Силни страни

Харизматичен дизайн

Мускулет, харизматичен и атрактивен, дизайнът на DS 7 CROSSBACK излъчва сила и благородство. Отпред, моделът се разпознава веднага по отличителната решетка DS Wings, както и по уникалния му светлинен подпис, който я допълва перфектно. Оставете този SUV модел без аналог да Ви изненада със своите качества и пътно поведение.

01_DS7_CROSSBACK

Предни светлини

Фаровете DS ACTIVE LED VISION, които включват дневни LED светлини, придават на DS7 CROSSBACK уникален и хипнотизиращ светлинен подпис. Изработката на модулите на светлините е вдъхновена от света на бижутата и подсилва уникалното излъчване на модела.

02_DS7_CROSSBACK

Задни светлини

Задните светлини Full LED 3D са разпознаваеми от пръв поглед и подсилват атрактивността и отличителността на DS 7 CROSSBACK.

03_DS7_CROSSBACK

Свързаност

С двата 12-инчови екрана на борда, Вие и DS 7 CROSSBACK сте отличен екип!
Единият HD тактилен екран Ви свързва с навигационната система, мултимедията, функциите Mirror Screen и DS Connect. Вторият екран, може да се персонализира и да Ви показва информацията от която имате нужда, директно в зрителното Ви поле. С тези технологии на борда на DS 7 CROSSBACK, Вашето пътуване става по-приятно и лесно.

04_DS7_CROSSBACK

DS Inspirations

Изтънчено, модерно и шик, купето на DS 7 CROSSBACK демонстрира френския опит и експертиза в сферата на лукса. Предлагат се пет изцяло различни дизайна на интериора, наречени DS Inspirations. Всеки един от тях е съчетание от висококачествени материали и ръчна изработка. Това е само един от начините да персонализирате своя DS 7 CROSSBACK.

05_DS7_CROSSBACK

Материали

“Всеки материал и всеки детайл е вдъхновен от висшата мода.” Тиери Метроз, директор дизайн DS Automobiles.
В традицията на високото качество и ръчната изработка, всеки материал и детайл, използван в DS Inspirations (естествено дърво, Алкантара, зърнеста кожа и кожа напа) е внимателно селектиран и обработен.

06_DS7_CROSSBACK

Мания към детайла

Нашите екипи избраха да рабоят с партньори от Франция, които са известни със своята експертиза и високо качество в съответната сфера. В DS 7 CROSSBACK, DS продължава своето партньорство с BRM Chronographes. Производителят на луксозни часовници разработи специално моделът B.R.M R180 за новия модел на DS. Вграден в бордното табло, часовникът елегантно излиза от своя калъф при запалване на автомобила.

07_DS7_CROSSBACK

 

08_DS7_CROSSBACK

За перфектната акустика в DS 7 CROSSBACK, DS си сътрудничи с най-големия производител на професионална техника във Франция, FOCAL®. Уникалния звуков подпис и новаторки технологии на компанията са вложени в Hi-fi системата FOCAL ELECTRA®, която ще впечатли веднага меломаните и ще им предложи уникални усещания по време на път.

Показатели

Хибрид E-TENSE

От средата на 2019 г. DS 7 CROSSBACK ще се предлага с хибридната технология E-TENSE: 300 к.с., 4 задвижващи колела и 60 км в режим 0 емисии, показатели, които дават заявка за добро представяне и ефективност. Благодарение на добре замислената архитектура, пространството за пасажерите и обема на багажника се запазват.

Двигатели и скоростни кутии

DS 7 CROSSBACK отвежда динамиката и удовоствието от шофирането на още по-високо ниво с новия бензинов двигател THP 225 к.с. Stop & Start с 8-степенна автоматчна трансмисия. Скоростната кутия се предлага за първи път именно при DS 7 CROSSBACK. Тя се характеризира с бърза и неусетна смяна на предавките и може да се комбинира също с дизеловия двигател BlueHDi 180 к.с.

CL 17.021.012

DS 7 Crossback

DS Pilot

DS CONNECTED PILOT: ВСЕ ПО-БЛИЗО ДО АВТОМОБИЛИТЕ, КОИТО ЩЕ СЕ УПРАВЛЯВАТ САМИ.

Възползвайте се от възможността да делегирате частично контрола върху DS 7 CROSSBACK на системата DS Connected Pilot. Това включва ACC Stop & Go (Adaptive Cruise Control), който държи автомобила на безопасна дистанция от превозните средства отпред и LPA (Lane Position Assist), която държи автомобила в средата на пътното платно. Можете да вземете контрола обратно в свои ръце във всеки един момент.

DS 7 Crossback

Окачване DS ACTIVE SCAN

Вдъхновени от иновациите в хидропневматиката ,които са завладели човешкото съзнание, нашите инженери и технически специалисти разработиха активното окачване, което работи с помощта на камера: DS ACTIVE SCAN SUSPENSION. Тази нова технология разпознава и предварително отчита състоянието на пътната настилка , като дупки и гърбици, и управлява постоянно амортисьорите за вашия по-добър комфорт.

DS 7 Crossback

Светлини DS NIGHT VISION

Системата DS NIGHT VISION, която се предлага за първи път в автомобил от този сегмент, ви гарантира оптимизирана видимост през нощта. Камерата, която е вградена в предната броня разпознава пешеходци, колоездачи и животни на пътя (до 100 м). Каква е картината около автомобила виждате върху 12-инчовия екран. Всички опасности са маркирани в червено.