Навигация

Навигация

DS навигация:
- Отчитане на трафик в реално време, благодарение на TomTom
- Камера за контрол на скоростта по пътя, разработена от услугите на TomTom
- Постоянна вградена връзка с автомобила

НАВИГАЦИЯ В РЕАЛНО ВРЕМЕ

С лесен достъп от шофьорската седалка, към нашата навигационна система е включено гласово разпознаване. Тя разполага с множество услуги, разработени от TomTom, като трафик в реално време и камера за контрол на скоростта по пътя.

 

ТРАФИК В РЕАЛНО ВРЕМЕ

TomTom Ви предоставя най-актуалната информация, необходима за най-доброто пътуване. Избирайки най-бързия маршрут, можете да се насладите на безопасно шофиране без стрес, избегвайки задръствания, инциденти или пътища в ремонт.

www.laurentnivalle.fr

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ПАРКИРАНЕ

Паркирането никога не е било толкова бързо и лесно. Нашата свързана навигационна система показва на екрана наличните места за паркиране в реално време.

87010.250

ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО

С услугата прогноза за времето повече няма да се изненадате от дъжд или сняг. Тази опция Ви позволява да предвидите възможни валежи с цел по-безопасно и по-релаксиращо шофиране.

www.laurentnivalle.fr

ЦЕНИ НА ГОРИВАТА

Може да спестите, като заредите с гориво в най-евтините бензиностанции наоколо. С изброени повече от 140 000 бензиностанции, услугата Ви позволява да спестите време и пари, като публикува на екрана цените на горивата в реално време.

www.laurentnivalle.fr

КАМЕРА ЗА КОНТРОЛ НА СКОРОСТТА ПО ПЪТЯ

Камерата за контрол на скоростта, разработена от TomTom, може да направи шофирането Ви по-спокойно. Навигационната система дава звукови сигнали и визуални предупреждения за области, които изискват повишено внимание, като обхваща и всички видове камери за скорост по пътя. Нови опасни зони или камери за скорост могат лесно да бъдат докладвани от всеки потребител, което позволява бързо преглеждане и споделяне с Вас.

74454.250

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ЗАРЯДНИ СТАНЦИИ

За по-приятно шофиране тази услуга Ви информира в реално време за близките до Вас налични точки за зареждане.

 87007.250

ОТКРИЙТЕ ПОВЕЧЕ

СИСТЕМНА АКТУАЛИЗАЦИЯ

 Пътната мрежа непрекъснато се развива. Закупувайки автомобил DS, той разполага с безплатни актуализации на пътни карти, при това четири пъти годишно.

Post-production : Astuce Productions

ИНТЕРНЕТ ВРЪЗКА

Най-новите ни модели разполагат с 3G SIM карта, която позволява колата Ви да бъде точно определена и визуализирана. Вашата навигационна система не изисква да имате Интернет връзка, дори когато сте в чужбина.

66856.250
ОТКРИЙТЕ DS CONNECT BOX

Когато закупите DS автомобил, са включени първите три години от навигационния пакет. Можете да удължите абонамента си по всяко време през Вашия профил в MyDS.

Post-production : Astuce Productions