ALLER AU CONTENU

ПАКЕТ РЕЗЕРВНО КОЛЕЛО

За вашата безопасност

Резервното колело Ви позволява да шофирате безопасно. За определени автомобили трябва да изберете опцията като предварителна заявка при закупуване на Вашия автомобил, за да можете да го оборудвате с такова колело. 

 

DS Service Ви предлага цялостен пакет резервно колело за шофиране в пълно спокойствие.

ОТ XX ЛВ. ВКЛ. ДДС

Този пакет включва:

  • Резервното колело
  • Комплект инструменти за смяна на колелото в случай на спукана гума

НАШИТЕ СЪВЕТИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА РЕЗЕРВНО КОЛЕЛО

За да бъде оборудван с резервно колело, Вашият автомобил се нуждае от съответната конфигурация на задната част, позволяваща оптималното му разполагане. При някои автомобилиПопитайте вашия експерт по DS Service, това е опция, която трябва да изберете, за да има къде да бъде поставено колелото.
Ако не сте избрали опцията, Вашият комплект за ремонт е на разложение, за да Ви бъде от помощ. Можете също така да разчитате на DS Assistance. Нашите договори за поддръжка и удължена гаранция покриват пътна помощ в случай на спукана гума.
Електрическите и хибридните автомобили не могат да бъдат оборудвани с резервно колело заради наличието на батерия. Решенията са комплектът за ремонт на спукана гума и DS Assistance.
DS AUTOMOBILES И ОКОЛНАТА СРЕДА 
Като отговорен производител, DS Automobiles участва активно в третирането на замърсяващи продуктиЗа повече информация посетете сайта : www.stellantis.com.
От конструирането на нашите автомобили до рециклирането на употребявани части - DS Automobiles и нашата мрежа се ангажират да бъдат екологично отговорни на всеки етап от жизнения цикъл на автомобилаЗа повече информация посетете сайта : www.stellantis.com.

Персонализирани услуги

Високо ниво на сервизно обслужване DS
DS Service Ви предлага спокойствието на отличната поддръжка.
Следпродажбени оферти
DS Service Ви подкрепя на всеки етап от живота на Вашия автомобил с изключителни оферти.