ALLER AU CONTENU
Конфигуратор
КОНФИГУРАТОР НА DS 9
Интересувате се от новия първокласен седан DS 9?

 

Персонализирайте своя нов автомобил с помощта на нашия DS конфигуратор! Персонализирайте своя нов хибриден седан според своите желания и нужди: версия, двигател, оборудване, дизайн и др.

Налични версии
Вижте своя седан, наличен като хибрид, в следните версии: PERFORMANCE LINE + и RIVOLI +. Всички тези версии съдържат набор от най-новото оборудване и аксесоари, за да отговорят на всички Ваши нужди.
Богат избор на възможни двигатели
Независимо от предпочитаната версия, можете да избирате между PureTech бензинов или E-TENSE plug-in хибриден двигател за своя DS 9. За да гарантира максимален комфорт, DS 9 разполага с 8-степенна автоматична скоростна кутия за всички версии.
Интериорен и екстериорен дизайн, които Ви подхождат
Вашият DS 9 може да бъде персонализиран както желаете с всички налични опции: изберете интериорната среда, цвета на каросерията и покрива и дори джантите.
Размери 
Вашият DS 9 е дълъг 4934 мм, широк 1932 мм със сгънати странични огледала и висок 1460 мм. За допълнителен комфорт plug-in хибридният седан разполага с щедра вместимост на багажника от 510 л.   
Оборудване 
DS 9 съдържа набор от оборудване в зависимост от избраната версия: часовник B.R.M R180, който се появява при стартиране на автомобила, странични огледала с електрическо прибиране, свързани с предавката за заден ход и с функция за памет, пакет Premium Electric Seat и пакет PolyAmbient, който Ви позволява да персонализирате амбиентното осветление в автомобила.