ALLER AU CONTENU

PLUG-IN ХИБРИДНИ АВТОМОБИЛИ ОТ DS

Комбинацията от бензин и електричество на нашите plug-in хибридни задвижвания E-TENSE предлага мощност и гъвкавост. Електричеството е синоним на ниски или нулеви емисии и осигурява безшумни и динамични фази на стартиране.
Нашата гама от plug-in хибридни автомобили
Шофирайте напълно свободно с автомобилите от гамата plug-in хибриди на DS Automobiles. Plug-in хибридното задвижване E-Tense се предлага при компактния хечбек DS 4, SUV модела DS 7 и седана DS 9.
DS 4
Пътуване във френска класа
DS 4
Пътуване във френска класа
HYBRIDE RECHARGEABLE
DS 7
Усъвършенстването като единствен ориентир
DS 7
Усъвършенстването като единствен ориентир
HYBRIDE RECHARGEABLE
DS 9
Силата на елегантността
DS 9
Силата на елегантността
PLUG-IN HYBRID

Предимствата на електрическия автомобил

Безшумно и комфортно шофиране

В нашите plug-in хибридни автомобили ще се насладите на безшумно и напълно гъвкаво шофиране. Когато шофирате с електрическа енергия, на челното стъкло светва син светодиод, който показва, че е активиран електрическият режим.

Услуги само за E-TENSE 

Наслаждавайте се на услугите на DS Automobiles от вашия смартфон или автомобил, за да улесните ежедневието си: намерете точки за зареждане и планирайте зареждането си или поръчайте инсталиране на устройство за зареждане у дома.

Émissions

Благодарение на plug-in хибридното си задвижване нашият автомобил E-TENSE съчетава ниски емисии и намален разход на гориво: от 30 г/км CO₂ и 1,4 л/100 км (в зависимост от модела). Това означава, че можете да шофирате в града дори когато движението на автомобили с ДВГ е ограничено.

МОЩНОСТ & ГЪВКАВОСТ

Режими на шофиране

Нашият plug-in хибриден автомобил има четири режима на шофиране:

 

Режим HYBRID, който Ви позволява понякога да се движите с електрическа енергия, а друг път с двигател с вътрешно горене. Той е полезен както в града, така и на магистрала, като осигурява оптимално използване на електрическата енергия.  

 

Режимът с нулеви емисии, избран по подразбиране, е идеален за градски пътувания. Можете да изминете повече от 65 км (в комбиниран цикъл по WLTP в зависимост от модела), без да изразходвате нито една капка бензин. Насладете се на ново усещане: пълна тишина вътре със забележителни реакции.

 

Активирайте режим SPORT, за да разгърнете потенциала на Вашия DS E-TENSE. Двигателят с вътрешно горене ще предостави цялата си мощност, подпомаган от двата електромотора. Ускорявайте отново и отново: ще достигнете върха на удоволствието зад волана. 

 

Режимът 4х4, или 4WD (при версията E-TENSE 4x4 300), ще подобри управляемостта на пътя или по труден терен. Мощността на двигателите се разпределя равномерно между четирите колела, което значително подобрява сцеплението – независимо дали пътят, по който се движите, е криволичещ, влажен, кален или заснежен.

Рекуперативно спиране

Участието ни във Формула Е и двете ни шампионски титли ни осигуряват опит да използваме ефективно спирането с рекуперация, която трансформира кинетичната енергия при намаляване на скоростта в електричество, като по този начин удължава пробега. Просто натискане на скоростния лост активира тази функция, която Ви позволява да увеличите пробега на автомобила с до 20%.

 

Тази функция може да се активира с просто натискане на скоростния лост.

Функция E-SAVE

Функцията E-SAVE съхранява електрическа енергия в батериите за бъдеща употреба. Този режим е особено полезен, когато очаквате зона с ограничено движение, запазена само за „чисти“ автомобили.

 

Картата, която е достъпна чрез сензорния екран, Ви показва в реално време границите, до които можете да шофирате в електрически режим, както и точките за зареждане.

AIDES & AVANTAGES FISCAUX

Une fiscalité qui lui est propre

L'hybride rechargeable permet des économies même au moment de l'immatriculation. Lors de l'achat d'un véhicule hybride neuf, une prime est en effet accordée. Un véhicule PHEV peut aussi être exonéré des frais de carte grise.

Открийте своите предимства

 

 

ECO ADVISOR WIDGET NOT AVAILABLE

Calculez vos économies

 

 

SAVINGS CALCULATOR WIDGET NOT AVAILABLE

Изчислете пробега си

Регулирайте настройките по-долу, за да видите реалния си пробег

ЗАРЕЖДАНЕ

Винаги е точното време за зареждане

Има различни начини за зареждане на батерията на Вашия електрически автомобил. В зависимост от избрания от вас начин времето за зареждане може да бъде увеличено или намалено.

 

Можете да решите да зареждате на обичайните си места за паркиране: например през нощта у дома или през деня на работа. При по-дълги пътувания спрете за кратка почивка на станция за бързо зареждане. Ще възстановите 80% от пробега си за 30 минути.

Зареждате на пътя толкова лесно, колкото и у дома

DS Automobiles Ви подкрепя в избора и монтажа на най-подходящото за Вашите нужди решение за зареждане: от обикновен домашен електрически контакт до монтаж на стенно устройство.

Приложение MyDS 

Информация за автономния пробег

С приложението за смартфон MyDS се информирайте в реално време за състоянието на заряда или очаквания оставащ автономен пробег. Когато автомобилът Ви е свързан с източник на ток, скоростта на зареждането и очакваното му времетраене също се показват.

Дистанционно зареждане

С дистанционното управление на зареждането използвайте приложението MyDS, за да инициирате зареждане или да преминете към планирано зареждане. Тази функция Ви позволява да зареждате в по-изгодни часови диапазони.

Дистанционно отопление и климатизация

Конфигурирането на предварителната термична подготовка на купето Ви позволява да програмирате отоплението или климатизацията на Вашия автомобил. Проектирана за Ваше удобство, тази функция също така помага да да удължите пробега си, докато автомобилът се зарежда.