ALLER AU CONTENU
Сигурност и спокойствие
Най-новите технологии на Ваша страна 
Осигурете Вашата и на Вашите служители безопасност по време на пътувания с помощта на високоефективните технологии, разработени от DS Automobiles.

ТЕХНОЛОГИЯ ОТ DS AUTOMOBILES

DS СЛЕДЕНЕ НА КОНЦЕНТРАЦИЯТА НА ВОДАЧА

Системата от сензори и камера анализират непрекъснато признаци на умора или разсейване на водача, както и траекторията на автомобила. Ако системата отчете липса на концентрация или сънливост, на дигиталния дисплей се показва предупреждение и се задейства звуков сигнал.

Предлага се за DS 7 и DS 9

 
АКТИВНА СПИРАЧКА ЗА БЕЗОПАСНОСТ
Тази система работи непрекъснато, като открива обекти като други автомобили (движещи се в същата посока или спрели), пешеходци, велосипедисти, както и скутери във Вашата лента. В случай на непосредствена опасност водачът се предупреждава чрез визуален и звуков сигнал; ако той не реагират, се задейства процес на автоматично спиране. 
DS DRIVE ASSIST
Създадохме DS DRIVE ASSIST, за да подпомогнем водача, като му осигурим възможност да поеме отново контрола върху автомобила си по всяко време. Тази функция контролира скоростта и разстоянието спрямо автомобила отпред и чрез намеси в кормилната система позиционира Вашия DS точно там в лентата, където автомобилът трябва да се намира. Освен за скоростта, тя има грижата да поддържа правилната посока на автомобила и гарантира безопасност и спокойствие зад волана. Системата е отговорна и за спирането (до 3 секунди) и потегляне в натоварен трафик. 
DS IRIS СИСТЕМА 

DS IRIS SYSTEM е нашата нова информационна екосистема, която е интуитивна, ергономична и може да бъде напълно персонализирана. Тя включва свързана навигация в реално време и личен асистент, и работи с използване на сензорен интерфейс. Освен това асистентът е способен да разпознава какво му казвате, така че системата да прави това, което Вие искате и когато искате.

Предлага се за DS 3, DS 4 и DS 7

 
DS NIGHT VISION 

Инфрачервена камера, разположена в решетката на Вашия автомобил, открива пешеходци и животни на разстояние до 200 метра и ги показва на цифровия дисплей, позволявайки Ви да предвидите своевременно опасността и спокойно да реагирате. Истински напредък в сферата на сигурността, който Ви гарантира спокойно шофиране, дори и през нощта.

Предлага се за DS 3, DS 7 и DS 9

 
Насладете се на завладяващо и вълнуващо шофиране
DS Automobiles съчетава най-новите технологии с разширена реалност за да се насладите на безопасно шофиране.
DS SMART TOUCH ​

Активирайте един от Вашите 6 любими преки пътя (дестинации, контакти, радио, настройка на вентилацията и т.н.) с едно движение, без да откъсвате очи от пътя, като използвате DS SMART TOUCH. Перфектно позициониран за лесен достъп този сензорен екран реагира на Вашите движения и разпознава жестове като увеличаване, намаляване и дори ръкопис.

Предлага се само за DS 4.

РАЗПОЗНАВАНЕ НА ПЪТНИ ЗНАЦИ
Насладете се на изключителен комфорт при шофиране със системата за ограничаване на скоростта и разпознаване на пътните знаци. Тази система разчита постоянни и временни указателни табели край пътя, след което ги възпроизвежда на Вашия дисплей, като Ви предупреждава в реално време за възможно превишена скорост. Можете също така да промените настройките на круиз контрола/ограничителя на скоростта, за да регулирате скоростта си до разпознатото ограничение.
DS РАЗШИРЕН HEAD UP ДИСПЛЕЙ

Разширен Head Up дисплей, представлява завладяващо визуално изживяване, което е подобно на разширената реалност. Виртуално изобразени през предното стъкло като картина с 21-инчов диагонал, на 4 метра разстояние, данните сякаш се показват директно на пътя, така че никога не трябва да откъсвате очи от шосето.

Предлага се за DS 4

DS ACTIVE SCAN ХОДОВА ЧАСТ 

Благодарение на камерата, разположена в горната част на предното стъкло, четирите позиционни сензора и трите акселерометъра, DS ACTIVE SCAN действа в реално време и независимо на всяко колело, като прави много фини настройки на това колко твърдо или меко да е окачването в зависимост от несъвършенствата на пътя.

Предлага се за DS 4, DS 7 и DS 9

DS PIXEL LED VISION 3.0

За да гарантират Вашата безопасност, интелигентните светлини DS PIXEL LED VISION 3.0 се адаптират към заобикалящата Ви среда, като регулират светлините според външните условия (град, държава, време и т.н.) и насочват снопа към завоите, за да подобрят видимостта при преминаването им

 

С функцията PIXEL можете да останете на дълги светлини, без да заслепявате автомобила, пред Вас или тези, които са в насрещното движение.

Предлага се за DS 7"

ПОДПОМАГАНЕ НА ДВИЖЕНИЕТО В ЛЕНТАТА
Системата за подпомагане на движението в лентата разпознава, когато пресичате белите линии и автоматично Ви връща в лентата. Можете да деактивирате тази опция по всяко време, като държите здраво волана или чрез бутона за предпочитана функция за шофиране.
Продължете изживяването
Ако сте предприемач, професионалист или МСП, можете да се възползвате от услугите на програмата ONLY YOU

Only You е ексклузивна програма, която Ви позволява да се възползвате от индивидуална програма и предлага набор от персонализирани услуги според Вашите изисквания:

  • DS Valet 
  • ONLY YOU Privilege
  • DS Assistance
  • DS Service
Специална поддръжка
Свържете се с нас
Свържете се с Вашия експертен съветник на DS, който ще Ви помогне с Вашия план
ОФЕРТИ ЗА БИЗНЕС
Изберете Вашия DS от нашата гама и вижте нашите предложения, запазени за бизнеса.