ALLER AU CONTENU

ТЕХНОЛОГИИ ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ВОДАЧА

ДИНАМИКА И ИНОВАЦИИ

Духът на авангарда задвижва страстта на DS Automobiles към иновациите и върховите постижения. 

Нашите автомобили са оборудвани с най-добрите технологии, за да Ви гарантират безопасно и свързано шофиране.

DS РАЗШИРЕН HEAD UP ДИСПЛЕЙ

Разширеният head-up дисплей е завладяващо визуално изживяване, което прилича на добавена реалност. Прожектирана през челното стъкло като изображение с диагонал 21 инча на четири метра пред автомобила, цифровата информация сякаш се появява директно на пътя, така че винаги е пред погледа Ви.

Предлага се за DS 4

DS PARK PILOT

С DS PARK PILOT паркирането става забележително лесно.

Тази интелигентна система може да открие паркомясто, достатъчно голямо за Вашия автомобил DS, просто докато преминавате с до 30 км/ч. С тази технология за подпомагане на паркирането автомобилите паркират самостоятелно, перпендикулярно или успоредно, без водачът да докосва волана или педалите.

Предлага се за DS 9

АВАНГАРДЕН КОНТРОЛ НА СЦЕПЛЕНИЕТО

Авангардната система за контрол на сцеплението адаптира сцеплението на предните колела и благодарение на трите си режима на шофиране Ви позволява да шофирате безопасно по трудни терени, като сняг, пясък или кал. В допълнение Hill Assistant Descent Control намалява риска от занасяне или загуба на контрол при спускане по път с над  5% наклон.

Предлага се за DS 4 и DS 7

Пакет за откриване на трафик отзад

За допълнителна увереност тази система разпознава автомобилите в страничните Ви слепи зони, когато шофирате, независимо от скоростта им на приближаване. С обхват до 75 метра, тя Ви предупреждава за опасности с мигащ светодиод в огледалото от съответната страна. Когато маневрирате на задна предавка, бивате предупреждавани за движещи се препятствия на разстояние до 40 метра в задната мъртва зона.

Предлага се за DS 4

DS DRIVE ASSIST 2.0

DS DRIVE ASSIST 2.0 разширява усещането за автономно шофиране, като включва полуавтоматична смяна на лентата, изпреварване и предварителна препоръка за скорост според пътните знаци.

Предлага се за DS 4 

DS DRIVE ASSIST
Създадохме DS DRIVE ASSIST, за да Ви помагаме, като същевременно Ви позволяваме да си възвърнете контрола над автомобила си по всяко време. DS DRIVE ASSIST контролира скоростта и дистанцията спрямо автомобила отпред и позиционира Вашия DS прецизно в неговата лента, според Вашия избор, като задейства кормилното управление. Системата  контролира скоростта и посоката, като гарантира Вашата безопасност и спокойствие зад волана.
DS NIGHT VISION

Инфрачервена камера, разположена в решетката на Вашия DS, забелязва пешеходци и животни на разстояние до 200 метра напред и ги показва на цифровия инструментален панел, така че да можете да виждате опасностите и да реагирате спокойно. По отношение на безопасността това е истинска крачка напред, която гарантира по-спокойно шофиране, дори и през нощта. 

Предлага се за DS 7 и DS 9

DS ACTIVE LED VISION

Благодарение на предните LED светлини с по три въртящи се модула технологията DS ACTIVE LED VISION управлява няколко режима на осветяване, специфични за всяка ситуация на пътя. Модулите действат едновременно, за да адаптират ъгъла, интензитета и обхвата на светлинния лъч в реално време – според условията на шофиране (метеорологични условия, светлина). В зависимост от това дали шофирате в града, по междуградски път или на магистралата, осветлението ще се адаптира, за да гарантира отчетлива и ясна видимост.

Предлага се за DS 9

DS IRIS СИСТЕМА 

DS IRIS е нашата нова информационна екосистема, която е интуитивна, ергономична и може да бъде напълно персонализирана. Тя включва личен асистент със сензорен екран и гласово разпознаване. DS IRIS SYSTEM прави това, което искате, когато искате.

Предлага се за DS 3, DS 4 и DS 7

DS DRIVER ATTENTION MONITORING  (СЛЕДЕНЕ НА КОНЦЕНТРАЦИЯТА НА ВОДАЧА) 

Денем и нощем система от сензори и камера следи признаците на умора или разсейване у водача, както и траекторията на автомобила. В случай на липса на внимание или сънливост в кабината се задейства звуков сигнал и на дигиталния инструментален дисплей се показва предупреждение.

Предлага се за DS 7 и DS 9

DS PIXEL LED VISION 3.0

За Вашата безопасност интелигентните светлини DS PIXEL LED VISION 3.0 се адаптират към заобикалящата Ви среда, като регулират осветлението според външните условия (град, шосе, време и т.н.) и насочват светлината към завои, за да подобрят видимостта настрани.

С функцията PIXEL можете да останете на дълги светлини, без да заслепявате автомобила, зад който сте, или онези, които се приближават към Вас.

Предлага се за DS 7

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ
ТЕХНОЛОГИЯ E-TENSE
Открийте електрификацията според DS Automobiles
ТЕХНОЛОГИИ ЗА КОМФОРТ
За да превърнете всяко свое пътуване в истинско пътешествие