Свързан автомобил

Свързан автомобил

Вие сте свързани, затова предлагаме автомобил, който отговаря на вашите изисквания за мобилност, с:

Odyssey_Innovation_Ecran-tactile
• Нов 7-инчов цветен сензорен дисплей, съвместим с новия Mirror Screen. Това позволява да осъществите достъп до съвместими приложения на Вашия смартфон на дисплея в автомобила, без да се налага да докосвате телефона си. Тази проста, интуитивна и безопасна услуга повишава Вашата ежедневна ефективност и комфорт.
В комбинация с новия 7-инчов сензорен екран, камерата за заден ход изпраща цветно изображение към дисплея на автомобила. Можете да маневрирате с пълна безопасност благодарение на цветните визуални маркировки.

DS Connect Box е иновативен пакет от услуги за свързаност, разработен, за да отговори на Вашите очаквания по отношение на безопасността, пестенето на време и комфорта. Този набор от свързани услуги използва устройство, инсталирано в автомобила. Предлагат се четири услуги:
– пакет SOS & Assistance: автоматично спешно повикване или директен контакт с платформа за спешни услуги чрез натискане на бутона SOS,
– пакет Monitoring: ръководство за виртуално техническо обслужване (автоматичен мониторинг на пробега и предупреждения при извършване на обслужване) и съвети за екологично шофиране въз основа на техническата информация, изпращана от автомобила.
– пакет Mapping: локализиране на автомобила (много полезно, когато не можете да си спомните къде сте паркирали автомобила си) и предупреждение по електронна поща, когато колата навлиза в или напуска географска зона (например, за да ви уведоми, когато някой почти е стигнал до местоназначението си).
– пакет Tracking: в случай на кражба, географското местоположение на автомобила се изпраща на полицията.

Мобилното приложение MyDS се предлага за iOS и Android смартфони. MyDS разполага с множество приложения за паркиране на автомобили, навигация за пешеходци до крайна дестинация, напомняния за обслужване, достъп до документация и др. Това приложение е предназначено да предлага интуитивни и иновативни услуги, когато сте в движение. С MyDS можете да получите цялата информация за Вашия автомобил и за специфичните за клиента предложения на DS .

Odyssey_Innov_MyDS