E-TENSE: ЕЛЕКТРИЧЕСКИ И ХИБРИДНИ АВТОМОБИЛИ ОТ DS

Представете си града на бъдещето: E-TENSE вдъхва живот на нашето решение за мобилност, фокусирайки се върху удоволствието от шофирането и гама от услуги, отговарящи на всички Ваши нужди.
Научете повече за невероятните ни нови модели: 100% електрическия DS 3 CROSSBACK E-TENSE и Plug-in хибрида DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

100% електрически

Нашият 100% електрически DS 3 CROSSBACK E-TENSE е приятен и комфортен, а същевременно запазва използваемостта на DS 3 CROSSBACK. Ще можете да се насладите на пробег до 320км съгласно цикъла по WLTP* и възможност за зареждане на батерията до 80% за 30 минути.

* Изчислени данни по тестови цикъл WLTP 2019г.

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4

PLUG-IN SUV ХИБРИД ОТ DS AUTOMOBILES

Plug-in хибрид, въвеждащ ново поколение електрифицирани технологии. С три силови агрегата – бензинов двигател с турбокомпресор и два електрически мотора, които се комбинират, за да произведат 300 к.с., този модел става нов еталон за съчетание на технологии, финес и динамика.  Освен това автомобилът произвежда само 31 г/км CO2 и има изцяло електрически пробег от 58км (цикъл по WLTP 2019г.).

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4

ИНОВАЦИИ ОТ СВЕТА НА МОТОСПОРТА

Благодарение на участието ни във Формула Е, нашите електрически и plug-in хибридни модели включват технологии директно от моторните спортове като възстановяване на енергията при спиране. Родени от динамиката,стилните ни електрически автомобили на 2019-та година откриват нови хоризонти.

ОТКРИЙТЕ ПРЕДИМСТВАТА НА ЧИСТАТА ЕНЕРГИЯ

Динамика и удоволствие

Нашите електрически и plug-in хибридни автомобили предлагат място, където да се наслаждавате на шофирането. Отдайте се на ново преживяване: моментално достъпен въртящ момент, нулево замърсяване в електрически режим и намалени вредни емисии от нашия plug-in хибрид.

Движение без граници в града

Изберете електрически или plug-in хибриден автомобил и няма да сте подвластни на ограниченията на трафика в градовете. Ярък син LED индикатор в горната част на предното стъкло показва, че шофирате с електрическа мощност, съответно давайки Ви достъп до определени ограничени зони в Европа, както и преференциално паркиране в градски условия.

(1) Посочените стойности за разход на гориво и CO2 емисии съответстват на хомологацията по WLTP (Регламент на ЕС 2017/948). От 1 септември 2018 г. новите автомобили получават одобрение на типа съгласно Световната хармонизирана процедура за изпитване на леки превозни средства (WLTP), която е нова, по-реалистична тестова процедура за измерване на разхода на гориво и CO2 емисиите. WLTP напълно заменя Новия европейски цикъл на шофиране (NEDC), който бе предишната тестова процедура. Поради по-реалистични условия на изпитване разходът на гориво и CO2 емисиите, измерени съгласно WLTP, в повечето случаи са по-високи в сравнение със стойностите, измерени съгласно NEDC. Стойностите за разход на гориво и CO2 емисии могат да варират в зависимост от специфичното оборудване, опции и вид на гумите.

Моля, свържете се с Вашия търговски консултант за повече информация.