Тенекеджийски и бояджийски

Тенекеджийски и бояджийски

Предлагаме на клиентите си пълно обслужване

Бърза писта предлага експресни бояджийски услуги за автомобили с малки щети – ожулвания, драскотини, леки деформации и други.

Без предварително записване. Срок на изпълнението от 1 до 3 дни – уточнява се при приемането. Бърза писта е най-добрият начин притежателите на автомобили “DS” да поддържат колата си в перфектна форма и вид. Ние знаем, че те държат на детайла!

Нашите ангажименти

Ценообразуване | Цената на сервизните услуги за “DS” се формира прозрачно и се комуникира и обсъжда с клиента предварително. За някои от дейностите са разработени изгодни пакети, които са с твърди цени и включват труд и резервни части.

Без излишни разходи | Сервизните техници в “DS” ще Ви обяснят необходимите ремонти и последващата процедура. Това ви гарантира яснота в действията от страна на нашите специалисти.

Качество и гаранция | Сервизните специалисти на “DS” са отлично обучени и разполагат с най-доброто оборудване за Вашия автомобил. Резервните части са с доказано качество. Твърдо заявяваме това, като даваме гаранция за труда и резервните части.