DS ACCESS

Нов начин на влизане в автомобила

Вашият автомобил Ви разпознава от разстояние
С функцията БЕЗКЛЮЧОВ ДОСТЪП ДО АВТОМОБИЛА И ЗАПАЛВАНЕ вече не е необходимо да вадите своя ключ от чантата или джоба си, за да отключите или заключите автомобила.

 

Споделете достъпа до Вашия автомобил с приложението MyDS
Тъй като един и същи автомобил често има няколко водачи, ние сме оборудвали DS 3 CROSSBACK с функцията DS SMART ACCESS, която чрез приложението MyDS Ви предоставя достъп до автомобила с един клик.

БЕЗКЛЮЧОВ ДОСТЪП ДО АВТОМОБИЛА И ЗАПАЛВАНЕ

АВТОМАТИЧНО ТОПЛО ПОСРЕЩАНЕ

1,50 м: ето от колко далеч DS 3 CROSSBACK може да Ви разпознае. С Вашето приближаване, благодарение на функцията БЕЗКЛЮЧОВ ДОСТЪП ДО АВТОМОБИЛА И ЗАПАЛВАНЕ, автомобилът автоматично се отключва и ръкохватките на вратите – невидими до този момент, се появяват. Вие просто отваряте вратата и сядате зад волана.

При напускане на автомобила принципът е същият: ръкохватките на вратите се прибират и автомобилът автоматично се заключва сам.

БЕЗКЛЮЧОВ ДОСТЪП

 Зад волана на Вашия DS 3 CROSSBACK всичко, което трябва да направите, е да натиснете бутона Start/Stop на централната конзола, за да стартирате или изгасите двигателя.

DS SMART ACCESS

Истински ежедневен асистент, DS SMART ACCESS Ви позволява да стартирате Вашия DS 3 CROSSBACK, като използвате приложението MyDS. Планирайте във времето и осигурявайте или оттегляйте разрешението си за достъп до купето или багажника, като позволявате на общо петима от най-близките си да използват автомобила както и когато желаете.

 

DS PILOT

Стъпка напред към автономното шофиране

DS DRIVE ASSIST

Шофирате или се возите

Поемете на дълги пътувания с пълна увереност благодарение на нашата свърхмодерна технология DS DRIVE ASSIST. Тази иновативна система, активна при скорост до 180 км/ч, позиционира идеално автомобила в лентата и поддържа/регулира скоростта Ви спрямо автомобила отпред.

Когато трафикът е бавен, тази технология може също да управлява процеса на спиране и рестартиране на автомобила.

DS PARK PILOT

Вашият автомобил се паркира сам

Благодарение на DS PARK PILOT Вашият автомобил ще се паркира сам без никаква намеса от Ваша страна върху волана или педалите.

За да паркирате, трябва да направите само едно нещо: задръжте бутона натиснат и изчакайте магията да се случи. Нашата система намира пармомясто, което съответства на габаритите на DS 3 CROSSBACK, просто като премине покрай него със скорост до 30 км/ч. След това тя извършва маневрата за успоредно или диагонално паркиране.

HEAD-UP ДИСПЛЕЙ

HEAD-UP ДИСПЛЕЙ

Никога не сваляте поглед от пътя

Скорост, информация от автопилота/ограничителя на скоростта, пътни знаци, системи в помощ на водача и навигация: по време на Вашето пътуване Head-Up дисплеят Ви позволява достъп до всички необходими данни без да сваляте поглед от пътя.

Заимствана от изтребителите, тази технология прожектира всички съществени данни като цветно изображение върху прозрачен слайд във Вашето полезрение.

HEAD-UP ДИСПЛЕЙ

DS SAFETY

По-безопасни пътувания

DS MATRIX LED VISION

Осветяване без заслепяване

Благодарение на най-новото поколение предни фарове DS MATRIX LED VISION можете да шофирате през нощта на дълги светлини без никога да заслепявате другите водачи. За да поддържат най-доброто възможно осветяване по всяко време, тези интелигентни фарове автоматично адаптират светлинния сноп според условията на трафика, отчетени от камерата в горната част на предното стъкло.

Фаровете DS MATRIX LED VISION са съставени от три LED модула за късите светлини и модул MATRIX BEAM за дългите светлини. Модулът MATRIX BEAM включва 15 идентични, самостоятелни сегмента, които светват и изгасват постепенно в зависимост от пътните условия.

ACTIVE SAFETY BRAKE

ACTIVE SAFETY BRAKE

Аварийно спиране от най-ново поколение

За да гарантираме Вашата безопасност и тази на околните, ние сме оборудвали автомобила Ви със системата за аварийно спиране ACTIVE SAFETY BRAKE. Благодарение на сензор и камера от най-ново поколение в горната част на предното стъкло, тази система отчита препятствия* на пътя Ви, независимо дали през деня или през нощта.

В случай на непосредствена опасност Вие получавате визуални и звукови предупреждения; ако въпреки това не реагирате, автоматичното спиране се задейства.

* Препятствията, които могат да бъдат отчетени, са автомобили (движещи се в същата посока на движение или спрели), пешеходци, велосипедисти и мотоциклетисти на пътя.

ACTIVE SAFETY BRAKE
Разпознаване на пътните знаци и препоръки

Разпознаване на пътните знаци и препоръки

Направете шофирането по-лесно с технологията Разпознаване на пътните знаци и препоръки. Тази система разчита знаците за постоянни и временни ограничения на скоростта, след това ги възпроизвежда на Вашия дисплей и незабавно Ви предупреждава, ако надвишите ограничението. Можете също така да регулирате автопилота/ограничителя на скоростта, за да адаптирате скоростта към наложеното ограничение.

 

В специални ситуации, в зависимост от метеорологичните условия може би, тази система ще Ви препоръча да регулирате автопилота/ограничителя на скоростта, за да адаптирате скоростта към преобладаващите условия. В случай на дъжд на магистралата например предложеното намаляване на скоростта ще бъде от 130 на 110 км/ч.

За още повече комфорт и безопасност можете да добавите системата Разширено разпознаване на пътните знаци като опция. Знаците, които тя чете, са: стоп, забранено влизане, забранено изпреварване и край на забраната за изпреварване.

Тази система e в помощ на водача, но при никакви обстоятелства не замества бдителността на водача или спазването на правилата за движение на пътя.

DS САЛОН

Спокойствие и благоденствие

АУДИОСИСТЕМА HIFI SYSTEM FOCAL ELECTRA®

Мощен звук с изумителна чистота

Съвместно с френската компания FOCAL – дългогодишен партньор, нашите инженери и техници разработиха тази забележителна аудиосистема с 12 високоговорителя и 515-ватов усилвател. Високоговорителите са идеално разположени в кокпита, за да Ви предоставят невероятно поглъщащ звук. Резултатът е уникален акустичен подпис със забележително прецизно позициониране на звуковата сцена.