ALLER AU CONTENU
DS 3 Performance Line

СЪВЪРШЕНА ЕЛЕГАНТНОСТ

Интензивна динамика, за да се откроите на пътя

Дързък външен вид и изтънчени детайли: Версията PERFORMANCE LINE на новия DS 3 съчетава елегантност в наситено черно и изключителни декоративни елементи.

Екстериор 

18-инчови джанти BOSTON 

DS 3 PERFORMANCE LINE се отличава с ексклузивни 18-инчови джанти DUBLIN, създадени специално за тази версия с централни капачки в червен цвят Сarmine.

Специални черни декоративни елементи PERFORMANCE LINE

Със своите лакирани в черно DS Wings, искрящо черно лого DS и емблеми Performance Line, DS 3 PERFORMANCE LINE се откроява с изключително изискани детайли и декорации, които привличат вниманието на всички.

Емблема PERFORMANCE LINE

Версията PERFORMANCE LINE е истинско въплъщение на гените на DS Automobiles, допълнено с характерна емблема в цветовете на марката: червен Carminе като символ на динамиката, бял за чистотата и шампанско за победата.

Интериор 

Модерен и изчистен

Тапицериите от Alcantara® на седалките, бордното табло и панелите на вратите подчертават качеството и яркия характер, а шевовете Performance Line в цвят шампанско и червен Carminе допринасят за изискано приглушено излъчване наред с облицовката на тавана в сив цвят Lama.

Допълнително предлаганите нови тапицерии на седалките от първокласна черна зърнеста кожа Claudia и перфорирана кожа Mistral на волана добавят елегантен и динамичен дух със спортен заряд.

СПЕЦИАЛНИ УСЛУГИ

Only You

Научете повече за нашия набор от специални услуги

Сервизно обслужване

Осигурете си спокойствие с нашите предложения за сервизно обслужване и подпомагане 

Правна информация

 

¹ Посочените стойности за разход на гориво, CO₂ емисии и пробег са в съответствие с тестовата процедура WLTP, по която се одобряват новите превозни средства от 1-ви септември 2018 г. WLTP заменя Новия европейски цикъл на шофиране (NEDC), който бе предишният тестови протокол. Поради по-реалистични условия на изпитване разходът на гориво и CO2 емисиите, измерени съгласно протокола WLTP, в повечето случаи са по-високи в сравнение със стойностите, измерени съгласно NEDC. Стойностите за разход на гориво, CO₂ емисии и пробег могат да варират в зависимост от условията на употреба и различни фактори като: честота на зареждане, стил на шофиране, скорост, спецификация, опции, видове гуми, външна температура и температура вътре в автомобила. Попитайте своя търговец за повече информация. Повече подробности тук.