ALLER AU CONTENU
ТЕХНОЛОГИЧЕН КОМФОРТ

ИЗКЛЮЧИТЕЛНОСТ НА БОРДА

 

Вкусете удоволствието от шофирането, като използвате всички технологии, за да обслужвате изживяването си на борда.

ИНФОРАЗВЛЕЧЕНИЕ С DS IRIS СИСТЕМА  

DS IRIS е нашата нова интуитивна, ергономична информационна екосистема, която може да бъде напълно персонализирана.

Тя има вграден личен асистент с тъчскрийн интерфейс, който може да разбира какво му казвате, така че системата да изпълни това, което искате, както го искате.

Благодарение на DS SMART TOUCH активирайте с директен достъп до един от шестте си преки пътя (предпочитани функции като дестинация, контакт, радио, климатична конфигурация и т.н.) с едно движение, без да откъсвате очи от пътя. Удобно разположен за работа, този сензорен екран се подчинява на движенията Ви и разпознава жестове, като увеличаване, намаляване на мащаба или писане. 

DS SMART TOUCH се предлага за DS 4.

БЕЗКЛЮЧОВ ДОСТЪП

Нов начин за достъп до Вашия автомобил.

Когато се доближите на по-малко от 3 метра, автомобилът автоматично се активира и включва светлини. На 1,5 метра той се отключва и дръжките на вратите, дотогава невидими, се показват грациозно (i).

Принципът е подобен, когато се отдалечавате: на 2 метра дръжките на вратите се прибират и автомобилът автоматично се заключва, без да се налага да правите нищо.

Предлага се за новия DS 3, DS 4 и DS 9.

DS ACTIVE SCAN ХОДОВА ЧАСТ 

Неравностите по пътя се сканират мигновено.

Тази интелигентна система за активно окачване разчита на камера, разположена в горната част на челното стъкло, както и на множество сензори, които постоянно търсят несъвършенства на пътя.

Те предават тези данни за милисекунди на контролен блок, който действа независимо на всяко от колелата.

В зависимост от информацията, която получава, системата непрекъснато прави окачването на Вашия автомобил DS по-твърдо или по-меко, гарантирайки оптимален комфорт. 

Предлага се за DS 4, новия DS 7 и DS 9.

АУДИОСИСТЕМА FOCAL ELECTRA
Насладете се на уникално звуково изживяване, като се възползвате от озвучителната система FOCAL Electra®. Аудиосистемата се състои от    14 високоговорителя, включително субуфер и усилвател с обща мощност 515 W, за изключително завладяващ звук.

DS IRIS СИСТЕМА 

DS IRIS е нашата нова интуитивна, ергономична информационна екосистема, която може да бъде напълно персонализирана.

Тя има вграден личен асистент с тъчскрийн интерфейс, който може да разбира какво му казвате, така че системата да изпълни това, което искате, както го искате.

DS AIR

 

Изцяло интегрирана в арматурното табло, невидимата DS AIR е уникална вентилационна система, която е едновременно дискретна и ефективна. Благодарение на компактността си тя внася хармония и чистота в дизайна на арматурното табло. 

Предлага се за DS 4.

DS IRIS СИСТЕМА  & CHATGPT

Вашият верен спътник

Особено интуитивен и отзивчив, DS IRIS SYSTEM сега интегрира SoundHound Artificial Intelligence, захранван от ChatGPT API(i) Новата функция на DS Automobiles използва силата на Generative Artificial Intelligence с платформата Chat AI на SoundHound, която интегрира множество домейни на знания, комбинирани с най-модерните езикови модели, като ChatGPT API, за да осигури по-бързи отговори и по-пълни от предишната система, за гласово разпознаване DS IRIS SYSTEM . ChatGPT е интегриран в DS IRIS SYSTEM с помощта на системата за аудио и гласово разпознаване на SoundHound. Тъй като това е езиков модел с изкуствен интелект, той е разработен за генериране на човешки отговори, въз основа на дълбоко обучение, но тъй като е нова и развиваща се технология, нейните отговори или информация може да не са напълно точни, правилни или обективни. Както при всеки друг виртуален асистент, ние Ви препоръчваме да не разчитате само на предоставената информация и да избягвате споделянето на лична информация. Моля, вижте правилата и условията.  

 

Вашият DS вече е обогатен с иновативна функция, която Ви позволява да изследвате изцяло нова връзка с Вашия автомобил, като Ви дава спътник, който ще направи Вашите пътувания още по-безопасни и по-приятни.

Profitez d’une phase « pilote » de 6 mois maximum, sans coût additionnel jusqu'en février 2024 dans la limite des 20 000 premières inscriptions pour expérimenter ce nouveau service. Cette opportunité est réservée en exclusivité à tous les clients de notre gamme actuelle équipée du DS IRIS SYSTEM. 
Vidéos cas d'usage
Възползвайте се от знанията на Chat GPT(i) Без връзка в реално време с интернет връзка, ChatGPT (версия 3.5) е в състояние да ви предостави съдържание до септември 2021 г.   за да подобрите пътуванията си с информация и анекдоти. История, география, литература, гастрономия. Предизвикайте го, той ще стане най-добрият Ви спътник! ! 
Научете как да активирате и използвате тази нова услуга, като откриете нашите уроци.
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ

Технологията E-TENSE

Открийте електрификацията според DS Automobiles

Технологии за подпомагане на водача

За да Ви осигурим безопасно и свързано шофиране.