ALLER AU CONTENU
КОНФИГУРАТОР НА DS 4
Интересувате се от новия компактен хечбек DS 4?
Налични версии
Вашият компактен хечбек е наличен в няколко версии: BASTILLE, BASTILLE +, PERFORMANCE LINE, RIVOLI и OPERA. Всички тези версии съдържат комплект от стандартно оборудване и аксесоари, за да отговорят на всички Ваши очаквания.
Богат избор на двигатели
В зависимост от избраната версия, Вашият DS 4  се предлага с бензинов двигател PureTech, дизелов BlueHDI или Plug-in хибрид E-TENSE. За да гарантира максимален комфорт, DS 4 е наличен с 8-степенна автоматична трансмисия, независимо от избрания двигател.
Интериорен и екстериорен дизайн, които Ви подхождат

Вашият DS 4 може да бъде персонализиран до най-малкия детайл, благодарение на няколко възможни опции: избор на интериорна среда, цвят на каросерията и покрива или дори джантите.

Усъвършенствайте своя нов DS 4 чрез избор, който Ви подхожда.

Размери 
За да осигури Вашия комфорт, DS 4 е с дължина 4400 мм, ширина 1866 мм със сгънати огледала и височина 1470 мм. Освен с вместимост на багажника 430 л, DS 4 разполага също с многобройни отделения за съхранение на вещи, осигуряващи практични и функционални пространства.
Оборудване 
За повече комфорт и безопасност DS 4 предлага набор от оборудване, в зависимост от избраната версия: подглавници с 4-посочно регулиране, регулируема бедрена опора на седалката на водача, волан с подгряване, предни седалки с подгряване, масаж и вентилация.