

В концептуалния модел DS Automobiles демонстрират иновативния и прогресивен дизайн на бъдещето. Екраните вече не са на преден план. Навигацията и инфотеймънт менютата се проектират директно на арматурното табло, а информацията, необходима на водача се визуализира директно на предното стъкло. Ролята на сензорния екран остава назад в миналото благодарение на сливането на информацията от приборите и инфотеймънт системата. Централният подлакътник между седалките изпълнява ролята на ориентир. Чрез технологиите Leap Motion и Ultrahaptics  само с жест с ръката получавате моментален сензорен отговор. Изкуственият интелект IRIS се намира на централното бордно табло, като Ви позволява да управлявате всичко чрез гласово разпознаване.

le voyage devient

Френският експертен опит в създаването на луксозни стоки в комбинация с вложените висококачествени материали оформят бъдещето на DS

Елегантното обемно лого на DS, разположено на арматурното табло и на гърба на седалките от специално създадени материал, представят перфектната симбиоза между лукса, майсторството и стремежа на DS към устойчиво развитие. Комфортът е поставен на първо място благодарение на големите седалки изработени от пяна с висока плътност и обвити в сатиниран памук. Текстилните панели във вратите са изработени от специален материал, който осигурява отлична осветеност на кокпита. Във всеки детайл се отличава майсторството на френските дизайнери в комбинация със съвременните технологии.

de la noblesse dans la matière et l'oeuvre