ALLER AU CONTENU
DS 7 Performance Line
ДЪРЗЪК И ЕЛЕГАНТЕН 
неповторим дизайнерски завършек
DS 7 PERFORMANCE LINE се отличава със специални екстериорни характеристики, които го открояват от пръв поглед. Същевременно той олицетворява вниманието на DS Automobiles към детайла с интериор от Alcantara® и характерни шевове Performance Line.
Екстериор 
Динамична и изискана елегантност

DS 7 PERFORMANCE LINE носи логото на DS в черен цвят, емблеми Performance Line и DS Wings и покривни релси в черен гланц.

19-инчовите джанти SILVERSTONE - EDINBURGH или TOKYO* като опция за PERFORMANCE LINE + подчертават присъствието му. 

 

*Модел джанта, илюстриран на изображението вдясно

Интериор 
Чистотата на наситеното черно

Специалният интериор на новия DS 7 PERFORMANCE LINE подчертава неговата уникалност и създава несравнимо изживяване в автомобила, в знак на почит към изкуството на пътуването.

Изработен от висококачествени материали като Deep Black Alcantara® с DS Canvas, той е подчертан с елегантни детайли, като бродерия Performance Line и шевове в цвят кармин и шампанско, специфични за тази версия.

Волан със сатинирана хромирана вложка
Седалки с бродерия Performance Line
ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ УСЛУГИ
ONLY YOU
Научете повече за нашия набор от специални услуги
Договори за сервизно обслужване
Осигурете си спокойствие с нашите предложения за сервизно обслужване и подпомагане 

Правна информация

 

¹ Посочените стойности за разход на гориво, CO₂ емисии и пробег са в съответствие с тестовата процедура WLTP, по която се одобряват новите превозни средства от 1-ви септември 2018 г. WLTP заменя Новия европейски цикъл на шофиране (NEDC), който бе предишният тестови протокол. Поради по-реалистични условия на изпитване разходът на гориво и CO2 емисиите, измерени съгласно протокола WLTP, в повечето случаи са по-високи в сравнение със стойностите, измерени съгласно NEDC. Стойностите за разход на гориво, CO₂ емисии и пробег могат да варират в зависимост от условията на употреба и различни фактори като: честота на зареждане, стил на шофиране, скорост, спецификация, опции, видове гуми, външна температура и температура вътре в автомобила. Попитайте своя търговец за повече информация. Повече подробности тук.