DS 3 CROSSBACK E-TENSE

ЛУКСЪТ СТАВА 100% ЕЛЕКТРИЧЕСКИ

С DS 3 CROSSBACK E-TENSE електрическите автомобили навлизат в нова ера. До 320км пробег съгласно цикъла по WLTP* и уникален дизайн: иновацията от DS Ви очаква.

* Изчислени данни според тестови цикъл WLTP 2019г.

НАШИЯТ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛ С ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРОБЕГ

Батериите във Вашия DS 3 CROSSBACK E-TENSE гарантират, че пробегът може да се увеличи. Благодарение на системата за възстановяване на енергия при спиране можете да изминете до 380км из града. Едновременно мощен и надежден, всяко пътуване с него е специално.

НАУЧЕТЕ ВСИЧКО ЗА ПРОБЕГА НА ВАШИЯ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛ

Пред Вас се открива нов свят

Множество неща могат да окажат влияние на пробега на Вашия електрически автомобил, сред които метеорологичните условия, както и стила Ви на шофиране. Открийте факторите, които влияят на ефективността на батерията на електрическите автомобили.

Температура в купето

Затоплянето в началото на пътуването използва голяма част от заряда на батериите в електрическия автомобил и намалява пробега. За предпочитане е да затоплите или охладите купето предварително чрез приложението MyDS, докато Вашият DS 3 CROSSBACK E-TENSE все още се зарежда.*          *Функцията ще бъде налична на по-късен етап от лансирането на автомобила.

Външна температура

Много високите или много ниски температури се отразяват на химическата реакция в батериите, което им пречи да поддържат оптимално ниво на заряд. В DS 3 CROSSBACK E-TENSE термопомпата контролира температурата на батериите и намалява влиянието на екстремалните температури.

Стил на шофиране

При електрическите автомобили шофирането с постоянна скорост поддържа пробега. Дайте приоритет на екологичното шофиране с три режима, които се избират чрез селектора.

Вашият автомобил се зарежда, докато шофирате

Регенеративно спиране

Благодарение на участието ни във Формула Е сме разработили иновации като регенеративното спиране. По същия начин както при двигателно спиране, можете да превърнете кинетичната енергия в електричество, докато намалявате скоростта, като по този начин зареждате батерията на електрическия си автомобил. Чрез възстановяването на енергията при спиране можете да увеличите пробега на Вашия DS 3 CROSSBACK E-TENSE в града с до 20%. Тази функция може да бъде активирана с просто натискане на скоростния лост.

Изберете режима, който Ви подхожда най-много

DS 3 CROSSBACK E-TENSE се предлага с три режима на шофиране, които изразходват повече или по-малко енергия от батерията.
Режим Eco Ви позволява да пестите пробега на Вашия електрически автомобил. Някои функции като температурата в купето и рециркулацията на въздуха са леко променени, за да се намали потреблението на енергия.
Режим Sport увеличава насладата на водача. Когато бъде активиран, той позволява на Вашия DS 3 CROSSBACK E-TENSE да достави максимална мощност и въртящ момент за въодушевяващо преживяване.
Режим Normal контролира различните параметри на автомобила, за да гарантира максимален комфорт при всяко пътуване.

(1) Посочените стойности за разход на гориво и CO2 емисии съответстват на хомологацията по WLTP (Регламент на ЕС 2017/948). От 1 септември 2018 г. новите автомобили получават одобрение на типа съгласно Световната хармонизирана процедура за изпитване на леки превозни средства (WLTP), която е нова, по-реалистична тестова процедура за измерване на разхода на гориво и CO2 емисиите. WLTP напълно заменя Новия европейски цикъл на шофиране (NEDC), който бе предишната тестова процедура. Поради по-реалистични условия на изпитване разходът на гориво и CO2 емисиите, измерени съгласно WLTP, в повечето случаи са по-високи в сравнение със стойностите, измерени съгласно NEDC. Стойностите за разход на гориво и CO2 емисии могат да варират в зависимост от специфичното оборудване, опции и вид на гумите.

Моля, свържете се с Вашия търговски консултант за повече информация.