Пакет проверки ” Каросерия”

Пакет проверки ” Каросерия”

Само 25 лева с ДДС

Каросерията е най-скъпата част от всеки един автомобил. Това безспорно налага точно и професионално да се определи нейното състояние преди покупката на употребяван автомобил. В България се срещат недобросъвестни търговци на употребявани автомобили, които купуват евтино тежко катастрофирали автомобили от Западна Европа и след това ги възстановяват  некачествено. Такива автомобили могат да бъдат и откровено опасни. Те обикновено имат привлекателен външен вид, който да заблуждава необиграното око на купувача.

Единственият сигурен начин човек да се предпази от купуването на лъскава, но пълна с неприятни “сюрпризи” кола, е да я закара на проверка при специалисти. В оторизирани сервизи “DS” проверката се извършва от опитни професионалисти, имащи дългогодишен опит по авторепаратурата. Единствено те безпристрастно могат да оценят състоянието на каросерията. Пакетът проверки “Каросерия” е на изключително изгодната цена  25 лева  с ДДС и обхваща:

КАКВО ВКЛЮЧВА…

  • Проверка за сменявани или възстановявани базови носещи елементи от самоносещата каросерия (рогове, греди, прагове). Проверката се извършва на подемник от опитен специалист и обхваща абсолютно всички зони на автомобила
  • Проверка за увреждане на ударопоглъщащите метални елементи от каросерията
  • Проверка на лаково – бояджийното покритие, при която се установяват елементите от автомобила, които някога са пребоядисвани, както и тяхното моментно състояние
  • Проверка за неотстранени щети

Опция към пакет проверки “Каросерия”:

Предлагаме качване на автомобила на стенд за проверка координатите на контролните точки от каросерията на автомобила. За целта автомобилът се поставя на стенд, произведен от реномираната френска марка “Celette”.

Услугата е на цена 100,60 лв. с ДДС.