Подробно

Нашият компактен SUV DS 3 CROSSBACK съчетава елегантност, комфорт и технологии и се отличава с удивителен силует, акцентиран от модерни и изтънчени детайли.

 

Post-production : Astuce Productions

Ще бъдете удивени от магическите дръжки на вратите, който се появяват само, когато имате нужда от тях. През останалото време те се скриват, сливайки се грациозно с каросерията, за да подчертаят изискания силует на Вашия DS 3 CROSSBACK.

 

02-DS-ConvertImage

Подчертавайки елегантния силует на Вашия автомобил, фаровете DS MATRIX LED VISION от последно поколение Ви предлагат и един изключителен подарък: да шофирате постоянно на дълги светлини без никога да заслепявате останалите водачи.

Благодарение на камерата в горната част на предното стъкло, интелигентните му фарове адаптират автоматично светлинния си сноп към пътните условия.
Фаровете DS MATRIX LED VISION са съставени от 3 LED модула за функцията къси светлини и от един MATRIX BEAM модул за функцията дълги светлини, който от своя страна е разделен на 15 идентични и независими сегмента, които светват и изгасват прогресивно, в зависимост от пътните условия.

 

03-DS

Зад волана на DS 3 CROSSBACK ще бъдете център на внимание. Със заоблените форми на силуета си и големите колела, този компактен SUV демонстрира авангарден стил, който излъчва едновременно мощ и изисканост.

 

04-DS

Енергията, която задвижва автомобила Ви може да се променя, но не и Вашите изисквания, ето защо ние създадохме 100% електрическата версия DS 3 CROSSBACK E-Tense, която да Ви гарантира същото ниво на комфорт като бензиновите и дизеловите версии, запазвайки вътрешното пространство и обема на багажника.

Градски автомобил по душа, DS 3 CROSSBACK предлага изключително вътрешно пространство, въпреки компактните си размери. За да Ви осигурим целия необходим комфорт, създадохме множество практични и функционални места за вещи, сгъваема задна седалка и багажник с обем от 350 литра.

 

05-DS

Силни страни

На борда на DS 3 CROSSBACK Вие се потапяте в свят на изтънченост. Създавайки интериора, ние отделихме специално внимание на качеството на материалите и изискаността на весеки детайл.

06-DS

Под сензорния екран, се простира забележителната централна “фасада”. В унисон със забележителния стил на нашата марка, сензорните командни елементи и двата централни въздуховода са с формата на диаманти.

07-DS

Възвеличавайки Париж, интериорът на DS 3 CROSSBACK остава верен на философията на стила DS: персонализацията. Създайте сами един интериор по Ваш вкус, избирайки сред нашите пет предложения, наречени Вдъхновения DS.

08-DS

 

Без значение дали пътувате на кратки разстояния или на дълъг път, предлаганият от DS 3 CROSSBACK комфорт остава непроменен: просто изключителен. Както в предните, така и в задните седалки сме използвали пяна с висока плътност, изработена по ионовативна технология, с цел да Ви предложим максимално удобни седалки с високо качество.

И понеже моментите на спокойствие са безценни, особено в града, нашите инженери се постараха автомобилът да Ви предложи едно наистина високо ниво на изолация по отношение на шума и вибрациите.

09-DS

 

С помощта на високотехнологичния и интуитивен пост за управление можете да се концентрирате върху онова, което е наистина важно за Вас: удоволствието от управлението.

Купето на DS 3 CROSSBACK е проектирано така, че всяка важна информация и всеки команден елемент да са дирктно достъпни.

10-DS

Големият сензорен HD екран 10’’3 Ви дава достъп до командните елементи на Вашия автомобил, а цифровият борден панел 7’’ показва свързаната с управлението информацията.

За да Ви се осигури максимален комфорт, имате възможността да персонализирате свързаната с управлението информация на бордния панел, според собствените си предпочитания: скорост, ниво на горивото, километраж, системи в помощ на управлението, навигация…

 

Base de donnée : Astuce Productions

Показатели

През пролетта на 2019 г. ще бъде пуснат в продажба DS 3 CROSSBACK E-Tense, който отваря пътя на ново поколение електрически автомобили. С изключителната си концепция нашият 100% електрически SUV е въплъщение на технологии и изтънченост.

 

23-DS

Уникален

Мечтаете за уникален модел, който е отражение на стремежа Ви към естетика и иновативност? Запознайте се с Лимитираната ни серия DS 3 CROSSBACK La Première, съсредоточила в себе си изтънченост и технологии.

La Première, която ще се предлага само в лимитирана серия, е най-луксозната и най-богато оборудваната версия на DS 3 CROSSBACK.
Резервирайте онлайн още сега и станете един от първите клиенти, които ще получат този автомобил през април 2019 г.

 

24-DS