Технологии

Технологии
Технологии

DS ACCESS

Достъпът до вашия автомобил никога не е бил толкова лесен

С безключовия достъп и запалване с функция за близост, автомобилът ви разпознава от разстояние и заключва или отключва вратите на момента.

Когато сте на по-малко от 3 метра, автомобилът автоматично “оживява” и включва светлините. На 1,5 метра автомобилът се отключва и тогава невидимите ръкохватки на вратата се плъзгат изящно навън.

След края на пътуването е достатъчно просто да излезете от автомобила си, а той ще се заключи автоматично и ръкохватките отново ще се приберат елегантно, когато се отдалечите на 2 метра.

Чрез вашия смартфон и приложението MyDS заключвайте, отключвайте и стартирайте автомобила си без друг ключ. Тази технология ви позволява спокойно и от разстояние да дадете достъп до вашия DS 9 на до 5-тима души. Чрез приложението MyDS оторизираните от вас хора могат да стартират автомобила и да се насладят на удоволствието от шофирането му.

DS PILOT

Когато най-новите технологии идват на помощ

DS DRIVE ASSIST

DS DRIVE ASSIST

По пътя към автономно шофиране

Проектирахме DS DRIVE ASSIST, за да помогнем на водача, като същевременно даваме възможност за връщане на контрола над автомобила по всяко време. Тази система регулира скоростта и разстоянието спрямо автомобила отпред и позиционира DS 9 в лентата, като контролира волана. Той контролира скоростта и управлението, като гарантира безопасността и спокойствието на водача и пътниците.

DS PARK PILOT

DS PARK PILOT

Вашият DS 9 го прави вместо вас

С DS PARK PILOT маневрите при паркиране стават невероятно лесни.
Тази интелигентна система може да открие място за паркиране, достатъчно голямо за DS 9, докато се движи със скорост до 30 км/ч. Автомобилът паркира самостоятелно, в отсечки или паралелно, без водачът да докосва волана или педалите.

DS PARK PILOT

DS SAFETY

Безопасност на високо равнище

DS ACTIVE LED VISION

DS ACTIVE LED VISION

Иновативно осветление за всяка ситуация

С основен LED проектор и три въртящи се модула в предните светлини, DS ACTIVE LED VISION предлага няколко режима на осветление, специфични за всяка ситуация на шофиране. Модулите работят заедно за незабавно регулиране на ъгъла, интензитета и обхвата на светлинния лъч в зависимост от условията на шофиране (времето и силата на светлината). Няма значение дали шофирате в града, страната или по магистралата, осветлението ще се адаптира, за да гарантира видимост с висока разделителна способност.

DS NIGHT VISION

DS NIGHT VISION

Погледнете в мрака

Благодарение на инфрачервената камера, скрита в предната решетка, DS 9 сканира пътя в реално време. Системата разпознава велосипедисти, пешеходци и животни на разстояние до 100 метра, което ви позволява своевременно да прецените опасността и да реагирате навреме.

DS NIGHT VISION
DS DRIVER ATTENTION MONITORING

DS DRIVER ATTENTION MONITORING

Вашият автомобил се грижи за вас

Ден и нощ, система от сензори и камера търсят признаци на умора или разсеяност на водача, както и наблюдават траекторията на автомобила. Ако открият сънливост или липса на внимание, в пилотската кабина се чува звуков сигнал и се визуализира предупреждение на централния дисплей.

DS LOUNGE

Синонимът на комфорт и лукс

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Тази интелигентна система за окачване разчита на камера, разположена в горната част на предното панорамно стъкло, както и множество сензори, които постоянно следят за неравности на пътя. Те предават тези данни за части от секундата към компютър, който управлява всяко колело независимо. В зависимост от получената информация, системата непрекъснато променя окачването в по-твърдо или по-меко, като гарантира оптимален комфорт за пътниците.

АКУСТИЧЕН ПРЕМИУМ КОМФОРТ и FOCAL ELECTRA® АУДИО СИСТЕМА

АКУСТИЧЕН ПРЕМИУМ КОМФОРТ и FOCAL ELECTRA® АУДИО СИСТЕМА

С DS 9 нашите експерти разкриват нова концепция за акустичен комфорт. Стъклото е покрито с акустичен филм, който заедно с корпуса елиминира вибрациите и създава тиха, спокойна атмосфера в купето.

Тази превъзходна изработка разкрива в пълния блясък чистотата на звука, доставяна от премиум аудио системата Focal Electra® със своите 14 високоговорителя.

АКУСТИЧЕН ПРЕМИУМ КОМФОРТ и FOCAL ELECTRA® АУДИО СИСТЕМА
ВСЕКИ ИМА СОБСТВЕНО ПРОСТРАНСТВО

ВСЕКИ ИМА СОБСТВЕНО ПРОСТРАНСТВО

DS 9 е проектиран така, че всеки пасажер да се наслаждава на едно и също ниво на комфорт. Отпред, както и отзад, седалките са с функция за отопление, масаж и вентилация.

С междуосие от 2.89м, DS 9 разполага с огромно пространство за задните седалки. Задният централен подлакътник допълва цялостния комфорт; покрит с кожа Nappa, той осигурява ниши за съхранение, достъп до USB портове и е контролен панел за различни функции.