Свързан автомобил

Свързан автомобил

Вие оставате винаги свързани, а ние Ви предлагаме автомобил, който отговаря на вашите изисквания за мобилност с новия 7-инчов цветен сензорен дисплей, съвместим с новия Mirror Screen.

Това Ви позволява да осъществите достъп до съвместими приложения на Вашия смартфон чрез дисплея в автомобила, без да се налага да докосвате телефона си. Тази интуитивна и безопасна услуга повишава Вашите ежедневна ефективност и комфорт. В комбинация с новия 7-инчов сензорен екран, камерата за заден ход изпраща цветно изображение към дисплея на автомобила. Можете да маневрирате в пълна безопасност благодарение на цветните маркировки, които се визуализират на него.

Odyssey_Innovation_Ecran-tactile

DS Connect Box е иновативен пакет от услуги за свързаност, разработен, за да отговори на Вашите очаквания за безопасност, пестене на време и комфорт. Този набор от свързани услуги използва устройство, инсталирано в автомобила:
– пакет SOS & Assistance: автоматично спешно повикване или директен контакт с платформа за спешни услуги чрез натискане на бутона SOS;
– пакет Monitoring: ръководство за виртуално техническо обслужване (автоматично проследяване на пробега и предупреждения при предстоящо извършване на обслужване) и съвети за екологично шофиране въз основа на техническата информация, изпращана от автомобила;
– пакет Mapping: локализиране на автомобила за дните, в които не можете да си спомните къде сте паркирали своя автомобил, и предупреждение по електронна поща, когато превозното средство навлиза в или напуска географска зона;
– пакет Tracking: Проследява локализацията на автомобила Ви и в случай на кражба, географското му местоположение се изпраща на полицията.

Мобилното приложение MyDS се предлага за iOS и Android смартфони. MyDS разполага с множество функции в помощ на паркирането на автомобили, навигация след напускане на превозното средство до крайната Ви дестинация, напомняния за предстоящо обслужване, достъп до документация свързана с Вашия DS и др. Приложението е предназначено да предоставя интуитивни и иновативни услуги, когато сте в движение. С MyDS получавате цялата информация за Вашия автомобил и за специфичните за клиента предложения на DS.

Odyssey_Innov_MyDS