Задълбочен сервиз – всичко за автомобила

Задълбочен сервиз – всичко за автомобила

Предлагаме на клиентите си пълно обслужване

Предлагаме на клиентите си пълно обслужване на всички механични агрегати на автомобила. Сервизите разполагат с най-съвременна апаратура за диагностика и отстраняване на повреди в електрониката и електрооборудването. Работи се с диагностичната система на DS “Diag Box”, която позволява диагностика на автомобилите в реално време от двете световни технически платформи на “PSA Group” в град Клуж-Напока Румъния.

Също така предлагаме проверка и зареждане на климатични системи и обслужване на автомобили, заредени със стария фреон R134a. Разполагаме и с най-съвременни машини за работа с фреон 1234yf, отговарящ на най-новите европейски изисквания за опазване на околната среда

 Нашите ангажименти

Ценообразуване | Цената на сервизните услуги за “DS” се формира прозрачно и се комуникира и обсъжда с клиента предварително. За някои от дейностите са разработени изгодни пакети, които са с твърди цени и включват труд и резервни части.

Без излишни разходи | Сервизните техници в “DS” ще ви обяснят необходимите ремонти и последващата процедура. Това ви гарантира яснота в действията от страна на нашите специалисти.

Качество и гаранция | Сервизните специалисти на “DS” са отлично обучени и разполагат с най-доброто оборудване за вашия автомобил. Резервните части са с доказано качество. Твърдо заявяваме това, като даваме гаранция за труда и резервните части.