DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4Х4

PLUG-IN ХИБРИД

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 въплъщава мощност и гъвкавост: задвижване на четирите колела и 300 к.с. В 100% електрически режим можете да изминете до 58км (цикъл по WLTP 2019г.) – достатъчен пробег за ежедневното пътуване между дома и работата.

С DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 марката показва развитието си с нов plug-in хибриден силов агрегат. С обща мощност от 80kW, съсредоточена във всяка ос, двата електрически мотора имат пробег до 58км (цикъл по WLTP 2019г.). Те се захранват от най-новото поколение батерии, чиито клетки са толкова компактни, че могат да се разположат под задните седалки, без да влияят на пространството в купето или багажника.

ШОФИРАЙТЕ С ПЪЛНА СВОБОДА С PHEV ТЕХНОЛОГИЯТА

ШОФИРАЙТЕ С ПЪЛНА СВОБОДА С PHEV ТЕХНОЛОГИЯТА

Нашите нови plug-in хибридни автомобили (PHEV) като DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 имат електрически пробег от 58км (цикъл по WLTP 2019г.), който е достатъчен за повечето ежедневни пътувания.
Това ново поколение се откроява от напълно хибридните автомобили (HEV), които нямат реален пробег в 100% електрически режим.

ШОФИРАЙТЕ С ПЪЛНА СВОБОДА С PHEV ТЕХНОЛОГИЯТА

РАЗЧУПЕТЕ ГРАНИЦИТЕ С НАШИТЕ ТЕХНОЛОГИИ

Преминаване в енергоспестяващ режим

ПРОСТО НАТИСНЕТЕ СПИРАЧКИТЕ, ЗА ДА ПРЕЗАРЕДИТЕ БАТЕРИИТЕ

Регенеративно спиране

Вдъхновено от и тествано във Формула Е, регенеративното спиране трансформира кинетичната енергия в електричество при намаляване на скоростта, по този начин увеличавайки пробега. Просто натискане на скоростния лост активира тази функция, която Ви позволява да увеличите пробега на автомобила с до 20% в градски условия.

ИЗБЕРЕТЕ РЕЖИМА НА ШОФИРАНЕ, КОЙТО ВИ ПОДХОЖДА НАЙ-МНОГО

Режими на шофиране

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 има четири режима на шофиране:
Режим HYBRID, Ви позволява да шофирате чрез електрическа мощносткогато е възможно и чрез двигателя с вътрешно горене през останалото време. Полезен както из града, така и на магистралата, той осигурява оптимална употреба на електрическата енергия.

Режим 100% ELECTRIC, избран по подразбиране, е идеален за градско пътуване. Можете да изминете до 58км (WLTP 2019), без да изразходите и една капка бензин. Изпитайте ново усещане: пълна тишина в купето със забележителни бързи реакции.

Активирайте режим SPORT, за да освободите потенциала на Вашия DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4. Двигателят с вътрешно горене ще достави цялата си мощност, подпомогната от двата електрически мотора. Ускорете и повторете: ще достигнете върха на насладата от шофирането.

Режим 4×4 подобрява управляемостта на пътя или върху труден терен. Мощността на моторите се разпределя равномерно върху четирите колела, което значително подобрява сцеплението, независимо дали пътят е влажен, кален, заснежен или със завои.

ЗАПАЗЕТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСТВОТО ЗА ПО-КЪСНО

Функция E-SAVE

Функцията E-SAVE пести електрическата енергия в батериите за бъдещо използване. Този режим е особено полезен, когато очаквате зона с ограничен трафик, запазена единствено за „чисти“ автомобили.

Картата, достъпна чрез сензорния екран на DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4, Ви показва в реално време ограниченията за това къде можете да шофирате в електрически режим, както и зарядните станции, в цяла Европа.*

*Функцията може да бъде неналична за определени страни.

ПРОБЕГ И ЗАРЕЖДАНЕ

Зареждането е от съществено важност, за да се възползвате максимално от plug-in хибридния електрически автомобил. Напълно зареден, DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 има 100% електрически пробег от 58км (цикъл по WLTP 2019г.). Открийте къде и как да го зареждате.

