ALLER AU CONTENU

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛИ

100% електрически без компромиси

Запазвайки простора на DS 3, нашата 100% електрическа версия Ви предлага удоволствие и комфорт. Благодарение на своето задвижване E-TENSE, което включва технологии, спечелили победите на DS Automobiles във Формула Е през 2019 и 2020 г., можете да се насладите на пробег от 400 км (в цикъл WLTP). Комбинация от динамика и елегантност.

DS 3 E-TENSE 100% електрически

Финесът става 100% електрически

Чисто и интензивно, шофирането на наш електрически модел се отличава с незабавни ускорения и успокояваща тишина за несравним комфорт на използване.

Предимствата на електрическия автомобил

Чисто и икономично шофиране

Електрическият автомобил DS 3 E-TENSE Ви предлага безкомпромисна динамика:

 

  • Стил и комфорт за безпрецедентно удоволствие от шофирането
  • Нулеви емисии и ефективност без вибрации
  • Незабавно ускорение

Неограничено шофиране

Помогнете за подобряване на качеството на въздуха в града и се възползвайте от определени ленти с ограничен достъп и места, запазени за превозни средства с ниски емисии. Градът се отваря за Вас.

Спестяване на разходи за поддръжка

С опростеното си задвижване електрическите автомобили изискват малко поддръжка:

 

  • По-малко износващи се части трябва да бъдат заменяни
  • Спирачните дискове се износват по-бавно
  • Смените на масло и на филтър вече не са необходими

МОЩНОСТ & ГЪВКАВОСТ

Режими на шофиране

С DS 3 E-TENSE се предлагат три режима на шофиране, които черпят повече или по-малко енергия от батерията.

 

Еко режимът Ви позволява да запазите пробега на Вашия електрически автомобил. Някои функции, като температурата  интериора и рециркулацията на въздух, са леко променени, за да се намали потреблението на енергия.

 

Спортният режим повишава удоволствието на водача. Когато е включен, той позволява на Вашия DS 3 E-TENSE да отдава максимална мощност и въртящ момент за вълнуващо изживяване.

 

Нормалният режим контролира различните параметри на автомобила, за да осигури максимален комфорт при всяко пътуване.

Рекуперативно спиране

Благодарение на участието ни във Формула Е разработихме няколко иновации, като например рекуперативното спиране. Подобно донякъде на моторна спирачка, то трансформира кинетичната енергия в електричество по време на фазите на забавяне, като по този начин зарежда батерията на Вашия електрически автомобил. Чрез рекуперативното спиране можете да увеличите пробега на Вашия DS 3 E-TENSE с до 20% в града. Тази функция може да се активира с просто натискане на лоста на трансмисията.

Дистанционно предварително затопляне

Предварителното затопляне на Вашия DS 3 CROSSBACK E-TENSE Ви позволява да увеличите максимално пробега на батерията. Тази функция може да бъде програмирана дистанционно чрез Вашето приложение MyDS. Това означава, че ще се качите в своя електрически автомобил при идеална температура и с батерия, която също е предварително затоплена и следователно работи най-ефективно.

ПОМОЩИ И ПРЕДИМСТВА

Открийте Вашите предимства

ECO-SAVINGS WIDGET NOT AVAILABLE

Изчислете пробега си

Регулирайте настройките по-долу, за да видите реалния си пробег
ЗАРЕЖДАНЕ
Винаги е точното време за зареждане

Има различни начини за зареждане на батерията на Вашия електрически автомобил. В зависимост от избрания от Вас начин времето за зареждане може да бъде увеличено или намалено.

 

Можете да решите да зареждате на обичайните си места за паркиране: например през нощта у дома или през деня на работа. При по-дълги пътувания спрете за кратка почивка на станция за бързо зареждане. Ще възстановите 80% от пробега си за 30 минути.

Зареждате на пътя толкова лесно, колкото и у дома

DS Automobiles Ви подкрепя в избора и монтажа на най-подходящото за Вашите нужди решение за зареждане: от обикновен домашен електрически контакт до монтаж на стенно устройство.

Приложение MyDS 

Информация за автономния пробег

С приложението за смартфон MyDS се информирайте в реално време за състоянието на заряда или очаквания оставащ автономен пробег. Когато автомобилът Ви е свързан с източник на ток, скоростта на зареждането и очакваното му времетраене също се показват.

Дистанционно зареждане

С дистанционното управление на зареждането използвайте приложението MyDS, за да инициирате зареждане или да преминете към планирано зареждане. Тази функция Ви позволява да зареждате в по-изгодни часови диапазони.

Дистанционно отопление и климатизация

Конфигурирането на предварителна термична подготовка на купето Ви позволява да програмирате отоплението или климатизацията на Вашия автомобил. Проектирана за Ваше удобство, тази функция също така помага да удължите пробега си, докато автомобилът се зарежда.
EV TRIP PLANNER: ПЛАНИРАЙТЕ ПЪТУВАНЕТО СИ И СЕ НАСЛАДЕТЕ НА ПЪТУВАНЕТО СИ С ПРИЛОЖЕНИЕТО MYDS

Планирайте пътуването си от смартфона си чрез приложението MyDS с EV Trip Planner*, включен в пакета за свързана навигация, и прегледайте пътуването си стъпка по стъпка, включително подробности за спиранията за зареждане на батерията. Изберете следващата си дестинация и я изпратете до информационно-развлекателната система DS IRIS SYSTEM, като използвате функцията Send2Nav във Вашето MyDS приложение.

 

*Предлага се само при версиите DS 3 CROSSBACK E-TENSE и DS 3 E-TENSE.

DS 3 E-TENSE 100% електрически

Изкуството на усъвършенстването