ALLER AU CONTENU

ТЕХНОЛОГИИ

DS технологии и иновации

В DS Automobiles технологиите и иновациите отразяват върховите постижения и ноу-хау на марката, както и бъдещето на автомобила в неговия енергиен преход.

Автомобилите на DS Automobiles са оборудвани с най-добрите технологии, за да Ви гарантират уникално, комфортно и безопасно шофиране, като същевременно щадят околната среда.

Екологично ефективна технология
Автомобилите DS са оборудвани с екологично ефективни технологии, които позволяват икономично шофиране, без да се прави компромис с динамиката и удоволствието зад волана. Технологията E-TENSE на новите електрически и plug-in хибридни автомобили DS олицетворява бъдещето на електрическата мобилност. Нашите двигатели Puretech и BlueHDI също така дават възможност и за по-отговорно шофиране, благодарение на намаленото си тегло и размер, като по този начин понижават разхода на гориво, на Вашия автомобил DS.
Технологии за подпомагане на шофирането
В своята гама DS Automobiles интегрира технологии за подпомагане на шофирането, за да Ви даде възможност да се насладите на спокойно и безопасно пътуване с Вашия автомобил. Разширеният head-up дисплей Ви дава възможност да научавате свързаната с шофирането информация, без да откъсвате очи от пътя, а помощта за паркиране помага на автомобила да паркира напълно автономно – успоредно или перпендикулярно. Други ADAS технологии, интегрирани в автомобилите DS, ще Ви осигурят максимална безопасност; такава е например DS Night Vision, която предвижда опасностите, правейки шофирането по-безгрижно и спокойно.
Технологии за комфорт при шофиране
Технологиите са създадени, за да Ви предложат безкомпромисен комфорт и изключителни усещания зад волана на Вашия автомобил DS. От отварянето на Вашия автомобил DS, с помощта на на ADML Proximity до системата HiFi FOCAL Electra® или комфорта в интериора, благодарение на вентилационната система DS Air, нашите технологии Ви придружават при всяко пътуване, без да правят компромис с възможностите и дизайна на Вашия автомобил.
DS Концептуални автомобили
Родени от авангардни технологии и авангарден дизайн, концептуалните автомобили на DS са истински произведения на изкуството, с уникална и футуристична естетика. Концептуалните автомобили DS E-TENSE Performance, DS X E-TENSE и DS E-TENSE са оборудвани със 100% електрически двигатели, гарантиращи ненадминати реакции и мощност. Концептуалният автомобил DS Aero Sport Lounge има елегантен силует, като същевременно е аеродинамичен, благодарение на полегато спускащата се линия на покрива. Всяко творение от концептуалните автомобили DS е израз на нова визия, за автомобила на бъдещето, от DS Automobiles.