БЕЗПРОБЛЕМНО ЗАРЕЖДАНЕ НА ВАШИЯ PLUG-IN ХИБРИД

Приспособления за зареждане

БЪРЗА ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ

Бързо зареждане у дома

Зареждайте Вашия DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 бързо и напълно безопасно с нашата стенна зарядна станция DS WallBox; 1 ч. и 45 мин. за пълно зареждане в инсталация с мощност 11 kW.

Заедно с доставката на Вашия DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 ние предлагаме инспекция на дома Ви, извършена от специалист. Тази незадължаваща инспекция оценява разходите за инсталиране в зависимост от вида на стенната зарядна станция DS, която сте избрали. Която и да изберете, нашите експерти ще я адаптират за най-ефективно инсталиране. Щом Вашата стенна зарядна станция DS WallBox бъде монтирана, ще можете да проследявате зареждането чрез приложението MyDS и да зареждате бързо Вашия plug-in хибрид.

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ, ЧЕ ВСЕКИ КОНТАКТ Е ТОЧКА ЗА ЗАРЕЖДАНЕ

Кабели за зареждане

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 се предлага с кутия и два кабела за зареждане. Свържете се лесно у дома или на път.

С Вашия кабел ТИП2 можете да зареждате батерията на Вашия plug-in хибрид във всеки домашен контакт. Времето за зареждане варира от 4 часа в контакт с мощност 3,2 kW (изисква се инсталиране от професионалист) до 7 часа в стандартен контакт с мощност 1,8 kW.

С кабел ТИП3 можете да свържете Вашия plug-in хибрид към стенна зарядна станция DS WallBox. Времето за зареждане ще се намали до 1 ч. и 45 мин. Този кабел е съвместим и с някои обществени зарядни станции.

ПРИЛОЖЕНИЕТО MYDS

Приложение, което контролира всичко

Информация за пробега

С приложението за смартфон MyDS можете да видите текущия пробег на Вашия plug-in хибрид. Когато автомобилът Ви се зарежда, можете да видите колко бързо се зарежда и оставащото време за зареждане.

Дистанционно зареждане

С функцията за дистанционно зареждане можете да използвате приложението MyDS, за да стартирате зареждането или да започнете предварително зададено зареждане. Предварително зададеното зареждане е особено полезно за насрочване на зареждането, когато тарифите за енергопотребление са най-изгодни.*

Дистанционно затопляне или охлаждане

Конфигурирането на функцията за предварително задаване на температурата в купето Ви позволява да настроите предварително затоплянето или охлаждането. Тази функция е много важна за запазване пробега на батерията, ако автомобилът се зарежда.*

 *Функцията може да бъде ограничена за част от страните.

ОТКРИЙТЕ ПРЕДИМСТВАТА НА PLUG-IN ХИБРИДНИЯ АВТОМОБИЛ

По-чист автомобил, с по-добра динамика

Нашият plug-in хибрид е икономичен и функционален: нулеви емисии в 100% електрически режим и нисък разход на гориво при комбиниран цикъл. Всичко това без да се прави компромис с удоволствието от шофирането.

Градовете се отварят за Вас

Изборът на plug-in хибрид Ви дава свободата да шофирате в града, дори когато трафикът е ограничен. DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 има ярък син LED индикатор, разположен в горната част на предното стъкло, който показва, че се използва електрически режим.

(1) Посочените стойности за разход на гориво и CO2 емисии съответстват на хомологацията по WLTP (Регламент на ЕС 2017/948). От 1 септември 2018 г. новите автомобили получават одобрение на типа съгласно Световната хармонизирана процедура за изпитване на леки превозни средства (WLTP), която е нова, по-реалистична тестова процедура за измерване на разхода на гориво и CO2 емисиите. WLTP напълно заменя Новия европейски цикъл на шофиране (NEDC), който бе предишната тестова процедура. Поради по-реалистични условия на изпитване разходът на гориво и CO2 емисиите, измерени съгласно WLTP, в повечето случаи са по-високи в сравнение със стойностите, измерени съгласно NEDC. Стойностите за разход на гориво и CO2 емисии могат да варират в зависимост от специфичното оборудване, опции и вид на гумите.

Моля, свържете се с Вашия търговски консултант за повече информация.