ALLER AU CONTENU
DS 9 ВИДЕО УРОЦИ И РЪКОВОДСТВА ЗА УПОТРЕБА
DS 9
Вижте поредица от видеоклипове с инструкции (видео уроци) и филми с 3D технологии, които ще Ви помогнат да научите повече за Вашия DS 9.
РЪКОВОДСТВА ЗА УПОТРЕБА

Онлайн достъп до ръководството за употреба на DS 9.

Можете също да получите достъп до него от приложението Scan MyDS и MyDS.

ВИДЕО УРОЦИ
Открийте видеоклипове с уроци за всички наши версии на DS 9
 
OVER THE AIR : СИСТЕМНИ АКТУАЛИЗАЦИИ

OVER THE AIR Ви позволява да актуализирате системата си, когато са налични нови услуги и да изтегляте файлове, директно на екрана на Вашия DS 9. По този начин Вие :

  • Разполагате с най-новите версии на Вашите приложения
  • Разчитате на всички налични, нови услуги
ИНТЕГРИРАНА СИСТЕМА ЗА ШОФИРАНЕ

С това видео можете да видите как работи DS ИНФОРАЗВЛЕКАТЕЛНА СИСТЕМА. Научете как да: 

  • Персонализирате съдържанието на вашия сензорен екран и информацията за водача
  • Направите първите си стъпки с DS ИНФОРАЗВЛЕКАТЕЛНА СИСТЕМА., DS IRIS SYSTEM
DS ИНФОРАЗВЛЕКАТЕЛНА СИСТЕМА  

С това видео вижте как работи DS Инфоразвлекателната система. Научете как да:

  • Персонализирате системата за инфоразвлечение
  • Персонализирате съдържанието на Вашия сензорен екран и информацията за водача
  • Добавяте или изтривате страници на Вашия сензорен екран
NIGHT VISION

В това видео вижте как работи DS NIGHT VISION. Със своята инфрачервена камера, тази система регистрира пешеходци и животни по пътя и околностите му, в реално време. Научете как :

  • Екранът Ви да показва, че системата е готова
  • Да показва нощно виждане
  • Включите или изключите системата NIGHT VISION
 ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИИ
Открийте видео презентации на технологиите, налични в         DS 9
 
DS IRIS SYSTEM

С това видео вижте как работи нашата нова информационна екосистема, която е интуитивна, ергономична и може да бъде напълно персонализирана. Включва личен асистент със сензорен екран и гласово разпознаване: DS IRIS SYSTEM прави това, което искате, когато искате. 

 

 

 DS ACTIVE SCAN ХОДОВА ЧАСТ 

Тази интелигентна ходова част използва камера, разположена в горната част на предното стъкло, както и няколко сензора за сканиране на неравностите на пътя, в реално време.

Тя предава тези данни за милисекунди на компютър, който действа на всяко от колелата поотделно.

В зависимост от информацията, която получава, системата непрекъснато регулира окачването, като го прави по-твърдо или по-меко, за да гарантира, че се чувствате възможно най-комфортно, при шофиране на новия DS 7.

DS ACTIVE LED VISION

Благодарение на основният LED прожектор и три въртящи се модула, технологията DS ACTIVE LED VISION предлага няколко режима на светлините, специфични за всяка ситуация на шофиране.

Модулите действат едновременно, за да адаптират ъгъла, интензитета и обхвата на светлинния лъч в реално време, в зависимост от условията на шофиране (атмосферни условия, осветеност).

В зависимост от това, дали шофирате в града, в провинцията или по магистралата, светлините ще се адаптират, за да Ви гарантират отлична видимост.

DS DRIVE ASSIST

Ние създадохме системата DS DRIVE ASSIST, за да помогне на водача, като същевременно му позволява да поеме отново контрола върху автомобила, по всяко време.

Тази система регулира скоростта и разстоянието, спрямо автомобила отпред и позиционира DS 9 точно в неговата лента, като въздейства на кормилното управление, следи скоростта и управлението, гарантирайки безопасност и спокойствие на водача зад волана.

Системата контролира също и спирането (в рамките на три секунди) и потеглянето, когато трафикът стане натоварен.

DS NIGHT VISION

През нощта, със своята инфрачервена камера, скрита в предната решетка, Вашият DS 9 сканира пътя в реално време.

Системата може да разпознава пешеходци и животни на разстояние до 100 м, така че можете да видите опасностите навреме и да реагирате светкавично бързо.

DS КОНТРОЛ ВЪРХУ КОНЦЕНТРАЦИЯТА НА ВОДАЧА

Система от сензори и камера следят денонощно признаците на умора или разсейване на водача, както и траекторията на автомобила.

Ако засекат невнимание или сънливост, в купето се задейства звуков сигнал и визуален сигнал на централния дисплей.

DS PARK PILOT

Със системата DS PARK PILOT паркирането става забележително лесно.


Тази интелигентна система може да открие място за паркиране, достатъчно голямо за DS 9, като премине покрай него с до 30 км/ч.

С тази система за подпомагане на водача автомобилът паркира сам, перпендикулярно или успоредно, без водачът да докосва волана или педалите.

 

 

Решения за зареждане от нашия партньор Free2move
Открийте нашите видео уроци, за да използвате услугите за зареждане на нашия партньор Free2move.

 

 

DS Automobiles x Free2move : s'inscrire


Разгледайте видео уроците за видове решения за зареждане

Този видео урок Ви показва как да се абонирате за услугата "Charge My Car", чрез приложението Free2move.

Следвайте стъпките, за да се възползвате от всички нейни функции: откриване на наличните обществени станции за зареждане, съвместими с Вашия електрически или хибриден автомобил, планиране на пътуването и улеснено плащане.Достъпна директно от смартфона или от екрана на автомобила Ви, услугата "Charge My Car" улеснява пътуванията Ви навсякъде в Европа.

Зареждане на Вашия електрически или plug-in хибриден автомобил

В този видео урок разберете как да намерите най-близката станция за зареждане, най-икономичната или най-бързата, благодарение на функцията "Charge my Car" на приложението Free2move, достъпна директно от екрана на Вашия автомобил или Вашия смартфон.

След това можете да стартирате и спрете да зареждате Вашия електрически или plug-in хибриден автомобил на всички станции в мрежата Free2move, като използвате Вашата карта за зареждане или Вашия смартфон.

Подгответе Вашето пътуване

Следвайте инструкциите в този видео урок, за да подготвите дълго пътуване с електрически или plug-in хибриден автомобил с услугата "Charge my Car", достъпна от приложението Free2move.

Достъп до най-голямата мрежа от станции за зареждане в Европа и определяне на оптималния маршрут, за да изминете безпроблемно дори и най-дългите пътувания.